image Pk-yrityksen johtamisjärjestelmä – turhaa byrokratiaa vai onko? image Webinar recording
Creating an Agile Workforce

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Kuinka kehittää voittava Business Plan?

  Business Plan, suomeksi liiketoimintasuunnitelma, kiteyttää kehitysaskeleet organisaation etenemisessä ja toiminnassa. Business Plan työ auttaa erityisesti liiketoiminnan kehitysvalintojen teossa ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa hallitusti. Kirkkaus kaikessa tässä on ensisijaisen tärkeää, myös sisäisen ja ulkoisen viestinnän näkökulmista. Organisaation yhteisen pelisuunnitelman laadinta on siis eittämättä kannattavaa, mutta miten varmistetaan, että Business Planin kehitystyössä onnistutaan toivotusti eikä suunnitelma ohjaa organisaatiota kohti väärää suuntaa?

  Oleellista Business Planin laadinnassa on työn vaiheistus. Ensimmäisenä tulee tehdä nykytila-analyysi sekä ulkoisen että sisäisen tekijöiden osalta. Tämän jälkeen nykytilanteeseen pohjautuen määritellään organisaation kasvuambitio ja optimaalinen tavoitetila, jota kohti halutaan edetä. Viimeisenä luodaan vielä tarkempi toimenpidesuunnitelma, jossa kuvataan aikataulutettuina askeleet, miten nykytilasta päästään tavoitetilaan.

  Mikä on päämäärämme? Miten voitamme markkinoilla? Mitkä ovat esteet, jotka tulee taklata tavoitteen toteuttamiseksi? Miten joukkueemme pelaa parhaiten yhteen? Miten edetään niin, että riskit ovat hallinnassa?

  Muun muassa näihin edellä mainittuihin kysymyksiin voittava Business Plan vastaa. Optimaalinen liiketoimintasuunnitelma antaakin kattavan työsuunnitelman organisaation toiminnalle. Samalla erityisesti johtamiseen saavutetaan kehitystyössä lisäarvoa. Johdon yhteisymmärrys kehityshankkeista paranee ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Suunnitteluun osallistuminen auttaa osallistujia, johtotiimejä, myös keskittymään olennaiseen ja kehittää näin yrityksen tavoitteellista johtamista. Yhteisellä tekemisellä ja ajatustenvaihdolla saadaankin huikeita lopputuloksia aikaan.

  Olisiko teidän organisaationne aika hioa voittava liiketoimintasuunnitelma? Syvenny teemaan tarkemmin lataamalla whitepaper tai pyydä tarjous, niin rakennetaan teille optimaalinen Business Plan!

  Harri Helander
  Muutoskonsultti
  040 584 1145
  harri.helander@balentor.fi

  Whitepaper

  Pelisuunnitelmalla kohti maalia

  Miten käytännössä ymmärtää Business Plan kehitystyötä? Yritysten ja organisaatioiden suorituskyky on jatkuvalla koetuksella. Toimintaa tulee samanaikaisesti sekä ylläpitää että kehittää.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Avatar photo
   Harri Helander
   Muutoskonsultti
   040 584 1145
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan