image Koronavuoden opit ja kolme vinkkiä tulevaan image Howspace ja HubSpot – lisäarvoa uusista työkaluista

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  TOP 7 – Luetuimmat blogimme vuonna 2020

  Vuosi 2020 alkaa lähestyä loppuaan, minkä vuoksi päätimme listata vuoden luetuimmat blogimme. Tänä vuonna mielenkiintoa herättivät erityisesti muutokseen, muutosjohtamiseen ja itseohjautuvuuteen liittyvät teemat. Toivottavasti tekstit tarjoavat uusia oivalluksia, sekä apua ja vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen. Jos haluat jatkaa keskustelua aiheiden tiimoilta, ole yhteydessä! Antoisia ja rentouttavia lukuhetkiä!

  Haluatko pysyä jatkossakin ajan hermoilla yritysmaailman polttavista puheenaiheista? Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon uusista blogeista, webinaareista ja muista ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiin!

  1. Miten onnistua muutoksessa – Kehitys- ja muutosyhtiö Balentorin parhaat vinkit

  2020-luvun käynnistyessä varmalta näytti ainoastaan muutosvauhdin kiihtyminen – ja samaa voidaan sanoa edelleen vuoden lähestyessä loppuaan. Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä selviytyminen edellyttää organisaatioilta jatkuvaa parantamista, innovatiivisuutta, sekä modernia yrityskulttuuria ja johtajuutta. Blogissa kerrotaan, mitkä ovat olennaisimmat tekijät muutoksessa onnistumisessa ja mitkä asiat voivat estää muutoksen etenemisen.

  2. Muutoksen sudenkuopat ja onnistumistekijät – Keskity strategian ketterään ja oppivaan todeksi elämiseen

  Olemme toteuttaneet viime vuosien aikana useita strategisia muutosprojekteja. Näiden pohjalta on herännyt kysymys: miksi osa muutosprojekteista onnistuu keskimääräistä paremmin ja saavuttaa erinomaisia tuloksia? Havaintojemme perusteella voimme todeta, että ainakin ihmisten osallistaminen ja sitoutuminen, toimijuuden vahvistaminen, sekä ketteryyttä tuovat rakenteet ovat tärkeitä onnistumistekijöitä. On hyvä pitää mielessä, että huipputuloksiin ei päästä ilman selkeää muutosprojektin suuntaa ja valmentavaa johtamista.

  3. Johtamisen ilmastonmuutos jysähti epidemian myötä akuutiksi

  Vallitseva koronatilanne on tuonut mukanaan epävarmuutta ja merkittäviä muutoksia, jotka ovat haastaneet johtamista ja vaatineet organisaatioilta uuden omaksumista ja lukuisten eri muuttujien hallitsemista. Työn maailma on käytännössä jatkuvassa ”ilmastonmuutoksessa” ja nyt erityisen tärkeää onkin se, miten työtä johdetaan. Poikkeuksellisissa tilanteissa tarvitaan poikkeuksellista johtajuutta, unohtamatta yrityksen tärkeintä pääomaa – ihmisiä.    

  4. Vain tahroja paperilla – toimintakulttuurin muutoksen resepti

  Toimimmeko tosiaan ketterästi – vai kuvittelemmeko vain niin? Ketteryys ja itseohjautuvuus ovat nykyään yritysmaailman trendisanoja. Usein niitä käytetään kuitenkin yhteyksissä, joissa todellinen ketteryys ja itseohjautuvuus ovat kaukana siitä todellisuudesta, jossa eletään. Lue blogista, millä reseptillä toimintakulttuurin muutos saadaan aikaiseksi!

  5. Möykystä eroon – muutoksen johtaminen on selkeyttä, suuntaa ja hallinnan tunnetta

  Mitä ihmiset tarvitsevat ollakseen muutoksessa motivoituneita, luottavaisia tulevaisuuteen ja kohdistaakseen tarmonsa oikeisiin asioihin? Muutoksessa on tavallista se, että henkilöstön mielikuvissa tulevaisuus näyttää epäselvältä ja ehkä jopa ahdistavalta. Pelkkänä pelinappulana olo muutoksissa luo epävarmuutta ja välinpitämättömyyttä. Muutosta kaavailtaessa onkin tärkeää paitsi henkilöstön osallistaminen ja yhteisen suunnan hakeminen myös muutosmöykyn palastelu pienempiin osiin. Ihmiset ovat halukkaita antamaan itsestään paljon enemmän, kun heillä on muutoksessa selkeys, suunta ja hallinnan tunne.

  6. Totuusjohtaminen

  Johtaminen edellyttää totuuden kohtaamista, ymmärtämistä ja hyväksymistä. Meillä kaikilla on oma totuutemme, mikä voi olla työyhteisössä kohtalokasta. Yksilöt pyrkivät päämäärää kohti kukin oman totuutensa voimalla. Millainen olisi tiimi tai yhteisö, joka jakaa saman totuuden ymmärtäen ja hyväksyen? Varmastikin voittamaton. Tabut esiin, uskomukset luupin alle, mielipiteet miettimiseksi ja ajattelun heikkoudet havaittaviksi – tätä kaikkea on totuusjohtaminen.

  7. Sujuvuus on uusi musta!

  Mitä on sujuva johtaminen, vuorovaikutus, prosessi tai ajattelu? Työelämässä yhä tärkeämpää on sujuvuus ja itseohjautuvuus. Sujuvuus onkin tulevaisuuden tärkeimpiä kilpailuetuja, mutta täytyy muistaa, että mikään ei synny tai suju harjoittelematta.

  Heräsikö blogeista kysyttävää tai jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Keskustellaanko lisää?

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan