Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

  • Rekrytointi

Rekrytointi

Haluatko liiketoiminnan kehittämisen huipulle?

Asiakkailleen omistautuneita, itseohjautuvia ja erilaisia yksilöitä. Niitä me Balentorilla olemme ja haluamme jatkossakin olla.

Luomme muutosta asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti ja oivalluttaen ja tätä odotamme myös uusilta balentorilaisilta.

Etsimme joukkoomme jatkuvasti lisää liiketoiminnan kehittämiselle palavia työkavereita, joiden kanssa työskentely on paitsi aitoa ja rentoa, myös entistä vaikuttavampaa ja kehittävämpää. Ilman asiantuntevia balentorilaisia ja muutosvalmiita asiakkaitamme, emme olisi Balentor = Balanced Mentoring.

Avoimet työpaikat

Haemme joukkoomme huippuosaajia

Balentorin tulevaisuuden tavoitteet ovat korkealla. Jotta voimme olla vaikuttavin muutoskumppani asiakkaillemme, vaadimme itseltämme ja asiakkailtamme huippusuorituksia joka päivä. Siksi olemmekin aina valmiita palkkaamaan meille sopivan osaajan osaksi mahtavaa muutostaloa!

Tutustu avoimiin tehtäviimme alla tai lähetä avoin hakemus osoitteeseen huippuvalmentajat@balentor.fi

Kaksi erilaista osaajaa. Kaksi täydellisesti tiimiimme sopivaa yksilöä. Oletko jompikumpi heistä?

Oletko ketterä kuin gepardi? Sykkiikö sydämesi uusille toimintatavoille ja uudistumiselle? Hae meille muutosasiantuntijaksi!

Onko sinulla kokemusta kokonaisvaltaisesta muutosarkkitehtuurista? Haluamme sinut liiketoiminnan konsultiksi!

Haemme myös puolivuosittain kahta harjoittelijaa joukkoomme!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin saat tiedon rekryn aukeamisesta ensimmäisten joukossa! Voit myös laittaa avoimen hakemuksen ja CV:n tulemaan osoitteeseen info@balentor.fi, jonka huomioimme seuraavassa rekryssämme.

Miksi työskennellä Balentorilla?

Mahdollistamme huippusuorituksen

Meidän tehtävänämme on tarjota balentorilaisille mahdollisuus kehittyä jatkuvasti, imeä itseensä uusia tietoja ja taitoja, vastaanottaa haasteita sekä hyödyntää omaa intohimoa ja osaamista parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme kollegoiden tuen ja sparrauksen, työkaluja asiakkaan auttamiseen sekä haastavia asiakasprojekteja omien rajojen rikkomiseen.

Pääset työskentelemään huippuosaajien kanssa

Balentorilla pääset syventämään ammattitaitoasi työskentelemällä huippuosaajien ympäröimänä. Pääset kokemaan arjen läpimurtoja Suomen liike-elämän eturivin organisaatioiden kanssa, oppimaan valmentamisesta ja kehittämisestä alan parhailta sekä luomaan kattavan ja monipuolisen verkoston tulevaisuuttasi varten.

Työskentelet välittävässä ja kannustavassa työyhteisössä

Kehitämme ja kasvatamme Balentoria yhdessä, sillä yhdessä olemme vaikuttavampia. Avoin ja välitön palautteenanto on läsnä joka hetkessä ja suoraselkäisyys on meihin sisäänrakennettua. Osaamme nauraa virheillemme, mutta otamme niistä aina opit talteen. Olemme ylpeitä, että olemme osa Balentoria.

Työlläsi on merkitys

Koska tärkein tehtävämme on asiakkaan vaikuttava auttaminen, olemme jatkuvasti merkittävien aiheiden ja kysymysten äärellä. Me autamme asiakkaitamme saamaan tuloksia ja luomaan kasvua. Meille on kunnia-asia olla asiakkaillemme vaikuttavin kehityskumppani.

Menestyvä yritys tuo mukanaan luottamuksen

Me balentorilaiset uskomme menestymiseen ja jatkuvaan kasvuun tiukkoinakin aikoina. Tämä on näkynyt meidän vahvana kasvunamme jo pitkään, ja meidät on jo useiden vuosien ajan listattu Kauppalehden menestyjäyritysten joukkoon. Luotamme Balentorin menestykseen sekä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseen.

Vapaus ja vastuu myös oman palkkapussin koon ja työajan suhteen

Balentorilaisilla ei ole työaikaa. Sinä olet itse kalenterisi herra ja ainoastaan asiakkaiden toiveet määrittelevät sen, mihin kellonaikaan työskentelet. Meillä palkitaan myös ahkerasta ja tuloksia aikaansaavasta työstä. Kun saat aikaan tuloksia asiakkaalla, niin se näkyy myös sinun palkkapussissasi.

Saat keskittyä olennaiseen

Me Balentorilla rakennamme vahvuuksille. Valmentajana ja kehittäjänä saat keskittyä asiakkaiden kehittämiseen ja voit jättää suurimman osan hallinnollisesta humpasta tämän osa-alueen ammattilaisille eli osaaville projektipäälliköillemme. Projektipäällikkönä saat puolestaan keskittyä projektien hallinnointiin ja johtamiseen, sillä asiantuntijoidemme ammattitaitoon voit luottaa sataprosenttisesti.

Muita työsuhde-etujamme

Kattava työterveyshuolto, kannustava lomapalkkaus, palkitseva palkkajärjestelmä ja matkakorvaukset, ei työaikaa, vapaasti valittavat työvälineet, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuurietu, yhteiset virkistäytymistapahtumat, Balentorin oma huippuvalmennusakatemia sekä oman osaamisen kehittämismahdollisuudet.

Balentor urapolut

Urapolkusi meillä

Meillä viihtyvät henkilöt, joilla on halu ja kyky myydä kehittämisratkaisuja asiakkaille sekä palo toteuttaa tuloksekkaasti haastavia ja monimutkaisia asiakasprojekteja. Balentorilaisia yhdistää palava halu kasvaa ja kehittyä sekä rohkeus tuoda asiakkaille näkemyksiä haasteisiin sekä kyseenalaistaa olemassa olevia ratkaisuja.

Tutustu meihin ja meidän urapolkuihimme Balentorilla

Voit kysyä lisätietoja ja tarkennuksia suoraan operatiiviselta johtajaltamme, Annelta!

Anne Mero
Operatiivinen johtaja
040 417 4247
anne.mero@balentor.fi