image Videoblogi – Modernin suorituskyvyn johtaminen image Mistä organisaatio tietää, mitkä ovat tärkeimmät asiat, joita pitää muuttaa?

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Kehitys 3.0 – Kehittäminen uudelle tasolle

Nopea muutos pakottaa jatkuvaan toiminnan uudistamiseen. Ikävä kyllä entistä useammin myös petytään kehitysprojektien kautta saavutettuihin vaikutuksiin. Uusien haasteiden edessä myös kehittämisen toimintatapojen ja metodien on uudistuttava.

Olemme Balentorilla satojen läpivietyjen kehitysprojektien myötä rakentaneet uudenlaisen Kehitys 3.0 toimintamallin, joka on tuottanut erinomaisia tuloksia.

Kehitys 3.0 perustuu seuraaviin toimintaa ohjaaviin periaatteisiin:

 1. Strategia- ja asiakaslähtöisyys . Kaikki kehittäminen kytketään tulevaisuuden tahtotilaan ja siitä johdettuihin tavoitteisiin. Avaimena eri tilanteissa on: Mikä on oikea suunta ja paras ratkaisu strategiamme kannalta? Entä suhteessa asiakasodotuksiin?
 1. Vaikutustekijöiden tunnistaminen. Usein näemme vain oireita ja jumiudumme niihin. Tavoitteet saavutetaan kuitenkin panostamalla todellisiin juurisyihin pohjautuviin vaikutustekijöihin. Kehittämisessäkin 20 % panostekijöistä tuottaa 80 % tuloksista.
 1. Muutoskytkentä. Uudet toimintatavat, ihmisten kehittäminen ja toimeenpanon varmistaminen yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi. Parhaat tulokset ja uusi osaamisen taso saavutetaan todellisten liiketoimintahaasteiden ratkaisemisen kautta.
 1. Kehittämisen johtajuus. Kaikki tärkeät sidosryhmät tulee saada mukaan kehittämiseen. Avainhenkilöiden syvällinen omistautuminen kehittämisen johtajuuteen on kriittistä. Samoin asiakkaiden fiksu kytkeminen sparraajiksi.

Muutosvauhti tulee entisestään kiihtymään ja ainoa kestävä vastaus on lisätä ihmisten ja organisaatioiden kehityskykyä. Menestyksen ytimessä on silloin kehittämisen johtajuus sekä rohkea tekemällä oppiminen organisaation kaikilla tasoilla. Tavoitteisiin omistautunut henkilöstö on myös suorituskykyistä ja osaavaa.

Haluatko kuulla aiheesta lisää? Tulemme mielellämme kertomaan vaikuttavasta Kehitys 3.0 toimintatavasta ja sen soveltamisesta juuri Teidän organisaationne tarpeisiin.

  Pekka T. Järvinen
  Pekka T. Järvinen
  Yritysvalmentaja, toimitusjohtaja
  0400 483 792
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian