Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Strateginen tekoäly muutoksen tilannekuvan luomisessa

Tutkimus- ja konsultointipalvelut

Tekoäly muutoksen tukena

Muutoksen vauhdin kasvaessa tulee pystyä reagoimaan nykytilaan, mutta sen lisäksi tekemään strategisia päätöksiä pitkällä tähtäimellä, tulevaisuutta ajatellen. Me pystymme tuottamaan strategisen reaaliaikaisen tilannekuvan muutoksessa sekä auttamaan asiakkaitamme luomaan parempia ratkaisuja tulevaisuutta silmällä pitäen – uudenlaisten kehittyneiden tekoälyratkaisujen ansiosta.

Missä tekoälyä voidaan muun muassa hyödyntää?

Päivitä strategia muuttuneeseen tilanteeseen

Toimintaympäristö muuttuu, jolloin myös yrityksen strategian tulee sopeutua siihen kriittisen päätöksenteon kautta. Mutta milloin tehdä muutoksia ja mihin suuntaan? Kehittyneen tekoälypohjaisen ratkaisun avulla tietoja voidaan analysoida nopeasti ja tehokkaasti, jolloin päätöksentekijöille tarjotaan reaaliaikainen, päivitetty kuva yrityksen tilasta ja toimintaympäristöstä.

Ymmärrä henkilöstösi ja asiakkaasi muuttuneet odotukset

Suuret muutokset tarjoavat myös uusia mahdollisuuksia. Ratkaisun avulla saadaan ajankohtaista tietoa asiakkaista, henkilöstöstä, kilpailijoista ja markkinasta, joiden pohjalta muutoslinjaukset voidaan kohdistaa tehokkaasti ja ajoissa. Kehityksen ei pitäisi vain näkyä ulospäin, vaan myös tuntua sisällä.

Muun muassa edellä mainittujen kokonaisuuksien toteuttaminen onnistuu meiltä yhteistyössä Aiwo Digitalin kanssa. Se, miten tämä kaikki konkretisoituu juuri teillä, voidaan punnita yhdessä.

Yhteyshenkilö

Jouni Kahelin
Tutkimusjohtaja
0400 894 959
jouni.kahelin
@balentor.fi

Ketterä Aizait -tekoäly käyttöönottoprosessi

Tuotteistettu ratkaisu mahdollistaa palvelun ketterän käyttöönoton ja hyödyntämisen liiketoiminnan kehittämisessä. Kehittyneiden analyysityökalujen lisäksi autamme asiakkaitamme hyödyntämään analyysejä ja integroimaan ratkaisun osaksi johtamisjärjestelmää.

Ratkaisua hyödyntäviä asiakkaita

Lataa whitepaper

Strateginen reaaliaikainen tilannekuva muutoksen tukena

Yhteistyöllä yhä vaikuttavampia tuloksia! Lue, kuinka Balentor ja Aiwo vauhdittavat asiakkaidensa muutoksia tulevaisuudessa yhä ketterämmin!

Lataamalla whitepaperin, saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  1. Miksi yhteistyömme ja sen luomat mahdollisuudet ovat olennaisia juuri nyt?
  2. Mitä ratkaisu oikeastaan pitää sisällään?
  3. Kuinka ratkaisu eroaa kilpailijoista?
  4. Ketkä ovat jo hyödyntäneet ratkaisua ja missä tilanteissa?

Lataa whitepaper

Uudenlainen tekoälypohjainen ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaisen tilannekuvan luomisen markkinoista, kilpailijoista, asiakkaista ja henkilöstöstä. Kun tämä kytketään yhteen liiketoiminnan kehittämisen osaamisen kanssa, syntyy vaikuttavia tuloksia!