image Esihenkilötyö- ja johtamistaitojen kehittäminen image Whitepaper
Hyvällä johtamisella kilpailuetua pk-yrityksessä

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Harri Helander huippuosaajiemme joukkoon

  Balentorin asiantuntijatiimi on saanut vahvistusta, kun yrityksemme riveihin liittyi helmikuun alussa muutoskonsultti Harri Helander. Kattavan kokemuksen omaava Harri sopii loistavasti huippuosaajiemme joukkoon: kuten yrityksemme muillakin asiantuntijoilla, hänellä on vahva käytännön liiketoimintaosaaminen sekä vankka kokemus organisaatioiden kehittämisestä eri toimialoilta.

  Taival kehitysammattilaiseksi

  Ennen Balentorille siirtymistä Harri on kartuttanut asiantuntijuuttaan ja kokemustaan yli kymmenen vuoden ajan liikkeenjohdon johtavana konsulttina sekä tuotannon johtotehtävissä useissa organisaatioissa ja monilla eri toimialoilla. Hänellä on laaja kokemus tuottavuuden parantamisesta, toimitusketjujen kehittämisestä sekä liiketoiminnan muutosjohtamisesta. Koulutukseltaan Harri on diplomi-insinööri, jonka lisäksi hän on suorittanut eMBA-tutkinnon.

  Harri on tottunut työskentelemään vastuullisesti sekä niin sanotusti ”kädet savessa” otteella. Hän on tiimipeluri, joka pyrkii toiminnallaan tuloshakuisuuteen. Vuosien varrella hän onkin aikaansaanut sekä nopeita että kestäviä tuloksia. Suurimpia onnistumisen tunteita Harri kokee saavansa silloin, kun hän huomaa, että hänen työnsä myötävaikutuksesta asiakasorganisaatiossa saadaan aikaan kestävää vaikuttavuutta.

  Osaksi Balentorin osaavaa tiimiä

  Harrille, kuten myös laajemmin koko Balentorille, on tärkeää tuottaa onnistumisen kokemuksia. Harrin aiemmat työkokemukset linjajohdosta ja konsultoinnista ovat kartuttaneet hänelle osaamisia ja vahvuuksia, joiden avulla Balentorilla voidaan entistä paremmin mahdollistaa asiakkaidemme liiketoiminnan menestyminen.

  Harrilta löytyy osaamista ja kokemusta monenlaiseen muutoksen vauhdittamiseen. Hänen ydinosaamistansa on operatiivisen tehokkuuden ja tuottavuuden kehittäminen, liiketoimintamallin optimointi, tuotannon ja prosessien kehittäminen, strategiatyö, johtamisen kehittäminen ja organisaation suorituskyvyn parantaminen sekä muutosjohtaminen.

  Harri Helander
  Muutoskonsultti
  040 584 1145
  harri.helander@balentor.fi

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Keskustellaanko tarkemmin liiketoiminnan kehittämisestä teidän tilanteestanne käsin?


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Avatar photo
   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan