image Yhteistyö: Aiwo Digital ja Balentor image Mitä tapahtuu, kun turva-auto poistuu radalta?

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Uudenlainen tekoälyratkaisu strategisen tilannekuvan luomiseen

  Pandemia yllätti kaikki laajuudellaan ja vaikutuksillaan. Osa yrityksistä otti osumaa ja liiketoiminta vaati muutoksia nopealla aikataululla. Olisiko tätä voitu ennakoida? Olisiko muutokset voitu tehdä etukäteen ja toimia proaktiivisesti? Nyt se on mahdollista.

  Usein kuulee sanottavan, että pakon edessä ihmiset pystyvät muuttamaan toimintaansa nopeastikin. Monilta virheiltä ja ahdistukselta voitaisiin kuitenkin välttyä, jos markkinoiden muutoksia pystyttäisiin ennakoimaan ja innovoimaan sen pohjalta toimivia ratkaisuja ajoissa. Kehittymistä ei tapahdu, ellei kehitetä uutta. Monet tahot tarjoavat ratkaisuja sosiaalisen median, internetin tai uutisten seuraamiseen, mutta syvällisempään analyysiin ei pystytä. Tähän halusimme muutosta.

  Aloitimme yhteistyön uudenlaisia tekoälypohjaisia ratkaisuja tarjoavan suomalaisen Aiwo Digitalin kanssa. Strategisen ja aitoa ymmärrystä luovan ratkaisun ansiosta markkinoiden, kilpailijoiden, asiakkaiden ja henkilöstön odotuksien, toiminnan ja trendien seuraaminen reaaliajassa on helpompaa. Toisin sanoen mitä tahansa viestintää, perinteisten lähteiden lisäksi, voidaan hyödyntää asiakaskokemuksena tai työntekijän kokemuksena erillisten kyselyjen lisäksi. Emme myöskään tyydy vain pintaraapaisuun, vaan vaadimme analyysia ja ymmärrystä syvemmältä. Syitä seurauksien takaa. Mikä vaikuttaa toiminnan takana ja mitä siitä seuraa? Mihin suuntaan markkinat ovat muuttumassa?

  Maailman siirtyessä sekuntikelloajatteluun tulee myös organisaation elää muutoksissa mukana. Reaaliajassa.

  Jotta syvällinen analyysi markkinoista voidaan hyödyntää organisaation kehittämiseen, tarjoaa Balentor osaamistaan ja ymmärrystään liiketoiminnan kehittämisestä osaksi kokonaisuutta. Tekoäly osana muutoskumppanuutta ja kehittämistä – täydellinen liitto. Ja koska moni ei ole tätä vielä päässyt hyödyntämään omalla tontillaan ja maailmamme kokee juuri nyt suurempaa muutosta kuin aikoihin, on ratkaisu oleellinen juuri tässä hetkessä.

  Koska ketteryys ja nopeus on oleellista dynaamisessa toimintaympäristössä, ei ratkaisun käyttöönottoprosessi vaadi asiakkaalta avainsanojen määrittelyä tai ennalta asetettuja kysymyksiä. Tämän ansiosta käynnistys starttaa sulavasti ja mahdollisimman vähäisellä efortilla asiakkaan puolelta. Maailman siirtyessä sekuntikelloajatteluun tulee myös organisaation elää muutoksissa mukana. Reaaliajassa.

  Tekoäly osana muutoskumppanuutta ja kehittämistä – täydellinen liitto.

  Ratkaisua on hyödynnetty jo monien toimesta ja tulokset ovat positiivisia. Esimerkiksi asiakaskokemus ei enää rakennu vain sen varaan, mitä organisaatiot haluavat kysyä ja kuulla asiakkailtaan. Tekoäly kerää tietoa niistä asioista, jotka aidosti puhuttavat asiakaskunnassanne ja vaikuttavat kohderyhmänne toimintaan. Analyysi on täysin puolueeton ja aito. Mikä loisikaan paremman pohjan kehittämiselle?

  Sparraillaanko aiheen tiimoilta yhdessä?

  Jouni Kahelin
  Tutkimusjohtaja
  0400 894 959
  jouni.kahelin@balentor.fi

  Webinaari

  Asiakkaiden ostokäyttäytyminen markkinamurroksessa

  Tällä kertaa ilmaisessa webinaarissamme pohdimme, miten asiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos vaikuttaa yrityksien ja organisaatioiden toimintaan.

  Saatte vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten saatte 360° kuvan asiakkaistanne?
  • Miten saatte johdon ohella esihenkilöt ja koko organisaation ymmärtämään muutostarpeet?
  • Millä keinoilla tai toimintatavoilla aktivoitte henkilöstön?

  Webinaarin vetäjinä toimivat Balentorin toimitusjohtaja ja yritysvalmentaja Pekka Järvinen sekä tutkimusjohtaja Jouni Kahelin. Vieraanamme on tekoälyä radikaalin uudella tavalla hyödyntävä kumppanimme Aiwo Digitalin toimitusjohtaja Atso Vesterinen.

  Webinaaritallenne

  Katsomalla Balentorin järjestettäman ”Asiakkaiden ostokäyttäytyminen markkinamurroksessa” -webinaarin saat aitiopaikan epäreilua kilpailuetua luovan tekoälyratkaisun ja muutoskyvykkyyden keskuudessa.

  Ratkaisua hyödyntäviä asiakkaita

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Haluatko kuulla lisää tekoälystä muutoksen tukena?
  Otamme sinuun yhteyttä.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Jouni Kahelin
   Tutkimusjohtaja
   0400 894 959
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan