image Markkinointipäällikkö
HubSpotin asiakaskeskeiset hyödyt
image Myyntipäällikkö
HubSpotin asiakaskeskeiset hyödyt

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Tapahtuma
  OKR -mallin soveltamisen topit, flopit ja opit

  OKR Community Meetup 18.4.2024

  OKR-malli on oivallinen valinta strategian toimeenpanon tukemiseen. Helposti vältettäviä mokia voi kuitenkin tapahtua, kun lähdetään soveltamaan mallia oman organisaation toimintaan ja viemään strategiaa arkeen. Mitä yleisimpiä mokia sitten on ja miten ne vältetään?

  Esimerkiksi:
  OKR-malli ei muuta toimintamalleja tai -kulttuuria tarvittavalla tasolla

  Useissa organisaatioissa on petytty OKR-malliin, koska sen avulla ei olla saavutettu haluttuja muutoksia toimintamalleissa tai -kulttuurissa. Vaikka tiimit veisivätkin omasta näkökulmastaan tärkeitä strategisia tavoitteita eteenpäin, on tärkeää ymmärtää mitä todelliset toimintamallien tai -kulttuurin laajemmat muutokset vaativat ja millä kokoonpanolla niitä voidaan edistää. Esim. yhteistyömallien rakentaminen vaatii kokonaisuuden johtamista yksittäisen tiimin näkökulman sijaan. Kulttuurin muutokset vaativat jatkuvaa muutosjohtamista ja poisoppimista OKR:ien rinnalla.

  Haluatko kuulla lisää OKR-mallin soveltamisesta? Mitkä ovat mallin soveltamisen flopit, topit ja opit?

  Katso OKR Community Meetupin tallenteet! Näitä mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskusteluita et halua missata! Balentorilta puhujina ovat Pekka T. Järvinen ja Tiina Luoto-Mäenpää. Kuulemme myös Joo. Group :in tarinan OKR:n hyödyntämisestä ensimmäisen vuoden aikana. Joo. Groupin kaupallinen johtaja Heta Kärki kertoo siitä meille enemmän.

  OKR Community Meetup

  Henri Sora alustaa OKR Communityn hybriditapahtuman OKR mallin soveltamisen topit, flopit ja opit. Suomalainen OKR-yhteisö kokoontui 18.4.2024 Balentorilla Kalasatamassa Helsingissä.

  Henri Sora (4:06)

  OKR -mallin soveltamisen topit, flopit ja opit

  Tapahtuman puhujina olivat Balentorilta Pekka T. Järvinen ja Tiina Luoto-Mäenpää. He kertoivat OKR soveltamisen topeista, flopeista ja opeista.

  Pekka T. Järvinen ja Tiina Luoto-Mäenpää, Balentor (47:12)

  Joo. Groupin tarina OKR:n hyödyntämisestä

  Heta Kärki avaa Joo. Groupin OKR-matkaa ensimmäisen vuoden osalta. Hän kertoo mitä kolmen toteutusjakson perusteella yhtiössä on havaittavissa.

  Heta Kärki, Joo. Group (45:40)

  Kuvat tapahtumasta Aava Kallio (Yllä kuvat Henristä, Tiinasta, Pekasta ja Hetasta) 

  Tapahtuman tallenteet

  Taytä lomake, niin pääset katsomaan tapahtuman tallenteet.

  Lisätietoja

  Lisätietoja OKR:n hyödyntämisestä juuri teidän tilanteeseenne saat OKR-asiantuntija Tiina Luoto-Mäenpäältä.

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa@balentor.fi

  Avatar photo
  Balentor
  Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan