image Suosituimmat sisällöt vuodelta 2021 image Toimitusjohtajan terveiset: Strategisen muutoksen mestarit – mikä toimii ja mikä ei?

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  TOP 5 – luetuimmat blogimme 2021

  On aika kääriä vuosi 2021 pakettiin, ja kerrata vuoden blogisatoa. Tänä vuonna käsitellyistä aiheista eniten kiinnostusta herättivät erilaiset henkilöstökyselyn muodot, ketteryys strategian luomisprosessissa ja käytäntöön viemisessä sekä liiketoimintasuunnitelman ja markkinoinnin kehittäminen tulosten takaamiseksi. Blogiemme tavoitteena on aina tarjota jotain uutta ja olennaista, minkä avulla muutos parempaan on askeleen lähempänä. Mikäli haluat jatkaa keskustelua jonkin aiheen tiimoilta, ole yhteydessä! Oivaltavia lukuhetkiä!

  1. Henkilöstökyselyn 50 eri sävyä – blogisarja

  Konkreettisten henkilöstökyselyesimerkkien ympärille rakennettu kolmiosainen blogisarja käy läpi henkilöstökyselyjen nykymuodot. Moderni henkilöstökysely yhdistää organisaation strategiset tavoitteet, sekä esihenkilöiden ja henkilöstön tarpeet. Organisaation tilanne muovaa henkilöstökyselyn muotoa ja sävyä, jolloin jokainen kysely on oman näköisensä. Tutkimus saattaa kohdistua asiakaskokemukseen, henkilöstöön, muutokseen tai esihenkilöihin, mutta tärkeintä on aina suunnitelmallisuus, jotta tulokset auttavat menemään eteenpäin.

  2. Ketterä kunta – strategiaprosessi

  Kunnan tai kaupungin strategian laatimista koskevat erilaiset lait ja säädökset. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö strategiaprosessiin voida sisällyttää ketteryyden elementtejä, ja tuoda strategiaan elinvoimaa niiden avulla. Strategian suunnittelussa on tärkeää sitouttaa sen ympärillä olevat sidosryhmät ja jakaa tavoitteet eri tiimeille niin, että kokonaisuus saavutetaan yhdessä. Parhaimmillaan toimiva strategia pystyy luomaan uusia palveluja lainmääräämien lisäksi ja näin synnyttämään lisäarvoa asukkaille.

  3. OKR-opas strategian ketterään toimeenpanoon

  Kuinka strategian sulautuminen arkeen on mahdollista? Mitä tarkoitetaan OKR:llä ja mitä siihen sisältyy? Vastauksia tarjoamme yksinkertaisen käytännön esimerkin kautta erittäin suositussa video-oppaassamme! Haluamme asiantuntijuudellamme varmistaa, että strategia ei jää vain epäselväksi hahmotelmaksi, vaan tavoitekartaksi, johon askelmerkit on selkeästi suunniteltu. Oppaan avulla tavoitteiden saavuttaminen on mahdollista niin organisaatio-, tiimi-, kuin yksilötasolla!

  4. Kuinka kehittää voittava Business Plan?

  Toimiva liiketoimintasuunnitelma on kehitysaskel ja tavoitteiden saavuttamiseen tarkoitettu työkalu. Se vie organisaatiota eteenpäin vaihe vaiheelta. Ensimmäinen vaihe on luonnollisesti suunnittelu, johon sisältyy analyysi siitä, missä ollaan nyt. Tästä seuraava askel on määrittää, mihin halutaan päästä, ja mitä toimenpiteitä se vaatii. Voittava Business Plan syntyy, kun suunnitelma on sisäistetty koko organisaatiossa ja kaikki tähtäävät samaan maaliin vuoropuhelun ja ajatusten vaihdon keinoin.

  5. Moderni CRM markkinoinnin oikeana kätenä – 3 tasoa

  Kuinka luoda reaaliaikaista, aidosti asiakkaan tarpeita palvelevaa ja asiakassuhdetta vahvistavaa lisäarvoa? Mitä tarkoittaa automatisoitu ja moderni markkinointi? Ajankohtaisessa blogissamme paneudutaan nykypäivän moderniin markkinointiin, ja sen mahdollisuuksiin kolmella eri tasolla. CRM ei ole enää vain asiakaslistauksen työkalu, vaan modernin CRM:n haltuunotto luo organisaatiolle täysin uusia mahdollisuuksia onnistuneeseen prospektointiin, kohdennettuun markkinointiin ja syvälliseen asiakasymmärrykseen.

  Balentor toivottaa kaikille rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

  Vuoden 2021 hyväntekeväisyyskohteemme

  Tänä jouluna haluamme muistaa niitä lapsia, jotka ovat avun tarpeessa ja heitä, jotka tekevät tärkeää työtä, jotta apu saadaan perille. Lahjoituskohteenamme on tänä vuonna SOS Lapsikylä.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus yhdessä.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Avatar photo
   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan