image Mitä tapahtuu, kun turva-auto poistuu radalta? image Etätyön sietämätön keveys

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  TOP 25 liikkeenjohdon konsultti – parhaat rivissä

  Talouselämä julkaisi 8.5.2020 artikkelin, johon oli kerätty Suomen suurimmat liikkeenjohdon konsultoinnin yritykset. Listalla on kansainvälisiä jättejä ja hyviä suomalaisomisteisia kilpakumppaneita, joten tässä joukossa olo on ehdottomasti etuoikeus ja ansaittu sijoitus Balentorille. Nöyrät kiitokset siitä asiakkaillemme ja henkilöstöllemme.

  Liikkeenjohdon konsultti voi sanana herättää esim. kahdenlaisia mielipiteitä: puku päällä pönöttävät kaikki tietävät konsultit tai aidosti asiakkaistaan kiinnostuneet ja asiantuntevat muutosvalmentajat. Me kuulumme jälkimmäisiin. Syitä Balentorin kasvulle ja arvostukselle on monia. Kasvu ei tapahdu tyhjiössä, vaan sen moottorina toimivat asiakkaat ja henkilöstö. Asiakkaamme ovat tunnetusti äärimmäisen tyytyväisiä yhteistyöhömme ja sen lopputuloksiin. Asiakastyytyväisyytemme ei ole turhaan 4,9/5 ja toimintaamme ajaakin vahvasti ajatus: näytä, älä väitä.

  Mikä sitten tekee meistä erilaisen? Kilpailuetujamme ovat muun muassa oivalluttaminen, kumppanuus, näkemys ja toimeenpano.

  Oivallutus. Emme kerro, miten asiat tulisi tehdä, vaan tuemme asiakkaitamme ja autamme heitä oivaltamaan kehitystarpeet itse. Jotta kehittymistä voisi tapahtua, tulee tarpeen ja ymmärryksen tulla yrityksen sisältä, ei ulkopuolelta. Yhdessä teemme parasta jälkeä.

  Kumppanuus. Emme jätä asiakkaitamme oman onnensa nojaan missään vaiheessa yhteistyötämme. Tuemme, kyseenalaistamme ja tarjoamme asiantuntemustamme hyötykäyttöön koko yhteistyöprosessin ajan ja sen jälkeenkin. Syvälliseksi muodostunut suhde ei katkea, vaikka konkreettinen yhteistyö siltä erää päättyisikin.

  Näkemys. Lähes 30 vuoden kokemuksen ansiosta meille on syntynyt aitoa näkemystä. Näemme asiakkaidemme haasteet kokonaisvaltaisesti ja osaamme keskittyä olennaiseen. Emme tee vääriä asioita oikein tai oikeita asioita väärin. Erityisosaamistamme on olennainen. Asiantuntemuksemme onkin luokiteltu asiakkaidemme toimesta 4,5/5 tasolle.

  Toimeenpano. Koska olemme asiakkaidemme matkassa mukana koko kehityspolun ajan, emme jätä yhteistyötämme vain sparrailuun. Olemme mukana toimeenpanemassa ja jalkauttamassa muutosta asiakasyrityksissämme. Ymmärrämme, että mutkia voi tulla matkaan, vaikka alkutaival olisi sujunut kuin tanssi. Kuinka henkilöstö reagoi muutokseen? Kipuileeko osa enemmän kuin toiset ja kuinka heitä voidaan tukea? Emme jätä teitä yksin pohtimaan loppuvaiheenkaan haasteita.

  Asiakastyytyväisyytemme ei ole turhaan 4,9/5

  Listauksesta voi myös herätä kysymys, mihin liikkeenjohdon konsulttia, jota nykyään myös muutosvalmentajaksi kutsutaan, tarvitaan?

  Erityisesti nyt, kun maailma heitti kuperkeikan ja olettamuksemme markkinoiden tilasta rysähtivät uusiksi kerta heitolla, on olennaista muistaa keskittyä nykytilan ohella myös tulevaan. Jos nyt keskitytään sammuttelemaan vain tulipaloja, seisotaan lopulta joka tapauksessa palaneella pellolla. Fiksut toimijat ovat kehittäneet strategiaansa vastaamaan tulevaa ja varautuneet muutoksiin. Maailma voi muuttua, mutta se ei pysähdy.

  Teknologia ja digitalisaatio toimivat kiihtyvän muutosvauhdin ajurina. Sen myötä myös ihmisten arvot ja toimintatavat ovat pysyvästi muuttuneet. Tätä virtuaalisen kaupankäynnin, yhteistoiminnan ja kehittämisen suuntaa koronakriisi vain entisestään nopeuttaa.

  Jotta kunkin organisaation muutostarpeita voitaisiin ymmärtää syvällisemmin, tarjoamme innovatiivista tekoälyratkaisua. Se mahdollistaa strategiseen tilannekuvaan perustuvan uudistamisen. Kun saamme puolueettoman kuvan kilpailijoista, markkinoista, asiakkaista ja henkilöstöstä, osaamme kääntää katseet oikeaan suuntaan. Lue lisää ratkaisustamme lataamalla whitepaper ja ole yhteydessä, niin käynnistetään myös teillä strategiseen tilannekuvaan perustuva uusiutuminen.

  Pekka T. Järvinen
  Yritysvalmentaja, toimitusjohtaja
  0400 483 792
  pekka.jarvinen@balentor.fi

  Kuuntele toimitusjohtajamme pohdintaa aiheesta ja erinomaisesta listasijoituksesta.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja toiveistanne, niin palaamme asiaan tarjouksen kera.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Pekka T. Järvinen
   Yritysvalmentaja, toimitusjohtaja
   0400 483 792
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan