image Videoblogi:
Harjoittelu B2B-alalla – Balentorin kautta ura nousukiitoon!
image Videoblogi:
Ketterä kunta – Strategiaprosessi

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Uudet markkinoinnin palvelut

  Oikea paikka, oikea aika ja oikea kohdeyleisö, siitä on tehokas markkinointi tehty. Markkinointi on jokaisen yrityksen oikeus ja oikein tehtynä valtava voimavara liiketoiminnalle. On myös tärkeä muistaa, ettei markkinointi ole irrallinen kokonaisuus yrityksen arjessa, vaan myynnin ja asiakaspalvelun tiivis kumppani. Unohtamatta koko yrityksen strategiaan kytkemistä.

  Mihin markkinointipalveluita tarvitaan?

  Onnistunut markkinointi on huolellisesti suunniteltu kokonaisuus, jonka pohjana toimii nykytila-analyysi. Taustatyöllä ja oman kilpailuaseman hahmottamisella selkeytetään oikea suunta ja tavoitteet. Markkinoinnin selkärankana toimii tarkkaan laadittu markkinointistrategia, joka linkittyy yhteen yrityksen toiminnan punaisen langan kanssa. Strategiaa seuraamalla kohderyhmän määrittely selkeytyy ja ydinviestit, kilpailuedut sekä markkinointitoimenpiteet voidaan määritellä kohdennetummin. Kohderyhmän määrittelyn jälkeen tulee sukeltaa vielä syvemmin ostajapersooniin ja ostopolkujen tutkimiseen.

  Autamme asiakkaitamme niin markkinoinnin suuren kuvan hahmottamisessa kuin pienemmissäkin projekteissa

  Oikeat työkalut mahdollistavat onnistuneen lopputuloksen, mutta järjestelmä ei yksinään pelasta.

  Markkinoinnin työkalujen kerääminen työkalupakkiin ei vielä riitä. Vaikka pakki olisi täynnä mitä upeampia työvälineitä, salaisuus piilee niiden käyttöönottamisessa, laaja-alaisessa hyödyntämisessä ja jatkuvassa kehittämisessä. Meillä Balentorilla osaamiseen kuuluu kattava paketti erilaisia työkaluja, joiden käyttöönotossa autamme asiakkaitamme alusta loppuun ja räätälöimme työkalupakin yrityksenne toimintaan sopivaksi.

  Voimme ylpeästi todeta, että olemme nyt sertifioitu HubSpot -kumppani ja osaamisemme kattaa niin teknisen käyttöönoton kuin myynnin ja markkinoinnin automaatioiden sekä CRM:n hallinnan. HubSpot ei turhaan ole yksi markkinoiden johtavista CRM-järjestelmistä, koska se ei ole pelkästään asiakkuudenhoidon työkalu. Se kytkee saumattomasti yhteen asiakasdatan lisäksi myynnin ja markkinoinnin, luoden kokonaisvaltaisen kuvan asiakaspoluista sekä mahdollistaen syvällisemmän asiakasymmärryksen.

  Laaja-alainen sisällöntuotanto-osaamisemme vie brändiviestintänne uudelle tasolle!

  Luomme tarvittaessa yrityksenne brändi-ilmettä noudattavat nettisivut, jotka buustaavat liidien tuotantoa sekä tukevat myyntiä ja markkinointia. Osaamiseemme kuuluvat myös analyysityökalut sekä erilaiset työkalut ulkoisen viestinnän tehostamiseksi. Ja mitä olisi nykypäivän markkinointi ilman somea! Autamme erilaisten kanavien käyttöönotossa, hallinnassa ja kehittämisessä. Ymmärrämme myös, että monia turhauttaa markkinointikumppanit, jotka analysoivat dataa vain kuukausipalavereissa. Siksi tarjoammekin kaiken kattavaa sisällöntuotantoa asiakastarinoista videomateriaaliin ja autamme asiakkaitamme aidosti arjen haasteissa. Tarjontaamme kuuluvat projektitoteutukset, jatkuva kumppanuus sekä yksittäinen sparraus – teidän tarpeidenne mukaan!

  Mikäli yrityksenne markkinointi kaipaa strategista uudelleen järjestämistä tai tarkempien osa-alueiden kehittämistä, ole yhteydessä niin jutellaan lisää!

  Markus Söderström
  Kehitysasiantuntija
  050 5177 559
  markus.soderstrom@balentor.fi

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Avatar photo
   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan