image Strategisen muutoksen johtaminen – kriittiset onnistumistekijät image Rivien välistä -livessä #Myyntikirjan kirjoittajat Kert Kenner ja Sani Leino

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Uudet sivut: Muutos ja strategia

  Koronan synnyttämä markkinatilanne on kiihdyttänyt muutostarpeita eri tasoilla. Tästä syystä on entistä tärkeämpää, että organisaatiot tunnistavat, mihin suuntaan asiakkaiden tarpeet, kilpailijat ja markkina ovat menossa. Kuten tiedämme, muutosvauhdin kiihtymiseen ei ole mahdollista vaikuttaa. Se, mihin voimme vaikuttaa, on kyky suhtautua ja vastata muutokseen.

  Miksi uudistimme Muutos ja strategia -sivut?

  Muutosvauhdin kiihtyessä perinteinen strategian vuosikelloajattelu on korvaantunut lähes sekuntikellotyylisellä ajattelulla. Toimintaympäristön muutokset edellyttävät yrityksiltä ketteryyttä ja nopeaa reagointikykyä. Parhaiten tässä ajassa pärjäävätkin ne organisaatiot ja tiimit, jotka pystyvät rakentamaan muutoskyvykästä kulttuuria ja kehittämään jatkuvasti omaa toimintaansa. Muutoskyvykkyyteen panostaminen ei kuitenkaan ole helppoa. Halusimme selkeyttää nettisivujamme ja palvelutarjontaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen avun muutoksen kohtaamisessa.

  Muutoksen ja strategian palvelumme

  Strategia auttaa hahmottamaan, mihin suuntaan organisaatio on menossa. Ilman riittävän selkeää ja innostavaa strategiaa yrityksen toiminnan kannalta olennaisiin asioihin keskittyminen voi olla vaikeaa. Toisinaan strategia saattaa kuitenkin jäädä organisaatiolle ja henkilöstölle etäiseksi. Jos tämä on tilanne teidän yrityksessänne, voimme auttaa strategian kirkastamisessa.

  Onnistuneen muutoksen edellytyksenä on organisaation yhteinen ymmärrys muutostarpeesta. Jos muutostarvetta ei sisäistetä, on muutosprosessi huomattavan työläs. Tarjoamme tukea muutostarpeen tunnistamisessa ja sen viestimisessä henkilöstölle. Hyödynnämme markkinamuutosten ja muutostarpeiden tunnistamisessa mm. strategista asiakastutkimusta sekä strategista tilannekuvaa tuottavia tekoälyratkaisuja.

  Keskeistä onnistuneessa muutoksessa on strategisten kyvykkyyksien tunnistaminen ja kehittäminen. Kyvykkyyksillä tarkoitetaan niitä osaamiskokonaisuuksia, joita strategian toteutuminen edellyttää. Strategiset kyvykkyydet auttamaan konkretisoimaan yrityksen tulevaisuuden suunnan käytännönläheisiksi osaamisen ja toimintamallien kehitystarpeiksi. Strategisten kyvykkyyksien tunnistaminen ei kuitenkaan ole ihan helppo pala purtavaksi. Me autamme tässä mielellämme.

  Vaikka muutos ymmärretään ja hyväksytään periaatteessa, tarvitaan sen lisäksi säännöllistä esimiesten ja johdon valmentavaa keskusteluyhteyttä vahvistamaan oppimista, oikeaa suuntaa ja ihmisten omaa kykyä päätöksentekoon ja ongelmanratkaisuun. Valmentava johtaminen voi parhaillaan vahvistaa yhteistä näkemystä sekä yhteyttä esimiesten ja johdettavien välillä. Muutoksen aikaansaaminen edellyttää myös muutosta tiimien ja yksilöiden tekemisessä. Olemmekin todenneet, että monet muutokset toteutuvat vasta silloin, kun ne näkyvät yksilöiden ja tiimien uudenlaisena tekemisenä arjessa. Ulkopuolinen valmentaja voi tarjota tukea tiimien kyvykkyyksien kehittämisessä ja potentiaalin vapauttamisessa.

  Strategisen muutoksen onnistumisen keskeisin mittari on tavoiteltavien tulosten saavuttaminen. Me rakennamme muutoksen tueksi mittariston, joka auttaa tunnistamaan mahdolliset esteet muutokselle ja kohdentamaan panokset oikein.

  Muutosta muotoilemassa

  Muutos on aina tekijöilleen ainutkertaista ja siten vaikeaa. Ottamalla kumppaniksi muutoksen ammattilaisia, joilla on kymmenien vuosien kokemus muutoshankkeiden läpiviennistä, lisäätte merkittävästi onnistumisen nopeutta ja varmuutta. Yhdistämme palveluissamme modernin ja dynaamisen muutosjohtamisen sekä strategisten kyvykkyyksien tunnistamisen ja kehittämisen. Räätälöimme toimintamme aina asiakkaan ja analysoidun tilanteen mukaan. Aivan, kuten muutoksessa kuuluukin tehdä.

  Tutustu uusiin Muutos ja strategia -sivuihimme!

  Whitepaper

  Muutos 4.0 – Strateginen tekoäly muutoksen vauhdittamisessa

  ”Kun organisaation sisäinen muutosvauhti on hitaampi kuin ulkoinen, alkaa syntyä monenlaisia ongelmia.”

  Webinaaritallenne

  Moderni muutoksen johtaminen arjessa – mahdollisuudet ja kompastuskivet

  ”Vanhat opit muutoksen johtamisesta ovat tulleet tiensä päähän.”

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Keskustellaanko lisää muutoksen vauhdittamisesta ja siitä, mitä se tarkoittaisi juuri teidän tapauksessanne?

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan