Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Balentor

Muutoksen vauhdittaja

Kuljemme kanssanne muutoksen alussa, sen aikana ja sen jälkeen. Autamme teitä saavuttamaan päämääränne toteuttamalla kokonaisvaltaisia kehitysohjelmia, räätälöityjä muutoshankkeita sekä liittämällä näihin tutkimukset ja arvioinnit. Toimimme ketterästi muutoksen saralla sekä johtamisessa, asiakaskokemuksessa, itseohjautuvuudessa että myynnissä.

Arvomme kumppanuuden perustana

Miksi muutoksen vauhdittaja?

Kokemuksemme mukaan muutos on läsnä jokaisen asiakkaamme arjessa kehitykseen pyrittäessä. Strateginen muutoksen vauhdittaja varmistaa muutoksen alkuun saamisen, sen toimeenpanon ja jalkauttamisen sekä seurannan ja kehittämisen. Tehokkaasti, oivalluttavasti ja tuloksellisesti.

Olipa kerran Balentor…

Nimi Balentor tulee sanoista balanced mentoring, josta koko yrityksen liiketoimintaideakin sai aikanaan alkunsa yli 25 vuotta sitten.

Ajatus sanojen balanced mentoring merkityksestä lähti liikkeelle halusta auttaa ja ohjata kokonaisvaltaisemmin ja systemaattisemmin ihmisiä onnistumaan niin organisaatio-, tiimi- kuin yksilötason toimijoina. Tämä ajatus on kulkenut vahvasti läpi koko Balentorin kasvun ja kehityksen.

Emme ole hakeneet toiminnassamme kultaista keskitietä, sillä tyytyessämme keskitiehen, emme ikinä näe pientareen yli – toisella puolella odottaviin uusiin mahdollisuuksiin. Viime aikoina toimintamme on tiivistynyt yhä vahvemmin ihmiskeskeiseen liiketoimintaan, jossa merkittävänä mausteena toimii digitalisaation hyödyntäminen mm. tekoälyn avulla.

Tällä hetkellä ja jatkossa yhä korostuen meitä ohjaa se, mitä me synnytämme asiakkaissamme. Tuotantolähtöisyys rajoitteineen on jäänyt jo kauaksi taakse ja suuntamme on asiakaskeskeisessä uudistamisessa.

2019
perustettu
0
liikevaihto
1
asiantuntijaa
1
valmentajien asiantuntemus
0
toteutettua toimeksiantoa
1
”Yhteistyö sujuu hyvin Balentorin kanssa”