Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Palvelumme

Mitä vauhditamme?

Me autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimintamme kattaa koko organisaation liiketoiminnan kehittämisen muun muassa johtamisen, strategian, asiakaskeskeisyyden, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisötaitojen kehittämisen saralla. Haluamme olla vaikuttavin kehityskumppaninne muutoksessa.

PalvelummeOta yhteyttä

Vastauksemme korona-ajan haasteisiinne

Poikkeuksellinen aika on tuonut haasteita, mutta se on luonut myös täysin uudet puitteet kehittymiselle. Tähän me Balentorilla haluamme tuoda tukemme helpottaaksemme jokapäiväistä työskentelyänne. Voimme toteuttaa lähes kaikki palvelumme myös etänä. Lisäksi kokosimme tähän erityisesti nyt teitä tukevia palveluitamme.

Palvelumme

Mitä vauhditamme?

Lähestymme jokaisen asiakkaamme tilannetta räätälöidysti katsoen kehitystä kokonaisuutena, jossa huomioimme strategian ja analytiikan, ihmiset ja toimeenpanon sekä kulttuurin ja rakenteet. Kaiken toimintamme keskiössä sykkii asiakaskeskeisyys, joka ohjaa tekemistämme ja luo raamit kehitykselle. Takaamme, että teemme kaikkemme asiakkaidemme eteen. Liiketoiminnan kehittäminen on meille sydämen asia.

Muutos ja strategia

Muutos – strategian muovaaja ja kyvykkyyksien tunnistaja

Itseohjautuvuus

Itseohjautuvuus strategian tukipilarina

Strategian ketterä toimeenpano

Strategian ketterällä toimeenpanolla muutos arjen tekemiseen

Myynti

Myynti kaiken liiketoiminnan keskiössä

Asiakaskokemus ja asiakaspalvelu

Kilpailuetua aidosti asiakaskeskeisellä liiketoiminnalla