Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Gtmhub on nyt Quantive - OKR-työkalu strategian toimeenpanon tukemiseen

  Balentor X Quantive

  OKR-työkalu strategian toimeenpanon tukemiseen

  Olemme yhden maailman johtavan OKR-ohjelmistotoimittajan, entisen Qtmhubin, nykyisen Quantiven yhteistyökumppani. Quantive on OKR-työkalu, joka auttaa organisaatioita strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Yhteistyössä Quantiven kanssa pystymme auttamaan asiakkaitamme entistä paremmin OKR-toimintamallin käyttöönotossa ja tuloksellisuuden varmistamisessa.

  Toteuta strategiaa tuloksekkaasti

  Quantive OKR-työkalu auttaa organisaatiotanne saavuttamaan strategiset tavoitteet ja tekemään OKR-toimintamallistanne läpinäkyvän. Quantive voidaan mukauttaa täysin organisaationne OKR-toimintamallin mukaiseksi sisältäen mm. suunnittelujaksot, tavoitehierarkian, KPI:t ja edistymisen seurantaa tukevat näkymät. Quantive tuo strategian osaksi päivittäistä työtä. Työkalun kautta nähdään reaaliaikaisesti, kuinka strategia toteutuu eri osissa organisaatiota.

  Reagoi nopeasti muutoksiin

  Quantivessa on markkinoiden kattavin tuki integraatioille. Integraatioiden kautta strategisten tavoitteiden edistyminen ja tulostieto on helposti saatavilla. 

  Liian myöhään havaittujen ongelmien ratkaisu vie arvokasta aikaa, joka voitaisi kohdentaa strategian toteuttamiseen, uudistamiseen ja kilpailuedun luomiseen. Quantive seuraa kriittisiä mittareita reaaliajassa ja ilmoittaa niissä tapahtuvista poikkeamista. Työkalu auttaa tunnistamaan ongelman juurisyyn ja tekemään korjausliikkeitä ennen kuin poikkeamat aiheuttavat merkittävää haittaa toiminnalle.  

  Muutama niistä yli 1 000 organisaatiosta, jotka luottavat Quantiveen strategian toteuttamisessa.

  Balentorin apu OKR-käyttöönotossa

  Balentorilla on kokemusta useiden organisaatioiden OKR-käyttöönotoista. Saat yhdeltä kumppanilta tuen onnistuneeseen OKR-toimintamalliin siirtymiseen. Voimme tarjota OKR-työkalun lisäksi tuen OKR-toimintamallin suunnitteluun ja onnistuneeseen käyttöönottoon.  

  Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää!

  Jouni Kahelin
  Tutkimusjohtaja
  0400 894 959
  jouni.kahelin@balentor.fi

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa@balentor.fi