Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Meeri Martimo - Tutkimus- ja kehitysasiantuntija

  Yhteystiedot

  Meeri Martimo - Tutkimus- ja kehitysasiantuntija

  Analytiikka-asiantuntija, data-spesialisti ja excel-velho.
  Asiakas- ja henkilöstötutkimusten tukipilari.
  Luotettava ja kaikin puolin valloittava persoona.

  Meeri Martimo
  Tutkimus- ja kehitysasiantuntija
  050 441 1899
  meeri.martimo
  @balentor.fi

  Meeri on ystävällinen ja rauhallinen, mutta silti napakka ja jämti. Aikatauluista ei lipsuta ja asiat hoituvat, kuten sovittua. Täydellinen yhdistelmä mukavaa luonnetta ja asiantuntijuutta omalla osa-alueellaan.

  Kuka olen?

  Tutkimus- ja kehitysasiantuntija. Koulutukselta FM (matematiikka). Opintoihin sisältyy myös tilastotiedettä ja tietotekniikkaa.

  Työskentelen monipuolisesti asiakkaidemme erilaisten tutkimusprojektien parissa. Työhöni kuuluu tutkimusprojektien suunnittelua, toteutusta ja raportointia sekä tulosten analysointia ja niiden käsittelyä yhdessä asiakkaiden kanssa.

  Vapaa-ajalla minut voi löytää ohjaamasta lasten ja nuorten liikuntaryhmiä tai oman rakkaan sirkusakrobatiaharrastukseni parista. Vastapainoksi työlle ja muulle tekemiselle nautin myös kotoilusta esimerkiksi kirjojen, tietokonepelien tai sarjojen parissa.

  Miksi Balentor?

  Hakiessani Balentorille töihin minuun vetosi eniten balentorilaisten olemuksesta ja puheista välittyvä innostus. Yhteinen palo asiakkaiden auttamiseen ja kehittymiseen sekä omaa työtä kohtaan oli jotain sellaista, mistä halusin itsekin osalliseksi.

  Pidän myös siitä, että työni on monipuolista ja vaihtelevaa. Eri alojen asiakkaille tehtävien projektien kautta yhdessä työssä pääsee näkemään monta eri työtä ja alaa. Koska tutkimusprojektimme toteutetaan asiakkaiden strategiasta ja tavoitteista käsin, jokainen tutkimus on aina omanlaisensa. Myös yksittäisen projektin sisällä on useita erilaisia vaiheita. Kun tutkimuksia on lisäksi yleensä käynnissä useampia yhtä aikaa, kyllästymään ei pääse.

  Työskentelykulttuurissamme jokaisella on paljon vapautta ja itsenäisyyttä sekä mahdollisuus valita itselleen sopivat työskentelytavat ja -ajat. Asiakkaidemme ehdoilla, tottakai. Sama vapaus koskee omaa työtä myös pidemmällä aikajänteellä. Omaa työroolia on mahdollista kehittää itseään kiinnostavaan suuntaan ja kokemuksen karttuessa päästä käsiksi uusiin haasteisiin.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni:

  Sellaiset tutkimusprojektit, joissa on yhteisen keskustelun kautta päästy todella osuvasti kiinni asiakkaan maailmaan ja juuri heidän tilanteessaan olennaisimpiin asioihin. On aina palkitsevaa, jos pystyy tuomaan esille jonkin sellaisen näkökulman, jota asiakas ei ole itse tullut ajatelleeksi. Pidempikestoisissa kumppanuuksissa on myös palkitsevaa nähdä, miten tutkimusten pohjalta tehty kehitystyö tuottaa tuloksia, jotka näkyvät niin konkreettisessa arjen tekemisessä kuin myöhempien tutkimusten tuloksissakin. Se vahvistaa uskoa siihen, että työllämme todella on merkitystä.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni:

  • Asiakkuus- ja henkilöstötutkimukset sekä henkilöarvioinnit (mm. 360-arvioinnit)
  • Tutkimusprojektien suunnittelu, toteutus ja raportointi
  • Tulosten analysointi ja purku
  • Tilastolliset menetelmät ja analytiikka

  Referenssejäni

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.