Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Harri Helander - Muutoskonsultti

  Yhteystiedot

  Harri Helander - Muutoskonsultti

  Pilke silmäkulmassa asioita aikaan saava konsultti.
  Liiketoiminnan kehittämiselle sykkivä asiantuntija.
  Puhelias ja innostava kollega.

  Harri Helander
  Muutoskonsultti
  040 584 1145
  harri.helander
  @balentor.fi

  Harri on eri alojen liiketoimintaa hämmästyttävän hyvin ymmärtävä ja käsittelevä asiantuntija, jonka seurassa ei tule hiljaista hetkeä.

  Kuka olen?

  Harri Helander – Muutoskonsultti

  Asiakkaiden kertomana: ”Harri on harvinaisen humaani ollakseen insinööri”

  Olen liiketoiminnan kehitysammattilainen ja taskusta löytyy 10+ vuotta kokemusta liikkeenjohdon johtavana konsulttina sekä 12+ vuotta kokemusta tuotannon johtotehtävistä mm. Kemiran, GWS:n, Roclan, Tellabsin ja Hoyer Groupin palveluksessa. Koulutukseltani olen DI, eMBA sekä Suomen Mentorit jäsen vuodesta 2015.

  Omaan laajan ja usean toimialan kokemuksen tuottavuuden parantamisesta, toimitusketjun (supply chain) kehittämisestä ja liiketoiminnan muutosjohtamisesta. Itselleni tärkeitä ”kolmioita” ovat Prosessi-Työkalu-Ihminen ja Aika-Kustannus-Laatu. Olen aikaansaanut sekä nopeita että kestäviä tuloksia, myös kansainvälisesti. Vastuulliseen ja ”kädet savessa” työskentelyyn tottuneena sekä tuloshakuisena yksilönä koen sopivani Balentorille kuin nenä päähän. Olen hyvin tunnustettu vaikuttaja ja tiimipeluri useassa eri kotimaisessa ja kansainvälisessä yrityksessä ml. perheyritykset. Intohimonani on monimuotoinen merielämä – ja fyysisen ja henkisen kunnon ylläpitäminen liikunnalla.

  Miksi Balentor?

  Oma linjajohdon ja konsultoinnin kokemukseni sekä osaamiseni ja vahvuuteni täydentävät erinomaisesti toisiaan Balentorin kanssa – asiakkaidemme eduksi! Balentorilla pystymme näin luomaan entistä paremmin vaikuttavuutta asiakkaidemme liiketoiminnan menestykseen – sekä ihmisten arjen käytännöistä innovoiden että myös liiketoiminnan vaateista johtaen. Tärkeää sekä Balentorille että minulle on erityisesti tuottaa onnistumisen kokemuksia asiakkaissamme.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni:

  Puustelli Groupin puuovitehtaalla kehitysprojektin lähtökohtina ja tavoitteina toimeksiannossa olivat tuottavuuden parantaminen, läpimenoajan lyhentäminen, henkilöjohtamisen kehittäminen sekä halu ja tarve saada työntekijät oikeasti kiinnostumaan omasta työstään. Kehitykseen luotiin systematiikkaa ja metodologiaa, päätöksentekonopeutta, yhdessä tekemistä ja porukan mukaanottoa sekä positiivista periksi antamattomuutta. Saavutimme alle vuodessa jotain sellaista merkittävää, mistä asiakas itse oli puhunut viimeiset 5 vuotta ilman todellisia kehitysaskelia.

  Peikko Groupin osalla onnistuimme kääntämään vallitsevat toimituskyvyn rajoitteet ja tyytymättömät loppuasiakkaat kestävään kasvuun ja organisaation  kehittymiseen vain kolmessa kuukaudessa. Samalla loppuasiakkaiden moitteet kääntyivät positiivisiksi huomionosoituksiksi.

  Suurimmat onnistumisen tunteet saan nähdessäni, että myötävaikutuksellani asiakasorganisaatiossa on henkilötasolla tapahtunut merkittävää profiilinnostoa. Näin tiedän, että työni vaikuttavuus kestää.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Operatiivisen tehokkuuden ja tuottavuuden kehittäminen
  • Liiketoimintamallin optimointi
  • Tuotannon ja prosessien kehittäminen
  • Strategiatyö
  • Johtamisen kehittäminen ja organisaation suorituskyvyn parantaminen
  • Muutosjohtaminen

  Referenssejäni

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.