image Whitepaper
Pk-yrityksen onnistumisen mahdollistaminen esihenkilötyötä kehittämällä
image Whitepaper
Muutos on investointi – ihmisiin ja liiketoimintaan

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Miten kehittää pk-yrityksen esihenkilötyötä?

  Omia esihenkilötyötaitojaan kehittämällä esihenkilöt voivat johtaa henkilöstöä niin, että heillä on mahdollisuus onnistua työssään. Tämä edelleen mahdollistaa yrityksen onnistumisen. Panostus esihenkilöiden osaamiseen ja kehittämiseen ei ole siis missään tapauksessa tarpeetonta, vaan mahdollinen keino saavuttaa kilpailuetua.

  Esihenkilötyön moninaiset kysymykset

  Miten puuttua henkilöstön kanssa esiin tuleviin haastaviin tilanteisiin? Miten lisätä tiimin itseohjautuvuutta? Kuinka johtaa muutosta? Miten viestiä tehokkaasti ja toimivasti?

  Nämä ovat muun muassa kysymyksiä, joita monet esihenkilöt pohtivat päivittäisessä työssään. Kysymykset eivät ole helppoja eikä niihin ole annettavissa yksiselitteisiä vastauksia. Esihenkilöiden ei kuitenkaan tulisi jäädä yksin näiden kysymysten kanssa: heitä tulisi kehittää niin, että heillä olisi osaamista ja taitoa toimia näiden kysymysten parissa niin hyvin kuin mahdollista. Tällöin niin itse esihenkilöt kuin myös muu henkilöstö voivat tuntea esihenkilötyön onnistuneen toivotulla tavalla.

  Asiakaskohtaisella kehittämisellä onnistumisia

  Esihenkilötyö on esimerkin näyttämistä, ihmisten innostamista ja motivointia, vastuunottamista ja paljon muuta. Laajan tehtävänkuvan takia esihenkilötyötaitojen kehittämisessäkään ei tulisi keskittyä vain suppeasti yhteen osa-alueeseen. Yrityksen tilanteesta ja esihenkilön kokemuksesta riippuen oleelliseksi voi nousta esimerkiksi erilaisuuden johtamisen toimintatapojen rakentaminen tai kehityskeskustelujen onnistuneen läpiviennin kehittäminen. Oli tilanne mikä tahansa, kehitettävää yleensä löytyy. Voisiko siis olla mahdollista, että juuri teilläkin olisi tarvetta esihenkilötyötaitojen kehittämiseen?

  Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä esihenkilö- ja johtamistaitojen kehittämisen valmennusmoduuleja, joiden avulla voitte mahdollistaa onnistumisenne. Jos haluatte tutustua toteutustemme esimerkkimooduuleihin tarkemmin, ladatkaa whitepaperimme tai ottakaa meihin yhteyttä!

  Tuija Hietanen
  Yritysvalmentaja
  050 413 1120
  tuija.hietanen@balentor.fi

  Whitepaper

  Pk-yrityksen onnistumisen mahdollistaminen esihenkilötyötä kehittämällä

  Esihenkilötyö on esimerkin näyttämistä, ihmisten innostamista ja motivointia, vastuunottamista ja paljon muuta. Laajan tehtävänkuvan takia esihenkilötyötaitojen kehittämisessäkään ei tulisi keskittyä vain suppeasti yhteen osa-alueeseen. Yrityksen tilanteesta ja esihenkilön kokemuksesta riippuen oleelliseksi voi nousta esimerkiksi erilaisuuden johtamisen toimintatapojen rakentaminen tai itseohjautuvuuden johtaminen.

  Tässä whitepaperissa käymme läpi esihenkilötyön kehittämisen yhdeksän (9) eri osa-aluetta. Jokaisesta esitetystä osa-alueesta on tarjoamassamme oma valmennusmoduulinsa, joissa käsitellään whitepaperissa esiin nostettuja asioita. Nämä ovat esimerkkimoduuleja, joita käytämme usein esimerkiksi pk-yritysten kehityshankkeissa. Räätälöimme kuitenkin jokaisen toteutuksen asiakaskohtaisesti yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan.

  Olisiko juuri teillä tarvetta esihenkilötyötaitojen kehittämiseen? Lataa whitepaper ja ota selvää!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Haluaisitteko tarjouksen esihenkilötyön tai johtamisen kehittämisestä teidän tilanteestanne käsin? Kerro hieman tilanteestanne, niin palaamme asiaan!


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Tuija Hietanen
   Yritysvalmentaja
   050 413 1120
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan