Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  • Ole seuraava menestystarina.

  PK-YRITYKSIEN MUUTOKSEN KUMPPANI

  Valmennus- ja konsultointipalvelumme pk-yrityksille

  Valmennus- ja konsultointipalvelumme tarjoavat mahdollisuuksia pk-yrityksille kehittää toimintaansa haluttuun suuntaan. Olemme olleet mukana kehittämässä pk-yritysten toimintaa jo yli 30 vuoden ajan. Kaipaisitteko te liiketoiminnan kehittämistä esimerkiksi strategian, johtamisen, markkinoinnin tai myynnin parissa?

  ELY-kehitysohjelmat

  ELY

  Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen

  ELY-tuettu kehitysohjelma pk- ja kasvuyrityksille. Tule kehittämään yrityksesi myyntiä ja markkinointia samalla, kun verkostoidut muiden paikallisten yrittäjien kanssa. Katso alueesi ohjelma ja kuinka voit ilmoittautua mukaan.

  ELY

  Kasvuun johtaminen

  ELY-tuettu kehitysohjelma pk- ja kasvuyrityksille, jossa kehität niin yrityksesi kasvuun johtamista kuin omia taitojasi johtajana. Katso alueesi ohjelma ja tule mukaan verkostoitumaan, innostumaan ja kehittymään!

  Konsultointipalvelut

  Konsultointipalvelun avulla pääset kehittämään liiketoimintaasi kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa. Haluamme tietää lähtökohtanne ja löytää yhdessä yrityksenne arkeen sopivat ratkaisut, jotka jäävät pysyviksi tuloksiksi. Kehittämistä voidaan tehdä esimerkiksi liiketoimintasuunnittelun, johtamisen ja esihenkilötyön tai myynnin ja markkinoinnin kehittämisen osalta. Yrityksen nykytila tulee kartoittaa ennen konsultoinnin aloittamista esimerkiksi Analyysi-palvelulla.

  Yritysanalyysipalvelu

  Yritysanalyysipalvelu auttaa hahmottamaan liiketoimintasi nykytilan ja mahdolliset tarkemmat kehitystarpeet. Analyysi-palvelusta saat selkeän kehittämissuunnitelman, kuinka lähteä liikkeelle yrityksesi kehittämisessä.

  Muut palvelumme pk-yrityksille

  Pk-yritysten uudistuva johtaminen ja kehittyvä työyhteisö

  Pk- ja kasvuyrityksille, jotka haluavat toimia kilpailukykyisinä tulevaisuuden haasteissa. Yritys kehittyy johtamisen, tuloksellisuuden, tuottavuuden ja työyhteisön näkökulmasta.

  Innovaatioseteli pk-yritysten avuksi

  Innovaatiosetelin rahoituskäytäntö uudistui, joten yrittäjillä on yhä laajemmat mahdollisuudet hakea juuri omia tarpeitaan vastaavan asiantuntijapalvelun tukea. Lue lisää!

  Palvelemme asiakkaitamme laajasti myös muilla osa-alueilla. Kysythän rohkeasti räätälöityä tarjousta!

  Yhteyshenkilöt

  Tuija Hietanen
  Yritysvalmentaja
  050 413 1120
  tuija.hietanen
  @balentor.fi

  Petri Saarinen
  Yritysvalmentaja
  040 515 6008
  petri.saarinen
  @balentor.fi

  Teemu Kaakinen
  Yritysvalmentaja
  050 591 2830
  teemu.kaakinen
  @balentor.fi

  Menestystarinoita

  Olemme toimineet yli 30 vuoden ajan lukuisten pk-yritysten kehityskumppanina.