Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  • Rekrytointi

  Rekrytointi

  Haluatko liiketoiminnan kehittämisen huipulle?

  Asiakkailleen omistautuneita, itseohjautuvia ja erilaisia yksilöitä. Niitä yhteisöstämme löytyy ja niitä haluamme jatkossakin olla.

  Luomme muutosta asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti ja oivalluttaen ja tätä odotamme myös uusilta kumppanivalmentajiltamme sekä balentorilaisilta ylipäätään.

  Etsimme joukkoomme jatkuvasti lisää liiketoiminnan kehittämiselle palavia työkavereita, joiden kanssa työskentely on paitsi aitoa ja rentoa, myös entistä vaikuttavampaa ja kehittävämpää. Ilman asiantuntevia balentorilaisia ja muutosvalmiita asiakkaitamme, emme olisi Balentor = Balanced Mentoring.

  Olit sitten oman yrityksesi kautta työskentelevä tai uutta työpaikkaa etsivä asiantuntija, ole yhteydessä!

  Avoimet työpaikat

  Haemme joukkoomme huippuosaajia

  Balentorin tulevaisuuden tavoitteet ovat korkealla. Jotta voimme olla vaikuttavin muutoskumppani asiakkaillemme, vaadimme itseltämme ja asiakkailtamme huippusuorituksia joka päivä. Siksi olemmekin aina valmiita palkkaamaan meille sopivan osaajan tai kumppanivalmentajan osaksi mahtavaa muutostaloa!

  Nyt etsimme seuraavia:

  Otamme myös aina mielellämme vastaan avoimia hakemuksia osoitteeseen huippuvalmentajat@balentor.fi

  Miksi työskennellä Balentorilla?

  Mahdollistamme huippusuorituksen

  Meidän tehtävänämme on tarjota balentorilaisille ja kumppanivalmentajillemme mahdollisuus kehittyä jatkuvasti, imeä itseensä uusia tietoja ja taitoja, vastaanottaa haasteita sekä hyödyntää omaa intohimoa ja osaamista parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme kollegoiden tuen ja sparrauksen, modernit työkalut (kuten HubSpotin) asiakkaan auttamiseen sekä haastavia asiakasprojekteja omien rajojen rikkomiseen.

  Pääset työskentelemään huippuosaajien kanssa

  Balentorilla pääset syventämään ammattitaitoasi työskentelemällä huippuosaajien ympäröimänä. Pääset kokemaan arjen läpimurtoja Suomen liike-elämän eturivin organisaatioiden kanssa, oppimaan valmentamisesta ja kehittämisestä alan parhailta sekä luomaan kattavan ja monipuolisen verkoston tulevaisuuttasi varten.

  Työskentelet välittävässä ja kannustavassa työyhteisössä

  Kehitämme ja kasvatamme Balentoria yhdessä, sillä yhdessä olemme vaikuttavampia. Avoin ja välitön palautteenanto on läsnä joka hetkessä ja suoraselkäisyys on meihin sisäänrakennettua. Osaamme nauraa virheillemme, mutta otamme niistä aina opit talteen. Olemme ylpeitä, että olemme osa Balentoria.

  Työlläsi on merkitys

  Koska tärkein tehtävämme on asiakkaan vaikuttava auttaminen, olemme jatkuvasti merkittävien aiheiden ja kysymysten äärellä. Me autamme asiakkaitamme saamaan tuloksia ja luomaan kasvua. Meille on kunnia-asia olla asiakkaillemme vaikuttavin kehityskumppani.

  Menestyvä yritys tuo mukanaan luottamuksen

  Me balentorilaiset uskomme menestymiseen ja jatkuvaan kasvuun tiukkoinakin aikoina. Tämä on näkynyt meidän vahvana kasvunamme jo pitkään, ja meidät on jo useiden vuosien ajan listattu Kauppalehden menestyjäyritysten joukkoon. Luotamme Balentorin menestykseen sekä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseen.

  Vapaus ja vastuu myös oman palkkapussin koon ja työajan suhteen

  Balentorilaisilla ei ole työaikaa. Sinä olet itse kalenterisi herra ja ainoastaan asiakkaiden toiveet määrittelevät sen, mihin kellonaikaan työskentelet. Meillä palkitaan myös ahkerasta ja tuloksia aikaansaavasta työstä. Kun saat aikaan tuloksia asiakkaalla, niin se näkyy myös sinun palkkapussissasi.

  Saat keskittyä olennaiseen

  Me Balentorilla rakennamme vahvuuksille. Valmentajana ja kehittäjänä saat keskittyä asiakkaiden kehittämiseen ja voit jättää suurimman osan hallinnollisesta humpasta tämän osa-alueen ammattilaisille eli osaaville projektipäälliköillemme. Projektipäällikkönä saat puolestaan keskittyä projektien hallinnointiin ja johtamiseen, sillä asiantuntijoidemme ammattitaitoon voit luottaa sataprosenttisesti.

  Laajat ja mielenkiintoiset asiakkuudet sekä monipuoliset projektit

  Teemme paljon töitä yhdessä ja pyrimme aina hyödyntämään laaja-alaisesti erilaisten yksilöidemme osaamista asiakkaidemme eduksi. Tämä mahdollistaa suuret, kokonaisvaltaiset ja mielenkiintoiset projektit, joissa jokainen voi paitsi oppia uutta myös päästä hyödyntämään omaa ydinosaamistaan laaja-alaisesti. Kurkkaa esimerkkejä toteutuksistamme: www.balentor.fi/referenssit

  Muita työsuhde-etujamme

  Kattava työterveyshuolto, kannustava lomapalkkaus, palkitseva palkkajärjestelmä ja matkakorvaukset, ei työaikaa, vapaasti valittavat työvälineet, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuurietu, yhteiset virkistäytymistapahtumat, Balentorin oma huippuvalmennusakatemia sekä oman osaamisen kehittämismahdollisuudet.

  Balentor urapolut

  Urapolkusi meillä

  Meillä viihtyvät henkilöt, joilla on halu ja kyky myydä kehittämisratkaisuja asiakkaille sekä palo toteuttaa tuloksekkaasti haastavia ja monimutkaisia asiakasprojekteja. Balentorilaisia yhdistää palava halu kasvaa ja kehittyä sekä rohkeus tuoda asiakkaille näkemyksiä haasteisiin sekä kyseenalaistaa olemassa olevia ratkaisuja.

  Tutustu meihin ja meidän urapolkuihimme Balentorilla

  Voit kysyä lisätietoja ja tarkennuksia suoraan operatiiviselta johtajaltamme, Annelta!

  Anne Mero
  Operatiivinen johtaja
  040 417 4247
  anne.mero@balentor.fi