image Suurenmoinen symbioosi – kumppanuus kaiken lähtökohtana image Strategisen muutoksen johtaminen – kriittiset onnistumistekijät

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Uudet myynnin sivut – johda myyntinne menestykseen!

  Myynti on kaiken liiketoiminnan keskiössä. Ilman myyntiä parhainkaan edelläkävijä ei pysy jatkuvassa nousukiidossa. Perinteinen myyntityö muuttuu jatkuvasti ja nykypäivänä myynnin keskiöön nousevatkin asiakasymmärrys, teknologian sujuva hyödyntäminen osana myyntiä, sekä myynnin johtaminen. Myynnin muuttaessa muotoaan, yritysten on sopeuduttava ja kehitettävä uusia toimintamalleja.

  Miksi uudistimme myynnin palveluistamme kertovat sivut?

  Vallitseva maailmantilanne on luonut myynnin saralle uusia haasteita. Muun muassa etämyynnin lisääntyminen ja asiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos ovat muuttaneet myyntiä ja sen vaatimuksia. Tästä syystä päätimme, että myös meidän tulee kehittää ja selkeyttää myynnin palvelutarjontaamme. Näin autamme asiakkaitamme vastaamaan myynnin uusiin haasteisiin entistä paremmin.

  Myynnin palvelumme

  Asiakkaiden ostokäyttäytyminen B2B-puolella on muuttunut paljon viimeisen vuosikymmenen aikana. Asiakkaat haluavat yhä räätälöidympiä ja paremmin kohdistettuja palveluita ja tuotteita. Tämä on haastanut myyntiä, ja johtanut siihen, että perinteinen ”tyrkytysmyynti” ei enää nykypäivänä toimi. Me tarjoamme asiakkaillemme apua myynnin kehittämisessä niin, että myynti vastaa tehokkaasti uuden normaalin tarjoamiin haasteisiin. Kutsumme tätä Uuden ajan myynniksi.

  Tarjoamme myös moderneja myyntivalmennuksia, jotka pitävät sisällään kaiken tietotaidon, osaamisen, toimintamallit, tekemisen, kehittämisen ja seurannan, joka liittyy myyntiin ja myyjänä toimimiseen. Myyntivalmennuksemme voidaan jakaa eri osa-alueisiin, kuten ratkaisumyyntiin, etämyyntiin, uusasiakashankintaan tai vaikuttaviin neuvottelutaitoihin. Emme luo ratkaisua asiakkaillemme valmiiksi, vaan haluamme ensin tutustua toimintaanne, haasteisiinne ja toiveisiinne, joiden pohjalta lähdemme kehittämään oikeaa myynnin ratkaisumallia. Yhdessä.

  Ilman myyntistrategiaa, asiakkuusstrategiaa tai sopivaa CRM-järjestelmää, myynti jää myyjän yksilöllisen toiminnan varaan. Jotta toiminta on päämäärätietoista ja johdonmukaista, tarvitaan myyntistrategia. Me autamme rakentamaan myyntistrategian, joka mahdollistaa yritysten menestyksen jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Strategia kirkastaa sen, mitä halutaan saavuttaa ja miten tavoitteisiin päästään. Myyntistrategian lisäksi tuomme selkeyttä ja suuntaviivoja myös asiakkuuksien hoitoon ja hallintaan.

  On hyvä muistaa, että myynnin toimintamallien muuttaminen tai myyntistrategian jalkauttaminen ei tapahdu hetkessä, vaan vaatii pitkäjänteistä tekemistä. Ulkopuolinen valmentaja voi vauhdittaa muutosta myynnin saralla ja auttaa viemään teoriassa opitut asiat myös käytäntöön.

  Ei asioiden opettamista, vaan oivalluttamista

  Uudistuneista sivuista huolimatta perusajatuksemme pysyy edelleen samana; tarkastelemme yrityksenne toimintaa laajemmasta perspektiivistä, jotta voimme keskittyä siihen, mikä on olennaista juuri teidän toimintanne kannalta. Huomioimme aina asiakkaan tarpeen ja tarjoamme siihen sopivia ratkaisuja. Emme kerro, kuinka asiat meidän mielestämme ovat tai kuinka niiden pitäisi olla, vaan luomme asiakkaillemme oivalluksia ja kehitämme yhdessä. Kumppaneina.

  Tutustu uudistettuihin myynnin palvelujen sivuihimme

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen.

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan