image Onko vastuunkanto yhden kauppaa, vai kahden tai kolmen jopa? image Meidän Matti johtaa suoritusta (vai johtaako?)

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?





Parhaimmillaan harjoittelu tarjoaa vastuuta ja aitoja kehittymisen mahdollisuuksia

harjoittelijahaku

Mietteitä myynnin ja markkinoinnin harjoittelijan tehtävistä:

Aloitin myynnin harjoittelijana Balentorilla helmikuussa 2016. Työnkuva oli juuri mitä olin odottanutkin – vahvaa osallistumista B2B-puolen myyntiprojekteihin, sisäisen viestinnän ja markkinoinnin tukitehtäviä, valmentajien ja projektinhallinnan tukena toimimista sekä päivittäisiä toimistorutiineja, mutta myös paljon enemmän. Jo harjoittelijana pääsin osallistumaan myyntiprojektien ja markkinoinnin sisäiseen kehittämiseen ja sain vaikuttaa työnkuvani rakentumiseen.

Balentorilla arvostetaan oma-aloitteista vastuunottoa ja rohkeitakin ideoita, mikä mahdollistaa sopivan haastavan, mutta myös hyvin palkitsevan toimenkuvan jo harjoitteluvaiheessa. Työyhteisön tuella pystyin työnkuvani lisäksi vaikuttamaan tärkeiksi kokemieni taitojen kehittämiseen ja myyntityölle luonteenomaisesti myös palkkapussini kokoon.

Harjoittelujakson päätyttyä siirryin Balentorilla asiakkuusspesialistin tehtäviin ja vaikka vastuualueeni ovatkin laajentuneet, opin edelleen jotain uutta joka päivä ja kehitämme toimintaamme ennen kaikkea tiiminä.

 – Birgitta Kemppainen

Projektinjohdon harjoittelijan ajatuksia:

Aloitin itse projektinjohdon harjoittelijana Balentorilla elokuussa 2016. Kuluneet kuukaudet harjoittelijan tehtävissä ovat sujahtaneet ohi vauhdilla, sillä mielenkiintoista tekemistä ja oppimista on ollut paljon.

Projektinjohdon harjoittelijana olen ollut vastuussa laajojen valmennusohjelmien suunnittelusta ja käytännön organisoinnista. Lisäksi olen päässyt toimimaan valmentajien tukena erilaisissa tehtävissä, kuten tarjousten laadinnassa, valmennuspalautteiden käsittelyissä sekä asiakkaiden kontaktoinnissa. Nopeatkin valmentajien toimeksiannot sekä toimistorutiinit kuuluvat kiinteästi harjoittelijan työpäiviin. Kannustava ja aikaansaava työote tarttuu, ja harjoittelussa on mahdollisuus ottaa paljon vastuuta omasta työstään.

Valmentajien valmennuspäivien suunnittelu sekä valmennuspäivien seuraaminen on ollut todella kiinnostavaa. Niiden tekijöiden ymmärtäminen, joista innostava, merkityksellinen ja vaikuttava valmennus syntyy, on ollut yksi harjoittelun helmiä.

Harjoittelu Balentorilla on opettanut opintojen loppusuoralla olevalle nuorelle ammattiselle paljon. Intohimo työhön, sisäisen yrittäjyyden merkitys sekä todellinen halu auttaa asiakkaita näkyvät jokaisen valmentajan työssä, ja se on todella inspiroivaa. Harjoittelussa olen oppinut, mitä itseohjautuvuus ja vastuunotto työelämässä tarkoittavat ja minkälainen vaikutus niillä on omaan sekä yrityksen arkeen. Näkemykseni työelämästä on realisoitunut ja syventynyt, olen saanut hyviä kontakteja sekä erityisesti tärkeää oppia tulevaisuuden työuraa varten.

– Milla Hämäläinen

Katso lisätiedot harjoittelijahaustamme.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Balentor
  Balentor
  Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian