image Balentorin suosituimmat sisällöt vuonna 2020 image Uudet myynnin sivut – johda myyntinne menestykseen!

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Suurenmoinen symbioosi – kumppanuus kaiken lähtökohtana

  Autamme asiakkaitamme strategisissa muutoksissa, joten ymmärrämme kehittämisen tärkeyden. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään myös omaa toimintaamme. Tässä meitä tukevat maailmanluokan kumppanimme. Olemme tänä vuonna luoneet jo olemassa olevien kumppanuuksiemme, Vincitin ja SHL:n, lisäksi menestyksekkäät kumppanuussuhteet myös Aiwo Digitalin ja Fuel50:n kanssa! Nyt pureudumme uusiin kumppanuuksiin hieman syvemmin.

  Aiwo Digital – Data päätöksenteon tueksi tekoälyn avulla! 

  Muutosvauhdin kiihtyessä on entistä tärkeämpää saada reaaliaikainen tilannekuva markkinasta, toimintaympäristöstä, asiakkaista ja kilpailijoista, jotta liiketoimintaa voidaan kehittää oikeaan suuntaan. Tähän kumppanimme Aiwo Digital on erikoistunut. Aiwo tarjoaa yrityksille uudenlaista tekoälypohjaista palvelua, jonka avulla eri kohtaamispisteistä kerättyä dataa voidaan hyödyntää osana organisaation päätöksentekoa. Reaaliaikainen ja puolueeton data mahdollistaa aidon asiakaskokemuksen ymmärtämisen, jolloin tiedolla johtaminen ja päätöksenteko voidaan viedä täysin uudelle tasolle! Ette saa vastauksia valmiiksi asettelemiinne, puolueellisiin kysymyksiin. Saatte vastauksen siihen, mikä markkinoilla oikeasti puhututtaa.

  Mikä loisikaan paremman pohjan kehittämiselle kuin tekoäly osana muutoskumppanuutta? Yhteistyömme tarjoaa oivaltavan näkemyksen yrityksen markkinasta ja sen suunnista. Tuomme osaksi liiketoiminnan kehittämistä sen tiedon, mitä ei ole ollut aikaisemmin mahdollista hyödyntää. Tämä luo asiakkaillemme lähes epäreilua kilpailuetua!

  Fuel50 – Vauhtia strategiseen osaamisen kehittämiseen!

  Yrityksen tärkein voimavara ovat ihmiset, jotka omaavat organisaatiossa tarvittavia kykyjä ja taitoja. Organisaation strategisten kyvykkyyksien tunnistaminen ja kehittäminen ovatkin tärkeä osa onnistunutta muutosta ja auttavat varmistamaan myös tulevaisuuden kilpailukykytekijät. Kumppanimme Fuel50 tarjoaa henkilöstön kehittämisen palvelun, jonka avulla organisaatioiden henkilöstöjohtamisen strategiaa, suorituksen johtamista, palautteenantoa ja urasuunnittelua on mahdollista kehittää ja uudistaa. Tekoälypohjaisen teknologian avulla organisaation tavoitteet ja ihmisten osaaminen saadaan kohtaamaan toisensa!

  Yhdistimme voimamme Fuel50:n kanssa, koska halusimme pystyä vastaamaan paremmin modernin työelämän haasteisiin. Yhdessä Balentorin liiketoimintaosaaminen ja Fuel50:n henkilöstöosaaminen tuottavat asiakkaillemme parempia tuloksia. Tämä erityisen tärkee nyt, sillä koronan rauhoittumisen jälkeen on todennäköisesti luvassa hybridiaika, jossa optimoidaan digitaalisuuden hyödyntäminen ja lähityöskentely. Tämä haastaa organisaatioita uudella tavalla, koska tarvitaan strategia, jossa lähityöskentelyn ja virtuaalisen työn parhaat puolet yhdistetään. Tarjoamme tähän ratkaisun, sille tuomme asiakkaillemme työkalun, jonka avulla henkilöstökehittämisen strategia viedään osaksi yrityksen arkea!

  Kumppanuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja näkyy vahvasti toimintamme ytimessä. Pyrimme luomaan kokonaisvaltaisia ja vaikuttavia kokonaisuuksia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kumppaneina.

  Haluamme vielä kiittää sekä asiakkaitamme että kumppaneitamme yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana!

  Kerromme mielellämme lisää kumppanuuksistamme ja toteutetuista asiakasyhteistöistämme. Pohditaan näiden pohjalta, miten voisimme olla avuksi juuri teille.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Pohditaanko yhdessä yrityksenne seuraavaa askelta?

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan