image Johtamisen ilmastonmuutos jysähti epidemian myötä akuutiksi image Harjoittelussa Balentorilla vapautat potentiaalisi!

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Videoblogisarja:
  Vaikuttavan asiakassuhteen elementit –
  Balentor ja Työterveys Aalto

  Työterveys Aalto on ollut Balentorin kumppani vuodesta 2010 lähtien ja yhteistyö on pitänyt sisällään monia erilaisia kehitysprojekteja. Vlogisarjassa avainhenkilöt kertovat kokemuksiaan yhteistyöstä ja siitä, millaisia vaikutuksia sillä on koettu olevan itselle ja koko organisaatiolle. Toisin sanoen, mitkä on koettu vaikuttavan asiakassuhteen tärkeimmiksi elementeiksi?

  Videoblogisarja

  Vaikuttavan asiakassuhteen elementit –
  Balentor ja Työterveys Aalto

  Osa 1

  Yhteistyö Balentorin kanssa

  Yhteistyö Balentorin kanssa on vaikuttavaa ja arkea mullistavaa. Työterveys Aalto on ollut asiakaskumppaninamme jo 10 vuotta ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä muuttuviin kehityshaasteisiin on voitu mukautua tehokkaasti. Organisaation toimitusjohtaja Irja Korhonen toteaa, että yhteistyötämme kuvaa parhaiten paitsi asiantuntevuus, myös syvä luottamuksen tunne. Valmentajillamme ja asiantuntijoillamme on vankka osaaminen omilla erikoisaloillaan ja kanssakäyminen heidän kanssaan on vaivatonta. Tärkeimpinä kehitystoimina Korhonen mainitsee toteutetun strategiatyön sekä asiakkuus- ja henkilöstötutkimukset.

  Osa 2

  Balentorin tutkimuspalvelut

  Balentorin tutkimus- ja analytiikkapalvelujen avulla Työterveys Aalto on saanut tärkeää tietoa oman toiminnan kehittämiseksi. Toimitusjohtaja Irja Korhonen kertoo, millainen vaikutus Balentorin toteuttamilla tutkimuksilla on ollut heille ja kuinka organisaatiota on tulosten pohjalta voitu viedä eteenpäin.

  Osa 3

  Strategiaprosessi

  Strategiatyön toteutus tehdään aina organisaatiokohtaisesti, mutta tärkeäksi havaitaan miltei aina – organisaatiosta riippumatta – henkilöstön osallistaminen. Myös Työterveys Aallossa huomattiin, että henkilöstö sitoutui strategiseen muutokseen huomattavasti paremmin oman osallistumisen kautta. Muutosta tuki myös tekemisen rytmittäminen ja strategian mallintaminen, joka konkretisoi sen, mitä käsillä oleva strategiauudistus tarkoittaa jokaisen omien työtehtävien kannalta. Henkilöstön palaute strategiaprosessin toteutuksesta olikin jälkikäteen positiivista ja samalla saatiin todistaa hienoja yksilöiden ammatillisia kasvutarinoita.

  Osa 4

  Tiimivalmennus

  Tiimivalmennuksen myötä Työterveys Aallon asiakkuuksien hoitaminen ja tiimien sisäinen työ on aikaisempaa järjestelmällisempää – ja näin ollen myös sujuvampaa kaikille. Myös roolit ja työnjako tiimeissä on selkeytynyt, samoin kuin tiimien suhde muuhun organisaatioon. Tiimit ovat innostuneempia ja itseohjautuvampia, ja myös yhteistyön tekeminen on lisääntynyt! Näin tiimivalmennuksen positiiviset seuraukset tuottavat lisäarvoa lopulta koko yrityksen toimintaan, joten tiimien sujuvaan tekemiseen kannattaa ehdottomasti panostaa.

  Osa 5

  Johtajana kasvaminen

  Mikä on johtajana kasvamista? Ossi Vanhamäki haastattelee Työterveys Aallon kokenutta palvelupäällikköä Tarja Alakoskea, jolle esihenkilörooli tuntui alkujaan vieraalta. Yhteistyön edetessä esihenkilötyötä ja tiimien organisoitumista tarkasteltiin, tunnistettiin johtajuuden tärkeitä elementtejä ja jäsennettiin eri rooleja ja arjen tehtäviä. Tarja koki merkityksellisenä yhteistyön onnistumiselle Balentorin pitkän rinnalla kulkemisen sekä luottamuksellisuuden. Tärkeimpiä anteja oli kuitenkin lopullinen johtajana olemisen hyväksyminen.

  Osa 6

  Henkilökohtainen kasvutarina

  Ossi Vanhamäen juttukumppanina on Työterveys Aallon työterveyshoitaja Päivi Karisto. Hoitajan toimessa ollaan aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja kehitysyhteistyön tulokset näkyvätkin erityisesti asiakasprosesseissa. Moniammatilliset tiimit toimivat asiakastyössä itseohjautuvasti ja myös sisäistä kehittämistä tehdään usean ammattilaisen voimin. Koulutusten eväät näkyvät lisäksi tiivistyneessä työyhteisössä, jossa jokainen tietää omat tehtävänsä ja tavoitteensa, ja tuntee oman osansa tärkeäksi. Työyhteisössä saa myös vapaasti ideoida ja osallistua itselle tärkeisiin kokeiluihin ja projekteihin! Päivi toivoo, että työterveyshuollon tavoitteita ja omaa toimintaa voitaisiin jatkossa arvioida säännöllisesti, jotta yhteiskunnan ja työelämän tulevaisuuden kannalta tärkeissä kehityskuluissa pysyttäisiin hyvin mukana.

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi


   Aalto Työterveys

   Työterveys Aalto tuottaa ja kehittää työterveyspalveluja ja niitä tukevia työhyvinvointipalveluja julkisen sektorin asiakkaille kuudessa toimipisteessä Keski-Suomessa. He auttavat yhdessä työnantajan kanssa ylläpitämään työntekijöiden terveyttä sekä hyvää toiminta- ja työkykyä, joka myös tukee organisaation menestystä ja hyvinvointia. Työterveys Aalto tarjoaa vaikuttavia ja näyttöön perustuvia työterveyshuollon palveluja työnantajalle, työpaikoille ja työntekijöille, sekä työterveyspainotteista sairaanhoidon palvelua. Heidän työterveyspalveluitaan toteuttaa yli 60 terveydenhuollon ammattilaista eri puolilla Keski-Suomea!
   www.tyoterveysaalto.fi

   Tilaa uutiskirjeemme

   Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

   Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
   Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan