Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Ketterät toimintatavat

  Ketterät toimintatavat

  Ketterät toimintatavat – Agile-iskujoukot

  Ketterät menetelmät mahdollistavat sujuvamman, tehokkaamman ja strategian mukaisen arjen tekemisen. Strateginen ketteryys ei tapahdu itsestään, vaan se vaatii osakseen ketterien toimintatapojen käyttöönottoa. Strategian ketterä läpivienti ja kytkeminen arkeen on mahdollista. Tehdäänkö se yhdessä?

  Me olemme innostuneet ketteryydestä. Mikä sitten sai meidät innostumaan ketteristä menetelmistä? Ketterillä malleilla toimiminen on saanut ryhtiä liiketoiminnan kannalta tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseen. Se on pakottanut meidät priorisoimaan, miettimään yrityksen arvon kannalta tärkeimpiä, tehtäväksi otettavia alueita. Auttanut keskittymään asiakkaiden ja meidän kannalta olennaisimpaan. Ketterät toimintatavat ovat antaneet tiimeille helpon toimintatavan jatkuvalle kehittymiselle.

  Asiakkaidemme kanssa olemme jakaneet yhteisen innostuksen, kun olemme auttaneet heitä käyttöönottamaan ketterät toimintatavat osaksi organisaation arkea. Otetaanko teilläkin ketterät menetelmät aidosti käyttöön?

  Lupaamme huomioida organisaationne ketteryyden kypsyystason ja sen, mitä ketteryydellä tavoittelette. Oli kyseessä yksittäistä tiimiä koskeva sujuvoittaminen tai koko organisaation kattava ketterä toimintatapa ja rakennemuutos. Tai jotain tältä väliltä.  Lupaamme, että ette jää yksin muutoksen äärelle, vaan kuljemme kanssanne matkan, jonka päätteeksi pystytte itsenäisesti käyttämään ketterää toimintatapaa.

  Lupaamme olla joustavia, mutta vaativia – vaadimme sitoutumista ja kasvavaa suoritustasoa ja pistämme myös itsemme likoon teidän muutostavoitteidenne saavuttamiseksi. Lupaamme olla rohkeita ja rohkaista – uskallamme ottaa eteen tulevat haasteet esiin ja auttaa teitä ratkaisemaan ne. Rakennetaanko ketterät menetelmät yhdessä?

  On ollut hienoa olla mukana asiakkaidemme arjessa vauhdittamassa muutosta kohti ketterämpää organisaatiota. Matka kohti uusia, toimivampia tapoja ei aina ole helppo tai yksinkertainen, mutta varmasti vaivan arvoinen! Pitkäaikainen kokemuksemme muutoskumppanuudesta on opettanut meille, että aidot muutokset tapahtuvat vain käytännössä ja arjessa. Niin on myös ketterien menetelmien tapauksessa.

  Me emme vain puhu ketteryydestä – me toteutamme sen teidän kanssanne arjen tekemisessä. Kaikki tekemisemme tähtää siihen, että organisaationne omaksuu teitä palvelevan ketterän toimintatavan ja osaa itsenäisesti käyttää ketteriä menetelmiä.

  Testaa tiimisi ketteryys helposti! Jos ketteryystasonne yllättää, ole yhteydessä, niin pohditaan etenemistä!

  Ketterän toimintakulttuurin muodostuminen

  Yhteyshenkilöt

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa
  @balentor.fi

  Suvi Tuominiemi
  Yritysvalmentaja
  050 361 6016
  suvi.tuominiemi@balentor.fi

  Asiakkaitamme

  Olemme toimineet yli 20 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.