Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Johtaminen ja esihenkilötyö

  Johtaminen ja esihenkilötyö

  Johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen: Vahvista osaamista ja menestystä

  Johtaminen ja esihenkilötyö ovat organisaatiokulttuurin kovaa ydintä. Johtamisella varmistetaan ja vahvistetaan muutoksen onnistuminen, arjen sujuvuus, henkilökohtaisten suoritusten laadukkuus ja tavoitteiden mukaan toimiminen. Johtaminen on suunnan näyttämistä, asioiden toimeenpanoa, ihmisten innostamista ja omaa esimerkkiä sekä paljon muuta.

  Tarjoamme räätälöityjä valmennuksia viemään johtamista tavoitteiden mukaiseen suuntaan. Luodaan yhdessä teillekin haluttuja tuloksia!

  Tukipalvelut osana johtamista ja esihenkilötyötä

  • Tutkintotavoitteiset valmennusohjelmat

   Toteutamme vaikuttavia asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tutkintotavoitteisia valmennusohjelmia johtamisen, esihenkilötyön tai myynnin kehittämisen osa-alueilla. Valmennus voidaan räätälöidä joko yrityskohtaisesti tai laajemmin toimialan tarpeet huomioiden. Tutkintotavoitteinen ohjelma lisää osallistujien sitoutumista pidempikestoiseen valmennukseen ja mahdollistaa verkostoitumisen saman toimialan parissa työskentelevien esihenkilöiden tai asiantuntijoiden kesken. Tutkintotavoitteiset valmennusohjelmat voidaan toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena. Kysy lisää!

  LATAA OPAS

  Miten onnistua muutoksessa?

  Koostimme kattavan oppaan onnistuneen muutoksen läpiviennistä. Oppaassa avaamme, millaisista vaiheista muutos tulee rakentaa ja mitä vaiheissa tulee ottaa huomioon, jotta organisaatio voi onnistua muutoksessa. Lataa maksuton opas itsellesi.

  Huomioimme laaja-alaisessa kehittämisessämme ihmisten lisäksi toimeenpanon, kulttuurin, rakenteiden, strategian ja modernin analytiikan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Kokonaisvaltaisena muutoskumppanina räätälöimme toimintamme asiakkaan ja analysoidun tilanteen mukaan. Aivan, kuten johtamisessakin kuuluu tehdä.

  Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

  Suvi Tuominiemi
  Yritysvalmentaja
  050 361 6016
  suvi.tuominiemi
  @balentor.fi

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa
  @balentor.fi

  Tuija Hietanen
  Yritysvalmentaja
  050 413 1120
  tuija.hietanen
  @balentor.fi

  Petri Jaatinen
  Muutoskonsultti
  040 082 1673
  petri.jaatinen@balentor.fi

  Asiakkaitamme vuosien varrelta

  Olemme olleet 30 vuotta eri alojen organisaatioiden muutoskumppanina. Asiakkaidemme palaute yhteistyöstä puhuu puolestaan: tyytyväisyys tuloksiin on 4,9/5.

  Group M johtamisen kehittäminen

  Itsensä johtamisen taidoilla hallinnan tunnetta

  “ Kävimme konkreettisesti läpi arjen työkaluja, jotka auttavat priorisoinnin, ajankäytönhallinnan, stressin sietokyvyn ja palautumisen kehittämisessä. Oli mahtavaa huomata, miten osallistujat jakoivat kokemuksiaan ja toimintatapojaan ryhmässä.”

  – Jonna Kivipelto, operatiivinen johtaja