Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Ketterät toimintatavat

Ketterät toimintatavat

Ketterät toimintatavat – Agile-iskujoukot

Me olemme innostuneet ketteryydestä. Mikä sitten sai meidät innostumaan? Ketterillä malleilla toimiminen on saanut ryhtiä liiketoiminnan kannalta tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseen. Se on pakottanut meidät priorisoimaan, miettimään yrityksen arvon kannalta tärkeimpiä, tehtäväksi otettavia alueita. Auttanut keskittymään asiakkaiden ja meidän kannalta olennaisimpaan. Ketterät toimintatavat ovat antaneet tiimeille helpon toimintatavan jatkuvalle kehittymiselle.

Asiakkaidemme kanssa olemme jakaneet yhteisen innostuksen, kun olemme auttaneet heitä käyttöönottamaan ketterät toimintatavat osaksi organisaation arkea.

Lupaamme huomioida organisaationne kypsyystason ja sen, mitä ketteryydellä tavoittelette. Oli kyseessä yksittäistä tiimiä koskeva sujuvoittaminen tai koko organisaation kattava toimintatapa ja rakennemuutos. Tai jotain tältä väliltä.  Lupaamme, että ette jää yksin muutoksen äärelle, vaan kuljemme kanssanne matkan, jonka päätteeksi pystytte itsenäisesti käyttämään ketterää toimintatapaa.

Lupaamme olla joustavia mutta vaativia – vaadimme sitoutumista ja kasvavaa suoritustasoa ja pistämme myös itsemme likoon teidän muutostavoitteiden saavuttamiseksi. Lupaamme olla rohkeita ja rohkaista – uskallamme ottaa eteen tulevat haasteet esiin ja auttaa teitä ratkaisemaan ne.

On ollut hienoa olla mukana asiakkaidemme arjessa vauhdittamassa muutosta kohti ketterämpää organisaatiota. Matka kohti uusia, toimivampia tapoja ei aina ole helppo tai yksinkertainen, mutta varmasti vaivan arvoinen! Pitkäaikainen kokemuksemme muutoskumppanuudesta on opettanut meille, että aidot muutokset tapahtuvat vain käytännössä ja arjessa.

Me emme vain puhu ketteryydestä – me toteutamme sen teidän kanssanne arjen tekemisessä. Kaikki tekemisemme tähtää siihen, että organisaationne omaksuu teitä palvelevan ketterän toimintatavan ja osaa itsenäisesti käyttää sitä.

Testaa tiimisi ketteryys helposti! Jos ketteryystasonne yllättää, ole yhteydessä, niin pohditaan etenemistä!

Seuraa keskustelua somessa hashtageilla

#agileiskujoukot
Twitter | Facebook | LinkedIn

#kiinnostaakoketteryys
Twitter | Facebook | LinkedIn

#käytäntöäeiteoriaa
Twitter | Facebook | LinkedIn

Mitä tämä kaikki tarkoittaisi teidän tapauksessanne? Ole yhteydessä, niin pohditaan yhdessä!

Milla – Sertifioitu Product Owner 

Tiinan sanoin: ”Vuosien kokemus jämäkästä suurien muutosprojektien johtamisesta on kasvattanut Millasta systemaattisen organisaattorin. Millalla on kova palo tuloksekkaaseen työskentelyyn ja oleellisen priorisointiin. Millalla on kyky hallita isoja kokonaisuuksia ja ymmärtää syy-seuraussuhteita. Urheilijan luonteelle ominaisesti Milla motivoituu tuloksista ja kehityksestä. Millassa yhdistyy tuloksellisuus ja empatiakyky.”

Tiina – Sertifioitu Scrum Master

Millan sanoin: ”Pitkänlinjan kehittäjänä ja muutosten vauhdittajana Tiinalla on vahva ymmärrys erilaisten organisaatioiden ja tiimien toiminnasta. Kokemus on luonut vahvan ymmärryksen siitä, mitä yksilöiltä ja tiimeiltä vaaditaan, jotta toimintatavat todellisuudessa muuttuvat. Tiina on intohimoinen ketterien toimintatapojen toimeenpanija. Tiina motivoituu asiakkaiden auttamisesta käytännön muutoksissa.”

Ketterän toimintakulttuurin muodostuminen

Yhteyshenkilöt

Milla Hämäläinen
Kehitysasiantuntija
050 574 2800
milla.hamalainen
@balentor.fi

Tiina Luoto-Mäenpää
Yritysvalmentaja
050 546 7575
tiina.luoto-maenpaa
@balentor.fi

Kehitystarve selvillä, mutta kumppani puuttuu?

Asiakkaitamme

Olemme toimineet yli 20 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.