Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Myynti

Myynti

Myynti kaiken liiketoiminnan keskiössä

Onko myynti vain asiakasrajapinnassa työskentelevien myyntitykkien työtä vai elättekö ”kaikki myy” -kulttuurissa? Myynti on jokaisen organisaation etuoikeus ja velvoite. Ilman myyntiä parhainkaan edelläkävijä ei pysy jatkuvassa nousukiidossa. Miten myyntiä sitten tulisi ylläpitää ja kehittää? Nykyaikainen myyntityö on asiakkaan auttamista aidoimmillaan.

Myynnistä suurin osa tapahtui jo ennen koronaa etänä, mutta uusi maailmantila voi luoda uudenlaisia haasteita. Ole yhteydessä, niin räätälöidään teille sopiva myyntiä tukeva kokonaisuus etänä!

Yhteyshenkilöt

Teemu Kaakinen
Yritysvalmentaja
050 591 2830
teemu.kaakinen@balentor.fi

Kert Kenner
Yritysvalmentaja
050 548 8278
kert.kenner@balentor.fi

Tilaa Kert Kennerin ja Sani Leinon #Myyntikirja

Mitä Uuden ajan myynti pitää sisällään? Miten yhdistää pitkä myynnin kokemus ja uudet ajattelutavat? Kirja tarjoaa inspiraatiota, oivalluksia, käytännön vinkkejä ja polun kohti Uuden ajan myyntiä!

Asiakastarina

Paytrail – Asiakaskokemus- ja myyntivalmennus

Arkea ravistelevaa muutosta asiakaskokemukseen. Paytrailin myyntijohtaja Johannes Kumpukoski otti yhteistyöstä kertomisen mahdollisuuden ilolla vastaan. Katso mitä konkreettisia tuloksia Paytrail on yhteistyöstä saanut.

Webinaaritallenne

Uuden ajan myynnin kehittäminen

Tule kuulemaan, miten Uuden ajan myyntiä kehitetään! Uusi aika: Elämme valistuneiden ja valtaistuneiden asiakkaiden aikakautta. Tämän myötä myynti on murroksessa ja jatkuvassa muutoksessa.

Whitepaper

Asiantuntijapalveluiden etämyynti

Etämyynnissä tarvittavien kyvykkyyksien tunnistaminen ja kehittäminen voivat tuottaa haasteita yrityksille ja asiantuntijoille. Usein avuksi tarvitaan ulkopuolinen, joka voi huomata asioita, joihin ei itse kiinnitä huomiota.

Asiakaskokemuksen ja myynnin asiakascaset

Lue toteutuksistamme tutustumalla asiakascaseihin. Asiakkaamme kertovat kokemuksistaan ja saamistaan hyödyistä.

Asiakaskokemuksen ja myynnin referenssejä

Olemme toimineet yli 20 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.