Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Balentor

  Muutoksen vauhdittaja

  Kuljemme kanssanne muutoksen alussa, sen aikana ja sen jälkeen. Autamme teitä saavuttamaan päämääränne toteuttamalla kokonaisvaltaisia kehitysohjelmia, räätälöityjä muutoshankkeita sekä liittämällä näihin tutkimukset ja arvioinnit. Toimimme ketterästi muutoksen saralla sekä johtamisessa, asiakaskokemuksessa, itseohjautuvuudessa että myynnissä.

  TOP 25 kumppani ja Kestomenestyjä

  Balentor on valittu jo toistamiseen TOP 25 listalle Talouselämän Suomen suurimpien liikkeenjohdon konsultointiyritysten joukkoon yhdessä kansainvälisten jättien ja suomalaisten ammattilaisten kanssa.

  Lisäksi Balentor on saanut Kauppalehden Kestomenestyjä -sertifikaatin luoden vuosi vuoden perään merkittävää kehitystä sekä sisäisesti että asiakkaiden kanssa.

  Iso kiitos näistä kuuluu asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Johdetaanko teidänkin liiketoimintanne kasvun tielle? Pyydä tarjous!

  Älykkäät tahot solmivat antoisia kumppanuuksia

  Innovatiivinen kumppani SHL mahdollistaa oivalluttavia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen.

  Maailmanluokan kumppani Fuel50 tuo vauhtia strategiseen osaamisen kehittämiseen ja muutokseen.

  Strateginen tekoäly osana liiketoiminnan kehittämistä luo lähes epäreilua kilpailuetua asiakkaillemme.

  Arvomme kumppanuuden perustana

  Arvot eivät ole meille vain sanahelinää nettisivuilla. Elämme ja lähestymme muutoksia arvojemme kautta sekä meillä että asiakkaillamme. Kun arvot on luotu yhdessä, ne myös kulkevat mukana kaikessa toiminnassa.

  Miksi muutoksen vauhdittaja?

  Kokemuksemme mukaan muutos on läsnä jokaisen asiakkaamme arjessa kehitykseen pyrittäessä. Strateginen muutoksen vauhdittaja varmistaa muutoksen alkuun saamisen, sen toimeenpanon ja jalkauttamisen sekä seurannan ja kehittämisen. Tehokkaasti, oivalluttavasti ja tuloksellisesti.

  2019
  perustettu
  0
  yhtiöryhmän liikevaihto
  1
  asiantuntijaa
  1
  valmentajien asiantuntemus
  0
  toteutettua toimeksiantoa
  1
  ”Yhteistyö sujuu hyvin Balentorin kanssa”