image Asiakastutkimus-case:
Elä kuten opetat!
image Muutoksen sudenkuopat ja onnistumistekijät –
Keskity strategian ketterään ja oppivaan todeksi elämiseen

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Vuoden 2019 luetuimmat blogimme

  Vuosi 2019 lähestyy loppuaan, joten on aika listata teitä lukijoita eniten kiinnostaneet blogimme. Mitkä vuoden 2019 liiketoiminnan kehittämistä käsitelleistä blogeistamme ovat kiinnostaneet teitä eniten? Rentoudu joulun ja uudenvuoden kynnyksellä suosituimpien blogiemme parissa ja nappaa talteen parhaat vinkit uudelle vuodelle!

  Haluatko inspiroivaa, ajankohtaista ja kehittymistä tukevaa materiaalia sähköpostiisi sopivin väliajoin? Tilaamalla uutiskirjeemme saat asiantuntijoidemme kirjoittamat blogit näppärästi suoraan sähköpostiisi.

  1. Halusimme itseohjautuvuutta – haukkasimmeko sontaa?

  ”Yleinen harhaluulo itseohjautuvuuteen liittyen on, että ihmiset alkavat kuin salaman iskusta toimimaan ja kommunikoimaan yhtenevästi, kun muutamme johtamistapamme valmentavaksi. Itseohjautuvuuden pohjana ovat kuitenkin aina jopa entistä selkeämmät toimintamallit, vastuut ja roolit ja ennen kaikkea selkeä ja merkityksellinen yhteinen suunta.” Itseohjautuvuus – tuo paljon puhuttava trendi. Läheskään aina itseohjautuvuuteen siirtyminen ei kuitenkaan suju kivuttomasti. Itseohjautuvuuteen siirryttäessä lähtötilanteen kartoitus onkin erittäin tärkeässä roolissa. Lue yritysvalmentajamme Tiinan supersuosittu blogikirjoitus aiheesta.

  2. Tuloksellisen johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen

  Organisaatioita ympäröivä toimintaympäristö muuttuu nopealla tahdilla, tuoden organisaatioiden eteen useita haasteita. Ensimmäisenä muutoshaasteiden ytimeen joutuvat johtoryhmät. Mitkä ovat ne viisi onnistumistekijää, jotka ovat rakentamassa onnistunutta johtoryhmän muutosta? Lue listaus viidestä onnistumistekijästä Pekka T. Järvisen blogista ja inspiroidu!

  3. Matka strategian käyttöönottoon –
  4 tyypillisintä virhettä

  ”Mikään muutos ei kuitenkaan muutu todeksi pelkällä keskustelulla. Tarvitaan kokeilua ja toimintaa.” Millaisiin haasteisiin yritykset törmäävät muutoksessa ja strategian käyttöönotossa? Blogikirjoituksessa listataan neljä yleisintä muutosprojektin haastetta, joihin jokaisen yrityksen tulisi kiinnittää huomiota muutoksen keskellä.

  4. Omaksu strateginen muutoksen johtajuus – 3 onnistumistekijää

  Muutos herättää meissä monenlaisia tuntemuksia ja strategiset muutoshankkeet edellyttävät moninaista osaamista. Toimitusjohtajamme Pekka T. Järvinen kiteyttää blogissaan kolme kriittistä onnistumistekijää, jotka auttavat johtamaan strategista muutosprosessia menestyksekkäästi. Lue Pekan listaamat kolme onnistumistekijää kokonaisuudessaan blogista!

  Herättikö blogit kysymyksiä? Jäikö jokin mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Avatar photo
  Balentor
  Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan