Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Balentor

Vaikuttavin kehityskumppani

Me olemme kumppanisi strategisessa muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.

Arvomme kumppanuuden perustana

Vaikuttavuuden varmistava toimintatapamme

Me toimimme asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kehityskumppanina ja autamme heitä saavuttamaan päämääränsä – sekä operatiivisella että strategisella tasolla.

Huomioimme kaikessa kehittämisessämme organisaation lähtötilan sekä kulttuurin ja räätälöimme ratkaisumme tämän pohjalta.

Yhdistämällä kehittämisemme asiakkaidemme arkeen synnytämme parempia asiakaskokemuksia ja liiketoimintatuloksia.

Olipa kerran Balentor…

Nimi Balentor tulee sanoista balanced mentoring, josta koko yrityksen liiketoimintaideakin sai aikanaan alkunsa yli 25 vuotta sitten.

Ajatus sanojen balanced mentoring merkityksestä lähti liikkeelle halusta auttaa ja ohjata kokonaisvaltaisemmin ja systemaattisemmin ihmisiä onnistumaan niin organisaatio-, tiimi- kuin yksilötason toimijoina. Tämä ajatus on kulkenut vahvasti läpi koko Balentorin kasvun ja kehityksen.

Emme ole hakeneet toiminnassamme kultaista keskitietä, sillä tyytyessämme keskitiehen, emme ikinä näe pientareen yli – toisella puolella odottaviin uusiin mahdollisuuksiin. Viime aikoina toimintamme on tiivistynyt yhä vahvemmin ihmiskeskeiseen liiketoimintaan, jossa merkittävänä mausteena toimii digitalisaation hyödyntäminen mm. tekoälyn avulla.

Tällä hetkellä ja jatkossa yhä korostuen meitä ohjaa se, mitä me synnytämme asiakkaissamme. Tuotantolähtöisyys rajoitteineen on jäänyt jo kauaksi taakse ja suuntamme on asiakaskeskeisessä uudistamisessa.

2019
perustettu
0
liikevaihto
1
asiantuntijaa
1
valmentajien asiantuntemus
0
toteutettua toimeksiantoa
1
”Yhteistyö sujuu hyvin Balentorin kanssa”