image Arvojohtamisen työkalupakki image Whitepaper
Johtamis- ja toimintakulttuurin muutoksen vauhdittaminen tutkimus- ja analytiikkaratkaisuilla

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Etätoteutuksien luvattu maa

  Kaikki tehdään nyt etänä mahdollisuuksien mukaan. Nopea digiloikka on tuonut mukanaan mahdollisuuksia ja haasteita. Miten tähän mennessä kasvotusten tehdyt projektit voidaan siirtää etätoteutuksiin tehokkaasti ja laadun säilyttävällä tavalla? Mitä tämä kaikki käytännössä vaatii kussakin muutoksen vaiheessa? Keräsimme esimerkkejä asiakkaillemme tehdyistä etätoteutuksista, jotta voimme osoittaa, minkälaisia kokonaisuuksia olemme tehneet etänä, ja minkälaisia palveluita voimme tarjota poikkeustilanteen aikana myös teidän yrityksellenne.

  Fasilitoiden vaikuttavuutta

  Fasilitointi on meille tuttua puuhaa monesta asiakasyhteistyöstä. Poikkeustilan aikana olemme toteuttaneet fasilitointi -workshopeja tuloksekkaasti etänä hyödyntäen Miroa ja Teamsia. Asiantuntijamme, konsulttimme ja valmentajamme osaavat lähestyä asioita oikealla tavalla etäympäristön tarpeet huomioiden, ja ymmärtävät ihmisten eri kypsyystasot digitaalisuuden suhteen. Strateginen muutos toteutetaan yhtä ketterästi ja vaikuttavasti niin etänä kuin kasvotustenkin.

  Coachingia digimuodossa

  Toinen yleinen työskentelymuoto, coaching, on myös kokenut muodonmuutoksen digiloikan myötä, vaikka osittain coachingia tehtiin etänä jo ennen koronaa. Olemme toteuttaneet muun muassa myynnin ja johdon coachingia onnistuneesti ja hyviä tuloksia saavuttaen. Myös useita pienryhmä- ja henkilökohtaisia coachingeja on pidetty yhdessä asiakkaidemme kanssa, eikä etätoteutus ole haitannut, vaan pikemminkin tuonut yllättäviäkin hyötyjä mukanaan.

  Tutkimus ja analytiikka osana muutosta

  Me Balentorilla lähestymme asioita aina monesta näkökulmasta huomioiden niin strategian, ihmiset, toimintatavat kuin analytiikankin. Hyödynnämme omaa tutkimustiimiämme useissa toteutuksissa, minkä seurauksena monia tutkimuksia on toteutettu etänä jo ennen koronaa. Miten prosessi on tällöin edennyt? Toteutuksen suunnittelu on hoidettu Teamsin kautta ja suunnittelumateriaalien viimeisimmät versiot on jaettu kaikkien saataville yhteisiin jaettuihin kansioihin. Muu valmisteluun liittyvä viestintä on tapahtunut joko sähköpostin, puhelimen tai Teamsin avulla, riippuen tilanteesta. Itse kysely on toteutettu sähköisesti (sähköpostilinkki/tekstiviestilinkki/avoin vastauslinkki asiakkaan omissa kanavissa) ja tulosten purkaminen on tehty etänä siihen sopivalla välineellä, esimerkiksi Teamsin kautta.

  Mitä muuta?

  Edellä mainittujen lisäksi olemme toteuttaneet onnistuneesti etänä isompiakin työpajoja sekä puheenvuoroja, perinteisempiä valmennuksia ja projektitiimien sparrausta. Myös vertaussparrausta ja -oppimista olemme päässeet työstämään hyvin erilaisten kokoonpanojen kanssa, sekä ottamaan käyttöön retrospektiivejä ja product review:ta.

  Oli yhteistyömuotomme mikä tahansa, huomioimme aina asiakkaamme kokonaisuutena ja ymmärrämme myös ne tarpeet toiveiden takana, joita organisaation sisällä toimivat henkilöt eivät välttämättä huomaa. Räätälöimme jokaisen toteutuksen yhdessä asiakkaamme kanssa, emmekä tarjoa suoraa kiinteää pakettia sähköpostitse. Osaamisen kehittäminen ja strategisten kyvykkyyksien löytäminen vaativat joskus kovaakin työtä, mutta yhdessä saavutamme päämäärämme ja otamme etumatkaa kilpailijoihinne nähden.

  Mitä tuloksia etätoteutuksilla on saatu aikaan?

  Tuotoksina olemme saaneet aikaiseksi mm. kehitysprojektien eteenpäinviemistä, uuden johtamismallin luomista, itseohjautuvien ja moniammatillisten tiimien toimintamallien luomista sekä toiminnan konkreettista aloittamista, perinteisten tiimien muutoksen ketteriin toimintatapoihin (konkreettinen muutos ohjeistetusti ja toimiminen ketterillä toimintatavoilla), ketterien tiimien etätyökalujen käyttöönottoa, prosessien avaamista ja leanausta, sekä esimiesten yhtenevien johtamiskäytänteiden luomista. Ja tässä on vain osa useista merkittävistä tuloksista, joihin olemme yltäneet yhdessä muutosmotivoituneiden asiakkaidemme, asiantuntevien valmentajiemme ja luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

  Etätoteutukset eivät ole lainkaan mahdottomia, vaan ne luovat aitoja mahdollisuuksia strategiselle muutokselle. Etätoteutuksien luvattu maa on täysin nimensä arvoinen.

  Aiheuttavatko etätyöskentelyn vaatimat toimenpiteet haasteita? Pohditaanko ratkaisua yhdessä?

  Lue lisää ajankohtaisista aiheista

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Haluatko kuulla lisää toimintatavoistamme muutoksessa sekä etänä toteutetuista asiakastöistä?

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan