Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Johtaminen ja esihenkilötyö

  Johtaminen ja esihenkilötyö

  Johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen

  Johtaminen on organisaatiokulttuurin kovaa ydintä. Johtajat ja esihenkilöt ohjaavat ja mahdollistavat menestykselle suotuisan kulttuurin kehittymistä ja pysyvyyttä. Johtamisella varmistetaan ja vahvistetaan muutoksen sujuvuus, henkilökohtaisten suoritusten laadukkuus ja asiakkaan jatkuva huomioiminen. Johtaminen on suunnan näyttämistä, asioiden toimeenpanoa, ihmisten innostamista ja omaa esimerkkiä sekä paljon muuta. Tarjoamme johtajille ja esihenkilöille vaikuttavia ja tuloksekkaita kehitysohjelmia, joissa viedään johtajuus mitatusti uudelle tasolle. Viemme johtamisen muutokseen.

  Johtaminen ja esihenkilötyö -palvelut

  • Tutkintotavoitteiset valmennusohjelmat

   Toteutamme vaikuttavia asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tutkintotavoitteisia valmennusohjelmia johtamisen, esihenkilötyön tai myynnin kehittämisen osa-alueilla. Valmennus voidaan räätälöidä joko yrityskohtaisesti tai laajemmin toimialan tarpeet huomioiden. Tutkintotavoitteinen ohjelma lisää osallistujien sitoutumista pidempikestoiseen valmennukseen ja mahdollistaa verkostoitumisen saman toimialan parissa työskentelevien esihenkilöiden tai asiantuntijoiden kesken. Tutkintotavoitteiset valmennusohjelmat voidaan toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena. Kysy lisää!

  Tukipalvelut osana johtamista ja esihenkilötyötä

  Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä teille suotuisa kehitysohjelma.

  Huomioimme laaja-alaisessa kehittämisessämme ihmisten lisäksi toimeenpanon, kulttuurin, rakenteiden, strategian ja modernin analytiikan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Kokonaisvaltaisena muutoskumppanina räätälöimme toimintamme asiakkaan ja analysoidun tilanteen mukaan. Aivan, kuten johtamisessakin kuuluu tehdä.

  Mikä on teille ajankohtaista juuri nyt?

  Suvi Tuominiemi
  Yritysvalmentaja
  050 361 6016
  suvi.tuominiemi
  @balentor.fi

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa
  @balentor.fi

  Tuija Hietanen
  Yritysvalmentaja
  050 413 1120
  tuija.hietanen
  @balentor.fi

  Harri Helander
  Muutoskonsultti
  040 584 1145
  harri.helander
  @balentor.fi

  Petri Saarinen
  Yritysvalmentaja
  040 515 6008
  petri.saarinen
  @balentor.fi

  Webinaaritallenne

  Kuinka elää strategiaa todeksi arjessa?

  Saimme webinaariin vieraaksemme suosiota keränneen OKR-kirjan kirjoittajat Henri Soran ja Juuso Hämäläisen. Tallenteelta pääset kuuntelemaan parhaimpia oppeja ja käytänteitä, miten kasvun ja muutoksen haasteita on ratkaistu OKR-mallin avulla.

  Whitepaper

  Muutos valmentavan johtamisen saattelemana

  Muutos voi tarkoittaa eri konteksteissa aivan eri asioita. Yrityksen liiketoiminnan muutos sekä yksilöiden ja tiimien kehittäminen on kuitenkin meille The Muutos.

  Miksi muutosta tai valmentavaa johtamista tarvitaan? Miten muutosprosessi usein etenee?

  Tässä whitepaperissa avaamme yhdenlaisen muutoksen polun, kerromme kuinka prosessissa edetään ja mitkä ovat yleisimmät kysymykset muutoksessa erityisesti johtamisen näkökulmasta.

  Johtamisen ja esihenkilötyön referenssejä

  Olemme toimineet yli 30 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.