image Helvetin myynti image Aamiaistilaisuus 19.3.2020
– Itseohjautuvan organisaation rakentaminen

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Videoblogisarja:
Vaikuttavan asiakassuhteen elementit –
Balentor ja Työterveys Aalto

Millainen on ollut Työterveys Aallon kokemus yhteistyöstä ja asiakkuudesta Balentorin kanssa? Vlogin ensimmäisessä osassa Työterveys Aallon toimitusjohtaja Irja Korhonen kertoo valmentajallemme Ossi Vanhamäelle, millaisia vaikutuksia yhteistyöllä on ollut heidän organisaatiossaan ja kuinka yhteistyö on sujunut.

Videoblogisarja

Vaikuttavan asiakassuhteen elementit –
Balentor ja Työterveys Aalto

Osa 1

Yhteistyö Balentorin kanssa

Yhteistyö Balentorin kanssa on vaikuttavaa ja arkea mullistavaa. Työterveys Aalto on ollut asiakaskumppaninamme jo 10 vuotta ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä muuttuviin kehityshaasteisiin on voitu mukautua tehokkaasti. Organisaation toimitusjohtaja Irja Korhonen toteaa, että yhteistyötämme kuvaa parhaiten paitsi asiantuntevuus, myös syvä luottamuksen tunne. Valmentajillamme ja asiantuntijoillamme on vankka osaaminen omilla erikoisaloillaan ja kanssakäyminen heidän kanssaan on vaivatonta. Tärkeimpinä kehitystoimina Korhonen mainitsee toteutetun strategiatyön sekä asiakkuus- ja henkilöstötutkimukset.

Osa 2

Balentorin tutkimuspalvelut

Balentorin tutkimus- ja analytiikkapalvelujen avulla Työterveys Aalto on saanut tärkeää tietoa oman toiminnan kehittämiseksi. Toimitusjohtaja Irja Korhonen kertoo, millainen vaikutus Balentorin toteuttamilla tutkimuksilla on ollut heille ja kuinka organisaatiota on tulosten pohjalta voitu viedä eteenpäin.

Osa 3

Strategiaprosessi

Strategiatyön toteutus tehdään aina organisaatiokohtaisesti, mutta tärkeäksi havaitaan miltei aina – organisaatiosta riippumatta – henkilöstön osallistaminen. Myös Työterveys Aallossa huomattiin, että henkilöstö sitoutui strategiseen muutokseen huomattavasti paremmin oman osallistumisen kautta. Muutosta tuki myös tekemisen rytmittäminen ja strategian mallintaminen, joka konkretisoi sen, mitä käsillä oleva strategiauudistus tarkoittaa jokaisen omien työtehtävien kannalta. Henkilöstön palaute strategiaprosessin toteutuksesta olikin jälkikäteen positiivista ja samalla saatiin todistaa hienoja yksilöiden ammatillisia kasvutarinoita.

Osa 4

Tiimivalmennus

Tiimivalmennuksen myötä Työterveys Aallon asiakkuuksien hoitaminen ja tiimien sisäinen työ on aikaisempaa järjestelmällisempää – ja näin ollen myös sujuvampaa kaikille. Myös roolit ja työnjako tiimeissä on selkeytynyt, samoin kuin tiimien suhde muuhun organisaatioon. Tiimit ovat innostuneempia ja itseohjautuvampia, ja myös yhteistyön tekeminen on lisääntynyt! Näin tiimivalmennuksen positiiviset seuraukset tuottavat lisäarvoa lopulta koko yrityksen toimintaan, joten tiimien sujuvaan tekemiseen kannattaa ehdottomasti panostaa.

Ossi Vanhamäki
Yritysvalmentaja
041 466 6046
ossi.vanhamaki@balentor.fi

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää muutoksen vauhdittamisesta?


Aalto Työterveys

Työterveys Aalto tuottaa ja kehittää työterveyspalveluja ja niitä tukevia työhyvinvointipalveluja julkisen sektorin asiakkaille kuudessa toimipisteessä Keski-Suomessa. He auttavat yhdessä työnantajan kanssa ylläpitämään työntekijöiden terveyttä sekä hyvää toiminta- ja työkykyä, joka myös tukee organisaation menestystä ja hyvinvointia. Työterveys Aalto tarjoaa vaikuttavia ja näyttöön perustuvia työterveyshuollon palveluja työnantajalle, työpaikoille ja työntekijöille, sekä työterveyspainotteista sairaanhoidon palvelua. Heidän työterveyspalveluitaan toteuttaa yli 60 terveydenhuollon ammattilaista eri puolilla Keski-Suomea!
www.tyoterveysaalto.fi


Tilaa uutiskirjeemme

Haluaisitko saada tuoreinta tietoa johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?
Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ossi Vanhamäki
  Ossi Vanhamäki
  Yritysvalmentaja
  041 466 6046
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian