Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Strateginen tekoäly muutoksen tilannekuvan luomisessa

  Tutkimus- ja konsultointipalvelut

  Tekoäly muutoksen tukena

  Strateginen tekoäly – Muutoksen vauhdin kasvaessa tulee pystyä reagoimaan nykytilaan, mutta sen lisäksi tekemään strategisia päätöksiä pitkällä tähtäimellä, tulevaisuutta ajatellen. Strategisen tekoälyratkaisun avulla me pystymme tuottamaan reaaliaikaisen ja strategisen tilannekuvan muutoksessa sekä auttamaan asiakkaitamme luomaan parempia ratkaisuja tulevaisuutta silmällä pitäen. Kaikki tämä uudenlaisten kehittyneiden tekoälyratkaisujen ansiosta.

  Missä strategista tekoälyä voidaan muun muassa hyödyntää?

  Päivitä strategia muuttuneeseen tilanteeseen

  Toimintaympäristö muuttuu, jolloin myös yrityksen strategian tulee sopeutua siihen kriittisen päätöksenteon kautta. Mutta milloin tehdä muutoksia ja mihin suuntaan? Kehittyneen strategisen tekoälypohjaisen ratkaisun avulla tietoja voidaan analysoida nopeasti ja tehokkaasti, jolloin päätöksentekijöille tarjotaan reaaliaikainen, päivitetty kuva yrityksen tilasta ja toimintaympäristöstä.

  Ymmärrä henkilöstösi ja asiakkaasi muuttuneet odotukset

  Suuret muutokset tarjoavat myös uusia mahdollisuuksia. Ratkaisun avulla saadaan ajankohtaista tietoa asiakkaista, henkilöstöstä, kilpailijoista ja markkinasta, joiden pohjalta muutoslinjaukset voidaan kohdistaa tehokkaasti ja ajoissa. Kehityksen ei pitäisi vain näkyä ulospäin, vaan myös tuntua sisällä.

  Muun muassa edellä mainittujen kokonaisuuksien toteuttaminen onnistuu meiltä yhteistyössä kumppanimme, strategisen tekoälyratkaisun kehittäneen, Aiwo Digitalin kanssa. Se, miten tämä kaikki konkretisoituu juuri teillä, voidaan punnita yhdessä.

  Yhteyshenkilö

  Jouni Kahelin
  Tutkimusjohtaja
  0400 894 959
  jouni.kahelin
  @balentor.fi

  Ketterä Aizait -tekoäly käyttöönottoprosessi

  Tuotteistettu ratkaisu mahdollistaa palvelun ketterän käyttöönoton ja hyödyntämisen liiketoiminnan kehittämisessä. Kehittyneiden analyysityökalujen lisäksi autamme asiakkaitamme hyödyntämään analyysejä ja integroimaan ratkaisun osaksi johtamisjärjestelmää.

  Ratkaisua hyödyntäviä asiakkaita

  Lataa whitepaper

  Strateginen reaaliaikainen tilannekuva muutoksen tukena

  Yhteistyöllä yhä vaikuttavampia tuloksia! Lue, kuinka Balentor ja Aiwo vauhdittavat asiakkaidensa muutoksia tulevaisuudessa yhä ketterämmin!

  Lataamalla whitepaperin, saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  1. Miksi yhteistyömme ja sen luomat mahdollisuudet ovat olennaisia juuri nyt?
  2. Mitä ratkaisu oikeastaan pitää sisällään?
  3. Kuinka ratkaisu eroaa kilpailijoista?
  4. Ketkä ovat jo hyödyntäneet ratkaisua ja missä tilanteissa?

  Lataa whitepaper

  Uudenlainen tekoälypohjainen ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaisen tilannekuvan luomisen markkinoista, kilpailijoista, asiakkaista ja henkilöstöstä. Kun tämä kytketään yhteen liiketoiminnan kehittämisen osaamisen kanssa, syntyy vaikuttavia tuloksia!