image Ropo Capital
Esihenkilöille tukea muutosten onnistumiseksi
image Siun sote
Työntekijäymmärryksen syventäminen henkilöstön sitoutumisen vahvistamiseksi

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  SoVet - Asiakastyytyväisyyskysely ja strategian toimeenpano

  Asiakkaiden äänen kautta kehityssuunta selkeäksi

  Kahden eläinlääkärin vastaanotosta nykyiseen kymmenkunta eläinlääkäriä työllistävään kokoonsa kasvanut SoVet on eläinlääkäriasema Espoossa. Asiakaskunta koostuu lähikuntien lemmikinomistajista, mutta lähetepotilaita tulee myös kauempaa. Eläinlääkäritoiminnan ja markkinan muutosten myötä toiminnan kehittämisen tueksi kaivattiin asiakastyytyväisyyskyselyä ja sen pohjalta saatujen tulosten toimeenpanoa. Balentor valikoitui kumppaniksi ja yhteistyötä lähdettiin toteuttamaan karvakavereita rakastavina ihmisinä innolla. Eläinlääkäri ja toimitusjohtaja Maarit Luukkainen avasi yhteistyömme vaiheita mielellään.

  Mistä lähdimme liikkeelle ja mitä teimme yhdessä?

  – Bisneskentän voimakkaiden muutosten myötä lähdimme etsimään yhteistyökumppania, joka pystyisi toteuttamaan meille asiakastyytyväisyyskyselyn, sillä nykytilannetta ei voi verrata esimerkiksi kymmenen vuoden takaiseen. Balentor valikoitui kumppaniksi alun perin jyväskyläläisten juuriensa myötä, sillä olen itsekin pohjimmiltani jyväskyläläinen. Tuija Hietanen puolestaan sopi yritysvalmentajaksi meille erinomaisesti, sillä koirankasvattajana hän ymmärtää toimialaamme. Tutkimuksen onnistuneessa toteutuksessa merkittävänä tekijänä oli myös tutkimus- ja kehitysasiantuntija Meeri Martimo.

  – Pääkaupunkiseudulla on kova kilpailu asiakkaista ja ydinajatuksenamme on antaa mahdollisimman hyvää asiakaspalvelua. Tämän toimintamme keskiön myötä ajattelimme, että asiakastyytyväisyyskysely voisi tarjota uusia ajatuksia siihen, mitä asiakkaat meiltä odottavat ja kuinka voisimme palvella heitä vielä paremmin.

  Mitä konkreettisia oppeja ja hyötyjä saitte?

  – Saimme Business Finlandilta tukirahoitusta ja teimme kartoituksen asiakkaidemme tarpeista Balentorin toteuttamalla asiakastyytyväisyyskyselyllä. Tästä saimme todella paljon hyödyllistä dataa ja huomasimme asiakkaiden olevan jo hyvin tyytyväisiä, mutta esiin nousi myös kehitysehdotuksia parannuskohteista. Tuija ehdotti, että tekisimme yhdessä myös jatkoprojektin tutkimuksesta esiinnousseiden kehitysideoiden toimeenpanoa ajatellen. Kävimme läpi palautteen, teimme suunnitelman konkreettisista askelmerkeistä ja veimme ideat käytäntöön. Loimme myös markkinoinnin vuosikellon, teimme tarkempaa suunnitelmaa markkinoinnin käytännön toteuttamisesta ja segmentoimme asiakkaita tarkemmin, jotta voimme kohdentaa viestintäämme heille juuri niistä asioista, jotka heille tarjoavat lisäarvoa.

  Tarvitsimme kumppania, joka tsemppaa toimeenpanemaan asioita ja antaa potkua, ja sellainen saatiin!

  Miten tästä eteenpäin ja kenelle suosittelisit Balentorin konsultointia?

  – Meillä on nyt käynnissä aktiivinen uusien tilojen etsiminen, koska nykyiset tilat muuttuvat ostoskeskukseksi. Eli se on isoin nyt käynnissä oleva projekti. Jatkossa haluan löytää enemmän aikaa markkinoinnin toteuttamiseen, sillä siinä meillä oli selkeästi pullonkauloja. Toivon myös, että uudet tilat poikivat uusia kehitysajatuksia.

  – Yhteistyö sujui todella hyvin ja Tuijan innostus oli erittäin tarttuvaa! Kaiken kaikkiaan tämä oli positiivinen kokemus, toiminta oli dynaamista ja lähestymistavat innovatiivisia. Tarvitsimme kumppania, joka tsemppaa toimeenpanemaan asioita ja antaa potkua, ja sellainen saatiin! Eli suosittelen kyllä kaikille, sillä koin saavani aidosti hyötyä ja uusia ajatuksia tästä yhteistyöstä. Saimme myös ELY-tukea tähän projektiin, jota en olisi varmaan itse tajunnut hakea, mutta Tuija osasi sitä meille ehdottaa.

  Monet yritykset kiittävät Balentoria juuri yrityskohtaisista konsultointipäivistä, joita on mahdollista ostaa myös erikseen. Konsultointipäivät ovat tuen alaisia eli ELY-keskus kattaa 75% päivähinnoista (kustannus yritykselle vain 325€ + alv/päivä). Näin ollen ne sopivat hyvin juuri pk- ja kasvuyrityksille. Lue lisää ja ole yhteydessä, niin katsotaan sopivat askelmerkit kuntoon myös teille!


  ”SoVet on täyden palvelun eläinlääkärikeskus Espoossa. Tarjoamme kattavat eläinlääkäripalvelut perustoimenpiteistä (esim. rokotukset, eläinlääkäritodistukset ja mikrosirutukset) erikoisosaamista vaativiin toimenpiteisiin (esim. tähystykset ja tähystysleikkaukset, silmäsairaudet ja ultraäänitutkimukset).”

  Lähde: www.sovet.fi

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus yhdessä.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi