image TALVEA
Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen
image Hotelli Helka
Kasvuun johtaminen

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Oiwa Solutions – Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen

  Yhteistyöllä vauhtia myyntiin

  Oiwa Solutions on tiedolla johtamisen ratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka toimipiste on Seinäjoella, mutta toimintaa harjoitetaan koko Suomessa. Asiakaskuntaan kuuluu niin PK- kuin pörssiyrityksiäkin sekä julkishallintoa. Tiedolla johtaminen sekä softwarekehitys kuuluvat Oiwa Solutionsin ydinosaamiseen, joissa he ovatkin Microsoftin kultapartneri. Oiwa Solutionsin toimitusjohtaja Hanna Ikkala kertoi mielellään kokemuksiaan sekä markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen kehitysohjelmasta että yrityskohtaisista konsultoinneista.

  Miksi Balentorin kehitysohjelmaan?

  – Olimme käyttäneet ELY:n markkinoinnin palveluita aiemminkin ja nyt kaipasimme apua myyntiin, jota minä meillä suurimmaksi osaksi teen. En kuitenkaan koe, että se olisi sitä kaikista ominta osaamistani, joten siihen kaipasin tukea ja sitä kyllä sain!

  – Koska koulutuksessa oli muitakin yrityksiä, oli vertaistuki hyvin vahvasti läsnä. Äkkiä huomasi, että muillakin on samoja haasteita ja niitä ratkottiin yhdessä. Kehitysohjelman vertaistuella oli siis valtava merkitys ja tuli tunne, ettei ole asioiden kanssa yksin.

  Kaikin puolin olemme olleet erittäin tyytyväisiä Balentorin yhteistyöhön ja voin ehdottomasti suositella!

  Vaikuttavaa konsultointia etänä tai kasvotusten

  – Meidän kohdallamme suoritettiin kaikki yrityskohtaiset konsultoinnit etänä ja mielestäni ne sujuivat oikein hyvin. Meille tämä etätoteutus sopi luultavasti jopa paremmin kuin kasvotusten tapahtuva, sillä etänä oli pakko keskittyä siihen itse asiaan. Voin kyllä ehdottomasti suositella muillekin!

  Konsultoinnilla käsiksi haasteiden juurisyihin

  – Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen kehitysohjelmaan kuului pari konsultointipäivää, joissa lähdimme käymään läpi sekä kehittämään meidän strategiaamme. Nämä yrityskohtaiset konsultoinnit koettiin sitten niin toimiviksi, että haimme ELY-keskukselta vielä pari ylimääräistä konsultointipäivää konsultointipalvelun kautta. Näiden avulla pystyimme viemään asioita seuraavalle tasolle. Lisäksi yritysvalmentaja Tuija Hietanen osallistui muun muassa meidän hallituksen kokoukseen, jotta yhteistyöstä saatiin mahdollisimman paljon irti. Konsultoinnit jäsensivät ajatuksia ja veivät toiminnan konkreettiselle käytännön tasolle. Kaikista tuntuvinta hyötyä saimme ehdottomasti yrityskohtaisista konsultoinneista, joissa toimintaa vietiin aidosti eteenpäin juuri meidän yrityksemme näkökulmasta.

  Mitä muita hyötyjä yhteistyöstä on tullut?

  – Myynti on parantunut huomattavasti! Olemme saaneet rohkeutta tehdä ratkaisuja ja on siihen sitten myös panostettu enemmän. Kaikin puolin kuuluu oikein hyvää ja asiat ovat menneet eteenpäin sujuvasti. Myyntiprosessin kehittäminen on toki vielä kesken, mutta olemme jo ottaneet toimintamalleja käyttöön kaikilta mahdollisilta osilta ja se on nyt jo huomattavasti paremmalla tolalla kuin aikaisemmin.

  – Kaikin puolin olemme olleet erittäin tyytyväisiä Balentorin yhteistyöhön ja voin ehdottomasti suositella! Erityisesti konsultointipäivissä on Tuija osannut hienosti fasilitoida ja viedä hankkeita eteenpäin! Iso kiitos!


  Oiwa Solutions Oy on vuonna 2017 perustettu tiedolla johtamisen ratkaisuihin erikoistunut kumppani, joka auttaa asiakkaitaan olemaan aina askeleen edellä. Oiwa työllistää noin 14 henkilöä ja projektit koostuvat pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin, data-analytiikan, ohjelmistokehityksen ja tiedolla johtamisen kombinaatioista. Lisäksi Oiwa Solutions onkin Microsoftin kultapartneri.