image Yhteistyö: Aiwo Digital ja Balentor image Mitä tapahtuu, kun turva-auto poistuu radalta?

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Uudenlainen tekoälyratkaisu strategisen tilannekuvan luomiseen

Pandemia yllätti kaikki laajuudellaan ja vaikutuksillaan. Osa yrityksistä otti osumaa ja liiketoiminta vaati muutoksia nopealla aikataululla. Olisiko tätä voitu ennakoida? Olisiko muutokset voitu tehdä etukäteen ja toimia proaktiivisesti? Nyt se on mahdollista.

Usein kuulee sanottavan, että pakon edessä ihmiset pystyvät muuttamaan toimintaansa nopeastikin. Monilta virheiltä ja ahdistukselta voitaisiin kuitenkin välttyä, jos markkinoiden muutoksia pystyttäisiin ennakoimaan ja innovoimaan sen pohjalta toimivia ratkaisuja ajoissa. Kehittymistä ei tapahdu, ellei kehitetä uutta. Monet tahot tarjoavat ratkaisuja sosiaalisen median, internetin tai uutisten seuraamiseen, mutta syvällisempään analyysiin ei pystytä. Tähän halusimme muutosta.

Aloitimme yhteistyön uudenlaisia tekoälypohjaisia ratkaisuja tarjoavan suomalaisen Aiwo Digitalin kanssa. Strategisen ja aitoa ymmärrystä luovan ratkaisun ansiosta markkinoiden, kilpailijoiden, asiakkaiden ja henkilöstön odotuksien, toiminnan ja trendien seuraaminen reaaliajassa on helpompaa. Toisin sanoen mitä tahansa viestintää, perinteisten lähteiden lisäksi, voidaan hyödyntää asiakaskokemuksena tai työntekijän kokemuksena erillisten kyselyjen lisäksi. Emme myöskään tyydy vain pintaraapaisuun, vaan vaadimme analyysia ja ymmärrystä syvemmältä. Syitä seurauksien takaa. Mikä vaikuttaa toiminnan takana ja mitä siitä seuraa? Mihin suuntaan markkinat ovat muuttumassa?

Maailman siirtyessä sekuntikelloajatteluun tulee myös organisaation elää muutoksissa mukana. Reaaliajassa.

Jotta syvällinen analyysi markkinoista voidaan hyödyntää organisaation kehittämiseen, tarjoaa Balentor osaamistaan ja ymmärrystään liiketoiminnan kehittämisestä osaksi kokonaisuutta. Tekoäly osana muutoskumppanuutta ja kehittämistä – täydellinen liitto. Ja koska moni ei ole tätä vielä päässyt hyödyntämään omalla tontillaan ja maailmamme kokee juuri nyt suurempaa muutosta kuin aikoihin, on ratkaisu oleellinen juuri tässä hetkessä.

Koska ketteryys ja nopeus on oleellista dynaamisessa toimintaympäristössä, ei ratkaisun käyttöönottoprosessi vaadi asiakkaalta avainsanojen määrittelyä tai ennalta asetettuja kysymyksiä. Tämän ansiosta käynnistys starttaa sulavasti ja mahdollisimman vähäisellä efortilla asiakkaan puolelta. Maailman siirtyessä sekuntikelloajatteluun tulee myös organisaation elää muutoksissa mukana. Reaaliajassa.

Tekoäly osana muutoskumppanuutta ja kehittämistä – täydellinen liitto.

Ratkaisua on hyödynnetty jo monien toimesta ja tulokset ovat positiivisia. Esimerkiksi asiakaskokemus ei enää rakennu vain sen varaan, mitä organisaatiot haluavat kysyä ja kuulla asiakkailtaan. Tekoäly kerää tietoa niistä asioista, jotka aidosti puhuttavat asiakaskunnassanne ja vaikuttavat kohderyhmänne toimintaan. Analyysi on täysin puolueeton ja aito. Mikä loisikaan paremman pohjan kehittämiselle?

Sparraillaanko aiheen tiimoilta yhdessä?

Jouni Kahelin
Tutkimusjohtaja
0400 894 959
jouni.kahelin@balentor.fi

WEBINAARITALLENNE

Webinaari pe 29.5. klo 12.00–13.00

Strateginen tekoäly osaksi liiketoiminnan uudistamista. Tämä symbioosi takaa vaikuttavat tulokset reaaliajassa ja pitkällä tähtäimellä. Monet organisaatiot ovat kiinnostuneita tekoälyn mahdollisuuksista, mutta sen hyödyntäminen jää ohuelle pohjalle tai olemattomaksi. Nyt saat eturivin paikan tutustua innovatiiviseen tekoälyratkaisuun konkreettisten esimerkkien ja asiantuntijoiden kautta. Omalta kotisohvaltasi. Ilmaiseksi.

Webinaarissa keskustellaan innovatiivisen tekoälyratkaisun mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämisessä, työstetään ajatuksia skenaarioista sekä pohditaan pitkän linjan strategisia ratkaisuja.

Kaksi liiketoiminnan eksperttiä. Yksi tekoälyn virtuoosi. Tästä webinaarista ei näkemystä puutu.

Webinaarin vetäjinä toimivat Balentorin toimitusjohtaja Pekka Järvinen ja tutkimusjohtaja Jouni Kahelin. Vieraaksemme saamme Aiwo Digitalin toimitusjohtajan Atso Vesterisen.

Ratkaisua hyödyntäviä asiakkaita

Tilaa uutiskirjeemme

Haluaisitko saada tuoreinta tietoa johtamisen kehittämisestä ja muutoksen vauhdittamisesta suoraan sähköpostiisi?
Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

Jouni Kahelin
Jouni Kahelin
Tutkimusjohtaja
0400 894 959
Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan