image TOP 7 – Luetuimmat blogimme vuonna 2020 image Balentorin suosituimmat sisällöt vuonna 2020

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Howspace ja HubSpot – lisäarvoa uusista työkaluista

  Vuosi 2020 on edellyttänyt monilta yrityksiltä teknologiaharppausta, sillä yhtäkkinen etätyö ja etätoteutukset ovat vaatineet erilaisten järjestelmien jokapäiväistä hyödyntämistä. Myös me olemme ottaneet vuoden aikana käyttöön täysin uusia teknologioita sekä syventäneet osaamistamme jo tuttujen järjestelmien parissa. Tutuiksi ovat tulleet uusina järjestelminä Howspace sekä HubSpot ja ymmärrystä on syvennetty Teamsin ja Zoomin osalta. Nyt syvennymme siihen, miksi otimme käyttöön Howspacen ja HubSpotin, ja mitä lisäarvoa nämä innovaatiot ovat meille ja asiakkaillemme tuoneet.

  Howspace – Alusta konsultoinnin ja muutosjohtamisen tueksi

  Tämän vuoden aikana kasvotusten työskentelystä on siirretty yhä enemmän etätyöhön, jonka seurauksena valmennuspäivien fläppitauluharjoitukset ja muut perinteisemmät metodit ovat vaatineet korvaamista. Etätoteutusten myötä tarve fasilitoida virtuaalisesti on korostunut. Tämän vuoksi valmentajamme halusivat digitaalisen fasilitointialustan valmennustemme tueksi ja päätimme vastata tarpeeseen ottamalla käyttöön Howspacen.

  Howspace helpottaa työskentelyämme asiakkaiden kanssa, koska sen avulla asioiden yhdessä työstäminen on vaivatonta. Verkon kautta tehtävissä valmennuksissa Howspace auttaa jaksottamaan valmennuspäivää. Järjestelmä tuo valmennuksiin mukaan visuaalisuutta, sillä se mahdollistaa videoiden, erilaisten väli- tai ryhmätehtävien sekä äänestysten tai kyselyiden järjestämisen ja luomisen. Howspace ei ole pelkästään etätoteutusten työkalu, vaan sitä voidaan käyttää myös kasvotusten työskennellessä. Esimerkiksi ryhmätöissä Howspace mahdollistaa ryhmien aikaansaannosten esittelyn ja palautteen keräämisen. Muut ryhmät pystyvät esimerkiksi äänestämään ja peukuttamaan mielestään parhaita ideoita.

  Howspacen hyvinä puolina voidaan pitää selkeyttä, visuaalisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Sen avulla asioiden jatkotyöstäminen helpottuu huomattavasti, sillä järjestelmä mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn. Kaikki materiaali on myös heti saatavilla digitaalisessa muodossa. Howspace on ehdottomasti tuonut valmennuksiimme lisää visuaalisuutta ja samalla helpottanut asioiden työstämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kumppaneina.

  HubSpot – Asiakkuuksien hallintaan ja markkinointiin vauhtia automaation avulla! 

  Aiempi CRM-järjestelmämme hoiti osuutensa kuten kuului, mutta se ei tuntunut nykyaikaiselta eikä palvellut meitä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaipasimme raikasta tuulahdusta tietomäärän hallinnan helpottamiseksi, joten päädyimme vertailemaan CRM-alustojen tarjoajia. HubSpot nousi kirkkaimmaksi tähdeksi sen monipuolisuuden, nykyaikaisuuden, integraatiomahdollisuuksien ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Näiden lisäksi selkeästi suurin syy järjestelmän vaihdolle, sekä HubSpotin valinnalle, oli visio yhdistää asiakkuuksien hoito, myynti ja markkinointi saumattomaksi kokonaisuudeksi.

  Markkinointi jää monissa yrityksissä irralliseksi osaksi tai sen tietotaitoja ei hyödynnetä parhaalla mahdollisella tavalla. Halusimme tiedonkulun olevan selkeää myynnin ja markkinoinnin välillä sekä palvelevan molempia. Asiakkuudenhoidolle tahdottiin uusi draivi, jotta asiakkaamme saisivat meistä mahdollisimman laaja-alaisen ja monipuolisen kuvan. Emme ole vain johtamisen asiantuntija tai myyntiguru. Olemme strateginen muutoskumppani. Kokonaisvaltaisesti.

  HubSpotin käyttöönotto sujui suhteellisen kätevästi tiukasta aikataulusta huolimatta. Koko järjestelmävaihdos rysäytettiin lopulta maaliin muutamassa kuukaudessa kesän aikana. Kaikki ei toki ole vieläkään valmista, vaan kehittämistä tehdään jatkuvasti ja tietoja päivitetään koko ajan. Silti olemme tyytyväisiä tekemäämme puristukseen sekä uuteen järjestelmäämme, joka palvelee tarpeitamme huomattavasti paremmin ja luo näin lisäarvoa myös asiakkaillemme.

  Vaikka erilaiset järjestelmät ovat oikein käytettynä mahtavia työkaluja, eivät ne yksinään pysty kaikkeen. Keskitymme edelleen yksittäisten teknologioiden sijasta tarjoamaan ratkaisuja, jotka yhdistävät strategian, rakenteet ja ihmiset. Näin luomme kokonaisvaltaista muutosta.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Keskustelemme mielellämme lisää yrityksenne nykytilasta ja tulevaisuuden suunnista. Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan