image Toimitusjohtaja
HubSpotin asiakaskeskeiset hyödyt
image Markkinointipäällikkö
HubSpotin asiakaskeskeiset hyödyt

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Balentorille kumppanuussopimus johtavan OKR-ohjelmistotoimittajan kanssa

  Balentor on tehnyt kumppanuussopimuksen yhden maailman johtavista OKR-ohjelmistotoimittajista, Gtmhubin kanssa maaliskuussa 2022.

  OKR eli Objectives and Key Results on noussut keskeiseksi tavoitejohtamisen malliksi erityisesti koko henkilöstön omistautumiseen tähtäävissä organisaatioissa. Sen vahvuutena on konkretisoida organisaation visio ja strateginen suunta selkeiksi lyhyemmän aikavälin tavoitteiksi jokaisen tiimin sekä henkilön tasolla.

  Tavoitteiden tunnistamisen jälkeen määritetään selkeät avaintulokset ja niiden saavuttamiseksi tarvittavat toimenpiteet. Johtavat OKR:ää hyödyntävät tahot maailmalta ovat Google, Amazon, Microsoft ja Coca-Cola. Lisäksi Suomesta mm. OP-ryhmä, Futurice ja Etteplan ovat osoittaneet OKR-metodin pitkäkestoiset hyödyt usealla alueella.

  Uuden kumppanimme Gtmhubin asiakkaita ovat mm. Adobe, Nike ja CNN. Käyttäjien tunnistamat Gtmhubin lisäarvoa luovat kilpailuedut ovat sen intuitiivisuus, tulosdatan kytkennät sekä ”tavoitteista tuloksiin” -vaikutusketjun selkeys.

  Balentor on jo vuosia rakentanut OKR-malleja erityyppisiin organisaatioihin ja nyt Gtmhub kumppanuus mahdollistaa entistä vaikuttavampien asiakasratkaisujen rakentamisen.

  Tämän yhteistyön myötä pystymme auttamaan asiakkaitamme entistä paremmin OKR-toimintamallin käyttöönotossa ja tuloksellisuuden varmistamisessa. – Balentorin OKR-asiantuntija Tiina Luoto-Mäenpää

  Gtmhub yhteistyö vahvistaa Balentorin asemaa muutoskumppaneiden kärkijoukossa ja luo yhä parempaa asiakasarvoa. – Balentorin toimitusjohtaja Pekka Järvinen

  Lisätietoja Gtmhubista ja sen mahdollisuuksien läpikäyntiä juuri teidän tilanteestanne käsin saat OKR-asiantuntija Tiina Luoto-Mäenpäältä sekä toimitusjohtaja Pekka Järviseltä.

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa@balentor.fi

  Pekka T. Järvinen
  Yritysvalmentaja, toimitusjohtaja
  0400 483 792
  pekka.jarvinen@balentor.fi

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus yhdessä.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Avatar photo
   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan