image Kovasti mitataan, mutta omistautuminen ei parane – 3 vinkkiä henkilöstön motivaation ja sitoutumisen vahvistamiseen image Balentor jälleen TOP 25 liikkeenjohdon konsultti!

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Balentor on nyt myös Hansel-puitetoimittajasi!

  Olemme jo lähes 30 vuoden ajan olleet sekä yksityisen että julkisen puolen toimijoiden luotettava kumppani ja nyt tarjoamme apuamme julkiselle sektorille myös Hansel-puitetoimittajana!

  Olemme näiden vuosikymmenten varrella saaneet kunnian auttaa useita kuntia, kaupunkeja, oppilaitoksia sekä muita julkisen puolen toimijoita kehittämään toimintaansa monilla eri osa-alueilla. Hansel-kumppanina tarjoamme palveluitamme kohdistetusti johtamisen ja kehittämisen konsultoinnin parissa, joten oli tarpeenanne sitten tehostaa esihenkilötyötä ja johtamista, kehittää tiimityötä ja itseohjautuvuutta tai uudistaa organisaationne johtamisjärjestelmää tai strategiaa, olemme täällä teitä varten.

  Miksi Hansel?

  Kun tuotteiden ja palveluiden ostomäärät ovat suuria, kannattaa käyttää yhteishankintoja. Hansel kilpailuttaa julkisen sektorin käyttöön kymmeniä yhteishankintoja vuosittain. Laaja valikoima kattaa useat eri toimialat. Haluamme mahdollistaa asiakkaidemme oston myös tätä kautta, jonka takia päädyimme myös Hansel-puitetoimittajaksi.

  Miksi Balentor?

  Me tarjoamme pitkän ja monipuolisen kokemuksemme lisäksi huipputiimin vastaamaan tarpeisiinne, maailmanluokan järjestelmät ja työkalut helpottamaan kehitystyötänne sekä kokonaisvaltaisen ajattelutavan ja aidosti oivalluttavan työskentelyotteen. Intohimolla kehittämiseen suhtautuvat valmentajamme ja asiantuntijamme kulkevat rinnallanne aina nykytilanteen kartoittamisesta muutoksen toimeenpanoon sekä muutoksen tuomien tulosten mittaamiseen ja niiden pohjalta toiminnan kehittämiseen. Emme kuitenkaan kerro kalvosulkeisten kautta, mitä teidän tulisi tehdä, vaan autamme oivaltamaan kehitystarpeet itse sekä tarjoamme työkalut ja asiantuntevan tuen muutokseen.

  Tutustu tarkemmin Hansel-puitetoimittajana tarjoamiimme johtamisen ja kehittämisen konsultoinnin palveluihin ja ota yhteyttä, niin kartoitetaan juuri teidän tarpeenne!

  Julkisen puolen referenssejä

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus yhdessä.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Avatar photo
   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan