Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Strategian ketterä toimeenpano

  Strategian ketterä toimeenpano

  Strategian ketterällä toimeenpanolla muutos arjen tekemiseen

  Useat asiakkaamme kipuilevat paitsi strategian kirkastamisen myös strategian ketterän toimeenpanon ja läpiviennin kanssa. Kuinka viedä uusittu strategia onnistuneesti läpi organisaation? Ja vieläpä ketterästi ja nykyaikaisesti? OKR:n käyttöönotto on helpottanut monien strategian ketterän läpiviennin kanssa painivien yritysten ja organisaatioiden muutoksen vauhdittamista. Yhdistettynä ketterien toimintatapojen ymmärrykseen, Balentorin Agile-iskujoukot mahdollistavat käytännönläheisen ja strategiaan vahvasti kytkeytyvän kehittämisen. Viedäänkö strategia teilläkin osaksi arkea?

  Ota yhteyttä

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa@balentor.fi

  Suvi Tuominiemi
  Yritysvalmentaja
  050 361 6016
  suvi.tuominiemi@balentor.fi

  Huomioimme laaja-alaisessa kehittämisessämme strategian ja sen ketterän toimeenpanon lisäksi kulttuurin, rakenteiden, ihmisten, kyvykkyyksien ja modernin analytiikan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Kokonaisvaltaisena muutoskumppanina räätälöimme toimintamme asiakkaan ja analysoidun tilanteen mukaan. Aivan, kuten strategian ketterässä toimeenpanossa kuuluu tehdä.

  Opas

  Strategian onnistunut toimeenpano

  Strategian vieminen arkeen ja tuloksien saaminen uudesta strategiasta voi osoittautua todelliseksi haasteeksi. Minkälaisia askelia tähän prosessiin kuuluu?

  Blogi

  Miksi strategia ei elä?

  Lähtökohtana päätös siitä, että organisaatiolla on olemassa selkeästi kuvattu tulevaisuuden suunta, on ehdottomasti oikea. Tärkeää ja ehkä jopa tärkeämpää on kuitenkin se, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun visio, missio ja strategia on luotu?