image Videoblogisarja:
Vaikuttavan asiakassuhteen elementit –
Balentor ja Työterveys Aalto
image Whitepaper
Strateginen reaaliaikainen tilannekuva muutoksen tukena

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Harjoittelussa Balentorilla vapautat potentiaalisi!

  Millaista on työharjoittelu Balentorilla? Puolen vuoden aikana harjoittelija pääsee näkemään, tekemään ja kokemaan täyspainoisena työyhteisön jäsenenä monenlaista. Harjoittelijamme Venla ja Eve kertovat, millainen kokemus harjoittelu on heille ollut, mitä oppeja on karttunut ja minkä kaiken saralla oma osaaminen ja potentiaali on päässyt valloilleen!

  Järjestelmällisyyden avulla projektinhallintahumpasta sulavaa valssia

  Kun syksyllä etsin harjoittelupaikkaa, halusin työskennellä monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Olenhan jo luonteeltani sellainen, että tylsistyn helposti ja pyrin jatkuvaan itseni kehittämiseen. Kun Balentorin harjoittelijahaku sitten osui silmiini, tiesin heti, että tässä on paikkani. Jo yrityksenä Balentor vastasi mielenkiinnonkohteitani – täällä yhdistyvät kaikki liiketoiminnan oleelliset osa-alueet ja työnteko asiantuntijoiden seurassa on inspiroivaa. Lisäksi B2B-maailma oli minulle ennestään tuntematon, joten sukellus sen pariin tarjosi taas lisää opittavaa.

  Projektinjohdon harjoittelijana päätyöni on vastata PK-yrityksille suunnattujen kehitysohjelmien käytännön organisoinnista yhdessä projektipäällikön kanssa. Käytännössä siis pidän projektien tiedot ajan tasalla, laskutan ja kontaktoin asiakkaita sekä huolehdin tilavarauksista ja valmennusmateriaaleista. Koska kehitysohjelmia on käynnissä yhtä aikaa paljon, vaaditaan tässä työssä hyvää organisointikykyä. Priorisointia ja suunnitelmallisuutta ei voine liikaa korostaa. Ajoittain työ on todella hektistä ja tilanteet muuttuvat, joten joustavuus ja mukautumiskyky ovat harjoittelijalle tärkeitä ominaisuuksia. Palloja satelee eri suunnista, joten on tärkeää osata arvioida, mitkä pallot täytyy saada kiinni.

  Balentorilla palvelutiimi on todellakin tiimi, ja harjoittelijoiden omat vahvuudet ja kiinnostuksenkohteet vaikuttavat osaltaan harjoittelun sisällön muodostumiseen.

  Pelkän projektihumpan lisäksi jaamme markkinoinnin harjoittelijan kanssa valmennusassistentin työtehtäviä. Kuulumme Balentorin palvelutiimiin, jonka tarkoitus on mahdollistaa valmentajien työn sujuvuus. Valmentajilta tulevat palvelupyynnöt ovat tutustuttaneet minut liiketoiminnan eri osa-alueille. Olen opiskellut taloutta ja johtamista, mutta Balentorilla olen päässyt kosketuksiin B2B-myynnin ja markkinoinnin kanssa. Ennen vieraat CRM-järjestelmät ja markkinoinnin julkaisusuunnitelmat ovat avartaneet käsitystäni liiketoiminnan laajuudesta. Olen iloinen, että olen voinut keskittyä omaan työhöni projektinhallinnan parissa, mutta saanut myös osallistua muihin tehtäviin. Balentorilla tarjotaan mahdollisuus tehdä lisätöitä oman kiinnostuksen mukaan. Itse olen päässyt hyödyntämään talousosaamistani konsernin ristiinlaskutuksen ja budjetoinnin parissa sekä visuaalisuuttani valmennusmateriaalien ja tarjousten stilisoinnissa.

  Balentorilla palvelutiimi on todellakin tiimi, ja harjoittelijoiden omat vahvuudet ja kiinnostuksenkohteet vaikuttavat osaltaan harjoittelun sisällön muodostumiseen. Vapaus ja vastuu kohtaavat sopivissa määrin ja tiimin tuki on aina saatavilla. On ollut ilo olla Balentorilainen.

  Venla Saarelainen – Projektinjohdon harjoittelija kevät 2020

  Markkinoinnin harjoittelussa riittää luovaa tekemistä

  Markkinoinnin harjoittelussa ylläpidät sosiaalisen median kanavia, päivität julkaisukalenteria ja teet sisäistä viestintää. Yhdessä markkinointitiimin kanssa pidät huolta siitä, että sisältöjä tuotetaan tasaisesti ja pääset myös aktiivisesti mukaan sisällöntuotannon ja -suunnittelun tehtäviin. Lisäksi projektinjohdon harjoittelijan kanssa jaetaan monia tehtäviä, jotka liittyvät toimiston arkeen ja valmennusten tukitehtäviin.

  Markkinoinnin prosessien ymmärtämisestä, sosiaalisen median kanavien hyvästä tuntemuksesta, luovasta ajattelusta, tarkasta visuaalisesta silmästä ja terävästä kynästä on markkinoinnin harjoittelussa ehdottomasti hyötyä. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata, sillä olet harjoittelussa oppimassa. Parhaiten kuitenkin opit, kun laitat kädet multaan ja kokeilet rohkeasti. Tähän Balentor tarjoaa erittäin hyvän mahdollisuuden, sillä markkinoinnin saralla harjoittelija pääsee ensimmäisistä viikoista alkaen aidosti tekemään hommia. Harjoittelussa on myös mahdollisuus monipuoliseen toiminnan kehittämiseen, joten kaikenlainen ideointi on aina sallittua! Pallottele rohkeasti ajatuksia toisten kanssa. Luovien tehtävien rinnalla on myös monia rutiiniluontoisempia tehtäviä ja työpäivä kannattaakin jakaa niin, että se sisältää monipuolisesti erityyppisiä kokonaisuuksia. Varmaa on se, että erilaisia tehtäviä kyllä riittää eikä sinulla harjoittelussa tule tylsää!

  Parhaiten opit, kun laitat kädet multaan ja kokeilet rohkeasti!

  Markkinoinnin tehtävät vaativat harjoittelijalta hyviä oman kalenterin hallintataitoja, sillä useat tehtävät aikataulutat itse itsellesi. Joitakin tärkeitä toimeksiantoja voi kuitenkin tulla nopeallakin aikataululla, jolloin on osattava uudelleenorganisoida ja priorisoida työlistaa. Tästä syystä onkin hyvä, että osaat pitää pääsi kylmänä ja kalenterisi aisoissa muuttuvissakin tilanteissa. Aina tarvittaessa saat myös tukea ja apua tehtävissäsi, sillä taustalla on sinua tukeva työyhteisö.

  Harjoittelu Balentorilla on myös hyvä tilaisuus päästä oppimaan erilaisista liiketoiminnan kehittämisen prosesseista. Tästä muutostalosta löytyy ammattitaitoista ja kokenutta osaamista mm. myynnin, strategiatyön ja johtamisen saralla. Kannattaa mahdollisuuksien mukaan pyrkiä tutustumaan valmennuksiin ainakin materiaalien välityksellä ja ammentaa itselleen uutta tietoa!

  Eve Pohjanlahti – Markkinoinnin harjoittelija kevät 2020

  Heräsikö kysymyksiä? Ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää!

  Venla Saarelainen ja Eve Pohjanlahti – Balentorin harjoittelijat keväällä 2020

  Balentor
  Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan