Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Gtmhub OKR-työkalu

  Balentor X Gtmhub

  Moderni työkalu strategian käyttöönottoon

  Kerroimme keväällä 2022, tehneemme kumppanuussopimuksen yhden maailman johtavan OKR-ohjelmistotoimittaja, Gtmhubin kanssa. Tämän yhteistyön myötä pystymme auttamaan asiakkaitamme entistä paremmin OKR-toimintamallin käyttöönotossa ja tuloksellisuuden varmistamisessa. Tiivistetysti Gtmhub OKR-työkalu auttaa organisaatioita strategisten tavoitteiden saavuttamisessa.

  Strategian toteuttaminen

  Muuta yritystäsi

  Gtmhub auttaa yritystäsi muuntautumaan vastaamaan tämän päivän toimintamallin vaatimuksiin. Työkalun avulla pääsette pureutumaan yrityksenne haasteisiin, kuten yhdenmukaisuuden ja näkyvyyden puutteeseen, matalaan henkilöstön sitoutumiseen ja tyytyväisyyteen sekä läpinäkymättömiin oivalluksiin ja hitaaseen muutoksiin sopeutumiseen.

  Pyydä tarjous
  Liiketoiminnan tarkasteltavuus

  Pyöritä yritystäsi

  Liiallinen keskittyminen ongelmien korjaamiseen tavanomaisessa arjessa vie yritykseltäsi arvokkaita resursseja innovaatioilta ja kilpailuedun luomiselta. Gtmhub huomauttaa sinua reaaliajassa, kun asiat uhkaavat hajota käsiin. Työkalu auttaa sinua löytämään ongelman ydinsyyn ja korjaamaan sen parhaalla mahdollisella tavalla.

  Pyydä tarjous

  Muutama niistä yli 1 000 organisaatiosta, jotka luottavat Gtmhubiin strategian toteuttamisessa.

  Miksi Gtmhub?

  Muokattavuus

  Me sovimme yritykseesi, emme päinvastoin. Kaikki oikeat kokoonpanot parhaan mahdollisen suorituskyvyn luomiseksi, ei mitään muuta.

  Yhdistävyys

  Upotamme strategisen kontekstin ja prioriteetit päivittäiseen työnkulkuun. Ei hukattua aikaa seuraavan suuren strategiaesityksen kokoamiseen.

  OKR- ja KPI-integraatiot

  Pidämme kaikki tietosi kauniina, siistinä ja synkronoituna, jotta kaikki organisaatiosi jäsenet tietävät tuloksen.

  Menestyssuuntautuneisuus

  Meillä on kaikki mitä tarvitset menestyäksesi parhaista käytännöistä ja malleista koulutukseen, palveluihin ja kumppanuuksiin.

  Gtmhub-prosessi

  Visiosta strategiaan

  Strategiaprosessi lähtee liikkeelle mission ja vision kirkastamisesta. Suorituskykyindikaattoreiden ja osallistumista tukevien työkalujen avulla päästään sujuvasta visiosta strategian suunnitteluun. Työkalujen avulla voidaan hallita suunnitteluvaiheen läpinäkyvyyttä ja kohdentaa tiedot roolien ja organisoitumisen mukaisesti.

  Strategiasta vertikaaliseen yhteensopivuuteen

  Yhteisen strategian pohjalta tiimit voivat määritellä kuinka omalta osaltaan edistävät strategiaa. Valmiit mallit tiimien etenemisen seurantaan, arviointiin ja oppimiseen auttavat strategian toteuttamisessa. Gtmhubin SOC2 Type II- ja ISO 27001 -vaatimustenmukaisuus takaavat järjestelmän turvallisuuden ja käytettävyyden.

  Vertikaalisesta horisontaaliseen yhdenmukaistamiseen

  Strategiset tavoitteet edellyttävät usein perinteisestä linjaorganisaatiosta poikeavaa yhteistyötä ja koordinointia. Gtmhub on suunniteltu tukemaan matriisitiimien yhteistyötä: Kattavat hakutyökalut kriittisten tietojen löytämiseksi, useita tapoja tarkastella tavoitteiden yhdenmukaisuutta ja omistajuutta sekä vastuuttaa niiden edistämistä, integraatiot viestintätyökalujen, kuten Slackin ja MS Teamsin, kanssa.

  Perinteisestä strategian toimeenpanosta muutoskyvykkääseen organisaatioon

  Gtmhub visualisoi kaikilla organisaatiotasoilla, miten toimenpiteet vaikuttavat ja ohjaa tekemään tarvittavat muutokset ennakoivasti. Sen avulla kaikille organisaatiotasoille pystytään tuottamaan kokonaiskuva strategian etenemisestä. Gtmhub kokoaa yhteen tavoitteet, tärkeimmät toimenpiteet ja tulokset ja sen avulla strategiaa voidaan jatkuvasti validoida ja kehittää. Mahdolliset muutokset ja uudet mahdollisuudet voidaan havaita varhaisessa vaiheessa.

  Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää!

  Jouni Kahelin
  Tutkimusjohtaja
  0400 894 959
  jouni.kahelin@balentor.fi

  Anne Mero
  Operatiivinen johtaja
  040 417 4247
  anne.mero@balentor.fi