image Kunta- tai kaupunkistrategia ketterästi maaliin image TOP 5 – luetuimmat blogimme 2021

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Suosituimmat sisällöt vuodelta 2021

  Sisältöä on meillä monenlaista ja kuiske kuuluu ”pelkkää olennaista”!

  Vuosi 2021 on ollut kattaus monimuotoista ja monipuolista sisältöä blogien, webinaarien ja video-oppaiden muodossa. Olemme ylpeinä saaneet tuoda esille myös onnistuneita muutosmatkakertomuksia asiakasyhteistöistämme. Olemme koonneet yhteen suosituimmat sisällöt kuluneelta vuodelta, mistä riittää lukemisen iloa ja katseltavaa pimeisiin iltoihin! Antoisia ja oivaltavia hetkiä sisältökattauksemme parissa!

  WEBINAARIT:

  1. Ihmisten kautta paras Business Plan

  Kiinnostaako yritysten kasvutarinat? Webinaarissamme tutustuimme ihmislähtöiseen liiketoimintasuunnitelmaan asiakaskeskeisen ja arvostetun Perustavan kasvutarinan kautta. Vieraanamme webinaarissa on yksi Perustavan perustajista Markku Nenonen. Poimi keinot yrityksenne liiketoiminnan ylivoimatekijöiden tunnistamiseen ja kehittämiseen!

  2. Liiketoimintalähtöisen ketteryyden kokemuksia – 3 onnistumistekijää ja 3 sudenkuoppaa

  Strategian ketterä ja oppiva toimeenpano on erinomainen tapa vastata ulkoisten muutosvaateiden haasteisiin. Juttelimme OP Financial Group:n Senior Agile Coachin, Sami Markkasen kanssa webinaarissamme aiheesta monipuolisesti. Katso ketteryys-webinaaritallenteemme ja jutellaan lisää!

  3. Creating Agile Workforce

  Ketterää työvoimaa ei tarvitse hankkia, sen voi luoda! Vaalitaanko yrityksissä tänä päivänä oman väen osaamista ja osataanko työntekijöitä liikutella osaamisen mukaan? Kuinka huolehtia, ettei mikään kyvykkyys jää huomaamatta tai hyödyntämättä? Näitä ja muita teemaan liittyviä pohdintoja käsittelimme webinaarissamme maailmanluokan kumppanimme Fuel50 toimitusjohtajan Anne Fultonin kanssa. Katso webinaaritallenne vaikka heti!

  BLOGIT JA VLOGIT:

  1. Henkilöstökyselyn 50 eri sävyä – blogisarja

  Konkreettisten henkilöstökyselyesimerkkien ympärille rakennettu kolmiosainen blogisarja käy läpi henkilöstökyselyjen nykymuodot. Moderni henkilöstökysely yhdistää organisaation strategiset tavoitteet, sekä esihenkilöiden ja henkilöstön tarpeet. Organisaation tilanne muovaa henkilöstökyselyn muotoa ja sävyä, jolloin jokainen kysely on oman näköisensä. Tutkimus saattaa kohdistua asiakaskokemukseen, henkilöstöön, muutokseen tai esihenkilöihin, mutta tärkeintä on aina suunnitelmallisuus, jotta tulokset auttavat menemään eteenpäin.

  2. Ketterän kunnan strategiaprosessi – vlogi

  Kunnan tai kaupungin strategian laatimista koskevat erilaiset lait ja säädökset. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö strategiaprosessiin voida sisällyttää ketteryyden elementtejä, ja tuoda strategiaan elinvoimaa niiden avulla. Strategian suunnittelussa on tärkeää sitouttaa sen ympärillä olevat sidosryhmät yhteisiin tavoitteisiin ja jakaa tavoitteet eri tiimeille niin, että kokonaisuus saavutetaan yhdessä. Parhaimmillaan toimiva strategia pystyy luomaan uusia palveluja ja näin synnyttämään lisäarvoa asukkaille.

  3. OKR-Opas strategian ketterään toimeenpanoon – vlogi

  Kuinka strategian sulautuminen arkeen on mahdollista? Mitä tarkoitetaan OKR:llä ja mitä siihen sisältyy? Vastauksia tarjoamme yksinkertaisen käytännön esimerkin kautta erittäin suositussa video-oppaassamme! Haluamme asiantuntijuudellamme varmistaa, että strategia ei jää vain epäselväksi hahmotelmaksi, vaan tavoitekartaksi, johon askelmerkit on selkeästi suunniteltu. Oppaan avulla tavoitteiden saavuttaminen on mahdollista niin organisaatio-, tiimi-, kuin yksilötasolla!

  ASIAKASCASET:

  1. Paytrail – Asiakaskokemuksen ja myynnin muutos

  Ei tuputtamista vaan aitoa ongelmanratkaisua. Näin Paytrail painottaa myyntiään. Työntekijöiden hyvinvointia painottava yrityskulttuuri näkyy pienenä vaihtuvuutena. Balentorin kanssa tehdyssä myynninvalmennukseen painottuvassa yhteistyössä korostui sparraus, eivät valmiit vastaukset.

  2. Netum – Asiakaskokemuksen parantamisella kasvuun

  Yhteistyön keskiössä oli asiakaskokemus ja sen mittaaminen. Tarvittiin uusi tulokulma niin strategisella kuin operatiivisella tasolla. Apua saatiin hyvin konkreettisilla keinoilla ja yhteistyön hedelmä jatkaa itämistään tämän IT-palvelutalon monipuolisessa toiminnassa.

  3. Gradia – Yhdessä enemmän hyötyä

  ”Harvinaisen suoraa puhetta ja kyseenalaistamista kohdistuen jokaisen yrityksen omiin kehityskohtiin. Yrittäjät haluavat epätietoisuuden ja päättämättömyyden tilassa boostia omille ajatuksilleen, mutta myös varmuutta ja selkeitä ratkaisuehdotuksia haasteisiinsa. Niitä harvoin kukaan konsultti tms. haluaa antaa.”

  Balentor toivottaa kaikille rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

  Vuoden 2021 hyväntekeväisyyskohteemme

  Tänä jouluna haluamme muistaa niitä lapsia, jotka ovat avun tarpeessa ja heitä, jotka tekevät tärkeää työtä, jotta apu saadaan perille. Lahjoituskohteenamme on tänä vuonna SOS Lapsikylä.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus yhdessä.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan