image Howspace ja HubSpot – lisäarvoa uusista työkaluista image Suurenmoinen symbioosi – kumppanuus kaiken lähtökohtana

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Balentorin suosituimmat sisällöt vuonna 2020

  Vuoden 2020 aikana olemme tuottaneet ennätysmäärän uusia sisältöjä; blogeja, whitepapereita ja ajankohtaistekstejä. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi myös verkkovälitteisesti tehdyt webinaarit ovat kasvattaneet suosiotaan ja olemmekin järjestäneet webinaareja muutokseen ja liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen liittyen. Nyt on aika koota vuoden 2020 suosituimmat sisältömme yhden postauksen alle ja jakaa vuoden puhuttavimmat aiheet kanssanne! Toivotamme inspiroivia luku- ja katseluhetkiä!

  Suosituimmat webinaarit

  1. Moderni muutoksen johtaminen arjessa

  Johtamisessa on aina ollut kyse muutoksen aikaansaamisesta ja kyvystä viedä suuriakin muutoksia läpi organisaatiossa. Muutosvauhdin kiihtyessä vanhat opit muutoksen johtamisesta ovat tulleet tiensä päähän. Kun vanha ei enää toimi, mikä tilalle? Miten muutosta tulevaisuudessa johdetaan? Webinaaritallenteesta saat käytännön vinkkejä muutoksen läpiviemiseen ja avaimet onnistuneeseen muutosjohtamiseen!

  2. Uuden ajan myynnin kehittäminen

  Elämme valistuneiden ja valaistuneiden asiakkaiden aikakautta. Tämän myötä myynti on murroksessa ja jatkuvassa muutoksessa. Miten nykypäivän teknologioista voidaan saada kaikki irti, ja miten myynti saadaan viritettyä huippukuntoon? Webinaaritallenne tarjoaa vinkit Uuden ajan myynnin kehittämiseen!

  3. Menestyä vai menehtyä muutoksessa?

  Mikä erottaa muutoksessa menestyjät menehtyjistä? Ainakin yksi asia on selvää; menestyjät kehittävät uusia toimintatapoja, kun taas menehtyjät polkevat paikallaan. Webinaaritallenteessa pohditaan, miten yrityksen uudistumista sekä kilpailukykyä voidaan tukea ja vahvistaa.

  Suosituimmat whitepaperit

  1. Myynnin prosessien kehittäminen

  Asiakasyrityksemme oli suurten haasteiden edessä tuotteiden markkinakysynnän ollessa laskussa. Organisaation myyjille oli asetettu henkilökohtaiset myyntitavoitteet, mutta valtaosa myyjistä ei yltänyt asetettuihin tavoitteisiin. Case-kuvauksessa kerrotaan, miten autoimme asiakastamme tehostamaan myyntiä ja luomaan uuden myynnin toimintamallin!

  2. Strategiset kyvykkyydet muutosvoimana

  Parhaiten muutoksissa onnistuneita seuraamalla ja tutkimalla on löydetty olennainen avaintekijä muutosten onnistumiseen. Se on muutokseen liittyviin kyvykkyyksiin panostaminen. Mutta mitä kyvykkyyksillä tarkoitetaan ja miten niitä johdetaan? Lue whitepaperista vinkkimme siihen, miten yrityksen kyvykkyyksien ja muutoksen osalta kannattaa edetä.

  3. Johtamis- ja toimintakulttuurin muutoksen vauhdittaminen analytiikkaratkaisuilla

  Johtamis- ja toimintakulttuurin muutos on aina kokonaisvaltainen operaatio, joka vaatii uudenlaista tekemistä, uudenlaista ajattelua ja uudenlaista osaamista. Muutos ei tapahdu sormia napsauttamalla, vaan uusien toimintatapojen vakiinnuttaminen organisaation arkeen ja ihmisten ajatteluun vie oman aikansa. Tutkimus- ja analytiikkaratkaisut helpottavat muutoksen etenemisen seurantaa – ja tuovat ennen kaikkea muutoksen osaksi yrityksen arkea.

  TOP 3 -blogit

  1. Miten onnistua muutoksessa – Kehitys- ja muutosyhtiö Balentorin parhaat vinkit

  2020-luvun käynnistyessä varmalta näytti ainoastaan muutosvauhdin kiihtyminen – ja samaa voidaan sanoa edelleen vuoden lähestyessä loppuaan. Blogissa kerrotaan, mitkä ovat olennaisimmat tekijät muutoksessa onnistumisessa, ja mitkä asiat voivat estää muutoksen etenemisen.

  2. Muutoksen sudenkuopat ja onnistumistekijät – Keskity strategian ketterään ja oppivaan todeksi elämiseen

  Olemme toteuttaneet viime vuosien aikana useita strategisia muutosprojekteja. Näiden pohjalta on herännyt kysymys: miksi osa muutosprojekteista onnistuu keskimääräistä paremmin ja saavuttaa erinomaisia tuloksia? Blogista selviää, mitkä ovat avaintekijöitä onnistuneen muutosprojektin taustalla.

  3. Johtamisen ilmastonmuutos jysähti epidemian myötä akuutiksi

  Työn maailma on käytännössä jatkuvassa ”ilmastonmuutoksessa” ja nyt erityisen tärkeää onkin se, miten työtä johdetaan. Poikkeuksellisissa tilanteissa tarvitaan poikkeuksellista johtajuutta, unohtamatta yrityksen tärkeintä pääomaa – ihmisiä.    

  Suosituin ajankohtaisteksti

  TOP 25 liikkeenjohdon konsultti – parhaat rivissä

  Vuoden luetuimmassa ajankohtaistekstissä kerrottiin, että olemme mukana Suomen suurimpien liikkeenjohdon konsulttien joukossa! Täytyy muistaa, että kasvu ei tapahdu tyhjiössä, vaan meillä kasvun moottorina ovat olleet asiakkaamme ja henkilöstömme. Lämmin kiitos siis kaikille, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä kuluvan vuoden aikana!

  Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon uusista whitepapereista, blogeista ja webinaareista suoraan sähköpostiisi!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Pidämme mielellämme puhelin- tai Teams-palaverin, jos jokin aihe mietityttää teidän organisaatiossanne. Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Avatar photo
   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan