image Whitepaper
Myynnin prosessien kehittäminen – casekuvaus
image Whitepaper
Myynnin arvon luominen

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Uudet sivut: johtamista muutoksessa vai aitoa muutosjohtamista?

  Johtaminen on suunnan näyttämistä, asioiden toimeenpanoa, ihmisten innostamista, omaa esimerkkiä sekä paljon muuta. Se on yksi keskeisimmistä asioista muutoksessa – sitä voisi jopa sanoa muutoksen kovaksi ytimeksi. Yksinään se ei kuitenkaan pelasta maailmaa, vaan vaatii kumppanikseen pehmeämpiä tekijöitä, kuten arvoja, ihmiskeskeisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Johtajat ja esimiehet ohjaavat ja mahdollistavat menestykselle suotuisan kulttuurin kehittymistä ja pysyvyyttä. Johtamisella varmistetaan ja vahvistetaan muutoksen sujuvuus, henkilökohtaisten suoritusten laadukkuus ja asiakkaan jatkuva huomioiminen.

  Miksi uudistimme johtamisen ja esimiestyön palveluistamme kertovat sivut?

  Jotta voimme auttaa asiakkaitamme kehittymään muutoksessa, tulee myös meidän kehittää toimintaamme. Se, mikä toimi joskus, ei välttämättä toimi tulevaisuudessa. Karrikoidusti voitaisiin sanoa, että organisaatiota tulisi johtaa aina kuin se olisi kriisissä. Pehmeämmin ilmaistuna kehitys ei voi pysähtyä, vaan sen tulee muotoutua organisaation, markkinoiden ja maailman muutoksiin. Ja mielellään olla muutama askel edellä.

  Ydinajattelumme ei sivujen muutoksien yhteydessä kuitenkaan muuttunut

  Huomioimme laaja-alaisessa kehittämisessämme ihmisten lisäksi toimeenpanon, kulttuurin, rakenteiden, strategian ja modernin analytiikan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Kokonaisvaltaisena muutoskumppanina räätälöimme toimintamme asiakkaan ja analysoidun tilanteen mukaan. Aivan, kuten johtamisessakin kuuluu tehdä. Emme tarjoa valmista pakettia ensimmäisen puhelinkeskustelun perusteella, vaan haluamme syvällisesti ymmärtää toimintaanne, tilannettanne ja muutostarpeitanne. Myös niitä, joita ette välttämättä itse tiedosta.

  Puhumme liiketoiminnan kehittämisen kokonaisarkkitehtuurista

  Kokonaisarkkitehtuuri ei ole vain hieno termi. Käytännössä sillä tarkoitetaan kokonaisuuden huomioimista jokaisessa asiakkaassa. Vuosien kokemus ja intohimo muutoksen vauhdittamista kohtaan luo perusteet oivalluttamiselle ja vaikuttaville tuloksille. Emme myöskään kuvittele voivamme tehdä kaikkea, mutta sen mitä teemme, teemme asiakkaiden palautteen mukaan erinomaisesti ja suurella sydämellä. Kaikki näkökulmat huomioiden.

  Johtamisen palvelumme

  Tarjoamme tukeamme muun muassa strategisen johtamisen ja valmentavan johtamisen saloihin. Emme usko opettamiseen tai kalvosulkeisiin, vaan oivalluttamiseen ja käytännön kautta tekemiseen. Jotta johtaminen olisi kokonaisvaltaista, tulee huomioida myös esimiestaso. Esimiesviestintä ja vuorovaikutustaidot ovat olennainen osa onnistunutta muutosta ja muutoksen läpivientiä.

  Kun uudistimme sivujamme, meinasimme aluksi yhdistää muutosjohtamisen ja muutosviestinnän suuremmaksi kokonaisuudeksi. Koimme kuitenkin, että asiakkaamme tarpeet huomioiden, nämä kokonaisuudet palvelevat parhaiten erillään. Näin voimme tuoda selkeämmin näkemyksemme molempiin aihioihin ja luoda asiakkaillemme itsevarmuutta muutoksen kynnyksellä.

  Koska yhdistämme kaikkeen tekemiseemme monipuolisen analytiikan hyödyntämisen, on suorituksen johtaminen olennainen osa tarjontaamme. Käsitteeseen saattaa liittyä ajatuksia valvonnasta, seurannasta ja hanakasta puuttumisesta. Nämä eivät varmasti ole poissuljettuja keinoja johtaa suoritusta, mutta moderni suorituksen johtaminen on kovin paljon muutakin. Moderni suorituksen johtaminen kytkeytyy systemaattiseksi osaksi kaikkea johtamista ja on näin ollen kehitettävissä ja harjaannutettavissa vahvaksi taidoksi ja tekemiseksi.

  Myös johtoryhmää ja johtoryhmätyöskentelyä voi ja kannattaa kehittää. Organisaation johto huomaa johtoryhmätyöskentelyn kehittymisen yleensä silloin, kun organisaation suunta selkiytyy ja ihmisten tarmo sekä tekeminen alkavat kohdistua yhä paremmin strategian suuntaan, mikä johtaa parempiin tuloksiin.

  Varsinkin nyt etätöiden yleistyessä, itsensä johtaminen on noussut uutena oppina monille. Kuinka varmistaa motivoitunut, tuloksekas ja vastuuta ottava työskentelytapa, kun suurin osa tiimiläisistä työskentelee etänä ja työelämä on murroksessa?

  Lisäksi toteutamme vaikuttavia asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tutkintotavoitteisia valmennusohjelmia johtamisen, esimiestyön tai myynnin kehittämisen osa-alueilla. Valmennus voidaan räätälöidä joko yrityskohtaisesti tai laajemmin toimialan tarpeet huomioiden. Tutkintotavoitteinen ohjelma lisää osallistujien sitoutumista pidempikestoiseen valmennukseen ja mahdollistaa verkostoitumisen saman toimialan parissa työskentelevien esimiesten tai asiantuntijoiden kesken. Tutkintotavoitteiset valmennusohjelmat voidaan toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena.

  Olisiko joku näistä teemoista teille ajankohtainen kehittämisen väylä? Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää!

  Whitepaper

  Johtamis- ja toimintakulttuurin muutoksen vauhdittaminen tutkimus- ja analytiikkaratkaisuilla

  Saat vinkkejä muun muassa seuraaviin teemoihin:

  • Muutostarpeen tunnistaminen ja luominen
  • Muutoksen vaatimien strategisten kyvykkyyksien ja kehitystarpeiden tunnistaminen
  • Muutoksen toteutus arjessa
  • Muutoksen etenemisen seuranta ja ohjaus

  Kun kyse on organisaation strategisesta uudistumisesta, tietyt muutoksen lainalaisuudet ovat voimassa, olipa kyse siirtymisestä tuotantokeskeisestä organisaatiosta asiakaskeskeiseen, itseohjautuvan organisaation rakentamisesta tai ketterien toimintamallien käyttöönotosta.

  Lue lisää johtamisen ja esimiestyön sisältöjämme

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Jutellaanko tarkemmin johtamisen tai esimiestyön muutoksesta?

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan