image Blogi 1/3
Henkilöstökyselyn 50 eri sävyä
image Blogi 2/3
Henkilöstökyselyn 50 eri sävyä

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Tuore Balentorilainen – mikä fiilis?

  Millaista on olla osa Balentorin tiimiä? Miten työskentely on lähtenyt sujumaan? Kysyimme vuoden alussa joukkoomme liittyneeltä kokeneelta muutoskonsultilta, Harri Helanderilta, hänen fiiliksiään Balentorilla työskentelystä.

  Miten työskentely Balentorilla on lähtenyt käyntiin?

  Balentorilaiset ovat ottaneet minut erinomaisesti vastaan! Olen päässyt tekemään ryhmäprojekteja yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, mikä on tarjonnut uusia näkökulmia. Yhdessä tekeminen onkin iso osa Balentorin viehätystä. Uutena tiiminjäsenenä on ollut mielenkiintoista päästä hyödyntämään myös tarkkailijan roolia, ja oppia siten sekä yrityksen sisäisestä toiminnasta, että toteutettavasta asiakastyöstä. Asiakasrajapinta on asiantuntijalle juuri se paikka, missä työskentely on haastavinta ja palkitsevinta. Siellä koen suurimmat onnistumiseni, mutta myös kasvunpaikat.

  Millaista osaamista olet päässyt hyödyntämään?

  Koen, että olen onnistunut löytämään yhteisen nimittäjän asiakkaan ja Balentorin välille.

  Vahvuuksiani ovat vankasta kokemuspohjasta kumpuavat tilannetaju sekä asiakkaan tarpeiden tunnistaminen. Muodostan nopeasti näkemyksen siitä, mitä hyötyä yritykselle on kumppanuudesta Balentorin kanssa. Koen, että olen onnistunut löytämään yhteisen nimittäjän asiakkaan ja Balentorin välille. Jokainen vuorovaikutustilanne on haaste, oli sitten kyseessä asiakas tai toinen asiantuntija, ja tilanteessa aina kehittyy. Jokainen läpi mennyt tarjous on suuri voitto, kun taas häviön jälkeen reflektoin, mitä olisi voinut tehdä toisin. Yritän ajoittain muistaa myös pysähtyä analysoimaan onnistumisia, sillä niistäkin tulee merkittävää oppia.

  Oletko oppinut jotain uutta?

  Olen päässyt perehtymään, kuinka toteutetaan systemaattista markkinointia. HubSpot ja sen monet mahdollisuudet ovat minulle uusia markkinoinnin näkökulmia. Viimeisen puolen vuoden aikana olen luonut itselleni Balentorin asiantuntijaprofiilia aktiivisesti, missä suurena apuna on ollut Balentorin omat markkinoinnin ammattilaiset. Heidän avullaan asiantuntijaprofiilini on tullut näkyväksi.

  Mitä odotat tulevalta uraltasi Balentorilla?

  Yhdessä olemme vahvempia kuin yksin, ja yhdessä myös vahvistamme Balentoria yhä paremmin asiakkaitaan palvelevaksi muutostaloksi.

  Voin olla ylpeä yrityksestä, jossa työskentelen. Haluan tuoda organisaatiota esille omissa verkostoissani ja kanavissani. Kuntosalillekin tulee lähdettyä usein Balentorin kangaskassi heiluen. Aika on mennyt nopeasti ja Balentorin asiantuntemuksen monipuolisuus alkaa hahmottua. Olen ylpeästi osa tätä osaavaa asiantuntijatiimiä! Tulevalta syksyltä odotan innolla tarjousten esittämistä ja toimeksiantojen toteuttamista. Yhdessä olemme vahvempia kuin yksin, ja yhdessä myös vahvistamme Balentoria yhä paremmin asiakkaitaan palvelevaksi muutostaloksi. Innostunein mielin voin todeta, että minusta on tullut Balentorilainen!

  Harri Helander
  Muutoskonsultti
  040 584 1145
  harri.helander@balentor.fi

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Avatar photo
   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan