image Asiakaslähtöinen toimintastrategia image Tiimivalmennuksen perusteet

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Myynnin johtaminen – onnistuneella kokonaisuuden hallinnalla tuloksiin

  Yrityksen tuloksekkaan myynnin saavuttamiseksi on tärkeää oppia ymmärtämään myynnin johtamisen kokonaisuus sekä sen sisältämien tehtävien ja työkalujen oikea kohdentaminen ja käyttö. Myynnin johtamisen tulisi tukea koko organisaation johtamisjärjestelmän toteuttamista ja kehittämistä sekä luoda pohjaa onnistuneelle myyntitapahtumalle.

  Myynnin johtamisen olennainen osa on markkinoiden analysointi. Jatkuvasti muuttuvat markkinat ja toimintatilanteet tuovat omat haasteensa myynnin kehittämiselle ja suunnittelulle. Myynnin johdon tulee tietää kenelle, mitä ja kuinka myydään. Onnistuneella tuotestrategialla mahdollistetaan oikean tuotteen tarjoaminen oikealle asiakkaalle. Myynnin johdon vastuulla on oikeiden asiakasryhmien valinta ja näiden asiakasryhmien tavoittaminen. Selkeällä ja toimivalla myyntineuvottelumallilla voidaan kontaktoida asiakas onnistuneesti ja varmasti.

  Toimiva myynnin johtaminen on selkeä tapa vaikuttaa yrityksen tai organisaation menestymiseen ja tulokseen markkinoilla. Myynnin johtamisen tulee tukea koko organisaation johtamisstrategiaa ja tuoda lisäarvoa yritykseen. Ottamalla käyttöön oikeat toimintatavat ja työkalut tämä tavoite voidaan saavuttaa.

  Strategian kirkastamisella, myyntiprosessien tehostamisella sekä myyntihenkilöstön osaamisen lisäämisellä saadaan aikaan merkittäviä tuloksia. Edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamisen apuna on myynnin analysoinnin, suunnittelun, toiminnan ja oppimisen selkeyttäminen.

  Toimivassa myynnin johtamisessa tärkeimpänä on muistaa olemassa olevat markkinat, asiakkaat sekä myytävä tuote. Tekemällä onnistuneita päätöksiä organisaation strategian tueksi varmistetaan organisaation myynnin kasvu sekä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen!

  Teemu Kaakinen
  Yritysvalmentaja
  050 591 2830
  teemu.kaakinen@balentor.fi

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Teemu Kaakinen
   Yritysvalmentaja
   050 591 2830
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan