image Asiakas suunnannäyttäjänä – Palvelumuotoilulla asiakaskeskeiseksi organisaatioksi image Balentorille kumppanuussopimus johtavan OKR-ohjelmistotoimittajan kanssa

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Asiakkuuksien johtamisella kohti parempaa asiakaskokemusta

  Asiakaslähtöisyys, asiakaskeskeisyys, asiakkuuksien johtaminen, asiakasymmärrys. Asiakkaat ovat jokaisen yrityksen sydän, sillä ilman asiakkaita yritystoiminta kuihtuu nopeasti. Näin ollen asiakkaisiin saa ja kannattaakin panostaa niin paljon kuin yrityksen rajat antavat periksi. Tässä kohtaa kuvaan astuu monille vielä etäinen asiakkuuksien johtaminen, joka kattaa alleen kaiken toiminnan oman yrityksen ja asiakkaan välillä.

  Asiakkuuksien johtamisen kehittämisellä tähdätään usein asiakaskokemuksen parantamiseen, joka siis kattaa kaikki asiakkaan kokemat tunteet ja reaktiot tämän ollessa kontaktissa yritykseen. Iso osa asiakaskokemusta koostuu asiakaspalvelusta, joka voi vajavaisena koitua yrityksen kohtaloksi.

  Miten asiakaskokemusta sitten voi ja kannattaa lähteä parantamaan asiakkuuksien johtamisen tai asiakaspalvelun kehittämisen kautta?

  Me olemme lähteneet purkamaan haasteisiin liittyviä ongelmia asiakkaidemme kanssa seuraavalla kaavalla, joka toki räätälöidään jokaisen yrityksen henkilökohtaiset tarpeet sekä toiveet huomioiden:

  Ennen ohjelmaa projektoidaan ja organisoidaan kehitysohjelman toteutus.

  1. Nykytila-analyysilla analysoidaan nykyisten toimintamallien vahvuudet ja tunnistetaan kehityskohteet.
  2. Uuden toimintamallin suunnittelussa suunnitellaan yhdessä uusi tavoitetta tukeva asiakaspalvelun sekä asiakkuuksien johtamisen toimintamalli.
  3. Henkilöstön valmennus ja kohdennetusti asiakkuuksien avainhenkilöiden valmennus yhteisen toimintamallin sekä tavoitteellisen työskentelyn luomiseen.

  Kehitystyön ohjauksessa ohjausryhmätyöllä ja projektin johtamisella varmistetaan asioiden käytäntöön vienti ja muutoksen pysyvyys sekä jatkokehityksen toteutuminen.

  Mitä asiakkuuksien johtamisella voidaan saavuttaa?

  Tällaisella suunnitelmallisella prosessilla voidaan saavuttaa asiakaskokemuksen paraneminen sekä resurssien käytön ja eri palvelutilanteiden sujuvuuden tehostaminen. Asiakkuuksien johtamisen valmennuksella voidaan myös tähdätä asiakkuuksien johtamisen yhteisten toimintamallien sekä henkilöstön osaamisen parantamiseen ja kehittämiseen.

  Miltä tämä kuulostaa teidän korvaanne? Tuntuuko siltä, että asiakkuuksien johtaminen tai asiakaspalvelu kaipaisi pientä hiomista tai kokonaisvaltaista ja kaiken kattavaa päivitystä? Oli haasteenne sitten pienempiä tai suurempia, me autamme!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöidään yhdessä teille sopiva kokonaisuus.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Avatar photo
   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan