image Videoblogisarja:
Muutosjohtaminen – Muutos on mahdollisuus
image Ota niskalenkki sähköpostistasi

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Alkuvuoden 2019 luetuimmat blogimme!

  Mitkä liiketoiminnan kehittämisen haasteisiin liittyvät teemat ovat olleet suosiossanne alkuvuonna ja kesällä 2019? Kokosimme yhteen suosituimmat ja eniten teitä kiinnostaneet asiantuntijakirjoituksemme! Inspiroidu, oivalla ja kehitä toimintaanne muutosjohtamisen, itseohjautuvuuden ja strategiatyön saralla!

  Pysyt vastaisuudessakin mukana asiantuntijakeskustelussa liiketoimintasi kannalta tärkeimpien aihealueiden saralla, kun tilaat uutiskirjeemme. Saat uutiskirjeessämme blogit näppärästi suoraan sähköpostiisi sopivin väliajoin!

  1. Halusimme itseohjautuvuutta – haukkasimmeko sontaa?

  Asiakkaaltamme tuli minulle pyyntö: ”Tule tekemään meidän ihmisistämme itseohjautuvia. Jostain syystä porukka ei meillä ota vastuuta ja esimiehet alkavat olla tuskissaan sen kanssa, että selkeästi sovittuja asioita ei tapahdu.”  Kun yritykset siirtyvät itseohjautuvampiin toimintamalleihin, oletetaan ihmisten alkavan heti toimimaan itseohjautuvasti kommunikoiden ja vastuuta ottaen. Tutkimus- ja analytiikkaosaamisemme avulla pystymme auttamaan itseohjautuvuuteen siirtyviä yrityksiä kartoittamaan heidän haasteidensa miinakentän ja lähtötilanteen. Lue Tiinan supersuosittu blogikirjoitus kokonaisuudessaan!

  2. Matka strategian käyttöönottoon –
  4 tyypillisintä virhettä

  Millaisiin virheisiin yritys törmää muutoksessa ja strategiatyötä tehtäessä? Tyypillisimmät muutosjohtamisen lainalaisuudet on olennaista huomioida ja niihin on hyvä valmistautua etukäteen. Blogikirjoituksessa kuivaillaan neljä merkittävintä haastetta, joihin jokainen yritys törmää strategian läpiviennin prosessissa. ”Yksinkertaisimmillaan muutoksen läpivienti vaatii kahta asiaa, keskustelua ja toimintaa. Pahimmillaan johtoryhmä kertoo 3-6 kuukautta valmistelemastaan uudesta strategiasta perjantaina ja odottavat muiden ihmisten päässeen samalla oksalle heidän kanssaan viikonlopun aikana.”

  3. Tuloksellisen johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen

  Toimintaympäristömme muutosvauhdissa on pysyttävä mukana ja muutoksen ytimeen joutuvat ensimmäisenä yrityksen johtoryhmät. Mitkä onnistumistekijät auttavat meitä pysymään oikealla polulla johtoryhmän muutoksessa? Listasimme viisi huomioitavaa tekijää, jotka olemme kokemuksemme kautta oivaltaneet olevan merkittäviä muutosprosessin onnistumiseksi. Lukaise tarkemmat huomiomme!

  4. Omaksu strateginen muutoksen johtajuus – 3 onnistumistekijää

  ”Muutos – tuo ihanan kamala kaikkialla toistuva termi, joka herättää meissä monenlaisia tuntemuksia. Pohjimmiltaan muutoksessa on kuitenkin kyse itse elämästä, eli jatkuvasta virtauksesta ajassa.”  Strateginen muutosjohtaminen. Kaksi isoa paljon käsittävää sanaa, joista on helppo puhua mutta joiden toteuttaminen vaatii niiden syvällistä sisäistämistä. Toimitusjohtajamme, Pekka Järvinen, avaa blogissaan millaisia tekijöitä huomioimalla olemme auttaneet asiakkaitamme selviytymään vaativista muutoshankkeista. Sisäistä strategisen muutoksen toteutus ja lue lisää!

  Kirvoittiko blogikokoelman aiheet kysymyksiä? Ole rohkeasti yhteydessä meihin ja täytä yhteydenottolomake!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Balentor
  Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan