image Videoblogisarja:
OKR-videovinkit
image Millaista on harjoittelu Balentorilla? – Sukellus B2B-maailmaan ja oman osaamisen kehittämiseen

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Gtmhub X Balentor
  Gtmhub-webinaari – Webinaaritallenne

  Gtmhub X Balentor

  Gtmhub -webinaari

  Ke 26.10.2022 klo 15.00-16.00

  Tervetuloa webinaariin kuuntelemaan, miksi maailman huippuorganisaatiot ovat valinneet Gtmhubin OKR-työkalukseen!

  Webinaarissa pääset kuulemaan Balentorin OKR-asiantuntijamme Tiina Luoto-Mäenpään kertomana, kuinka me autamme asiakkaitamme käyttöönottamaan OKR:än sekä vieraileva puhujamme, Gtmhubin Partner Success Manager Elizabeth Parmerin kertomana, miksi maailman huippuorganisaatiot, kuten Adobe, Nike ja CNN, ovat valinneet Gtmhubin omaksi OKR-työkalukseen, ja kuinka se voi olla sopiva strategian ja tavoitteiden toteutumista ohjaava työkalu juuri teidänkin organisaatiossanne. Mukana kysymyksiin vastaamassa myös Gtmhubin Regional Channel Manager Jason May.

  Webinaari pidetään 26.10. klo 15–16. Toivottavasti pääset mukaan linjoille! Webinaarista saa myös tallenteen jälkeenpäin eli kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan. Webinaari on osittain englanniksi ja osittain suomeksi.

  Gtmhub on konkreettinen OKR-työkalu, joka auttaa organisaatioita viemään strategian käytännön arkeen. Balentor on Gtmhubin kumppani ja tarjoaa Gtmhubin käyttöönottoa asiakkailleen. Päätimme järjestää Gtmhub-aiheisen webinaarin, jotta pääsemme kertomaan mahdollisimman monelle yhdestä maailman johtavasta OKR-työkalusta.

  Lisätietoja

  Lisätietoja Gtmhubista ja sen mahdollisuuksien läpikäyntiä juuri teidän tilanteestanne käsin saat OKR-asiantuntija Tiina Luoto-Mäenpäältä.

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa@balentor.fi

  Katso webinaaritallenne

  Täytä lomake, niin pääset katsomaan webinaaritallenteen.

  Avatar photo
  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan