image Ketterän liiketoiminnan onnistumistekijät ja sudenkuopat image Videoblogi:
Harjoittelu B2B-alalla – Balentorin kautta ura nousukiitoon!

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Fiilikset harjoittelusta – miten se puoli vuotta meni jo?

  Kaksi erilaista harjoittelijaa, kaksi erilaista tehtävää – niistä muodostuu tiivis aisapari uusissa haasteissa. Miten on sujunut viimeinen puoli vuotta Balentorin harjoittelussa?

  Visuaalisuus, tekstintuottaminen ja sosiaalinen media. Niistä on kattava markkinoinnin harjoittelu tehty

  Balentorilla markkinointiharjoittelija pääsee syventymään B2B-maailman markkinointiin ja kerryttämään ymmärrystä ja tietotaitoa monipuolisissa tehtävissä.

  Tekstin ja kuvan yksinkertaisen kaunis yhdistelmä luo tehokkaan viestin

  Tämä työtehtävä vaatii visuaalisuutta ja luovuutta, sillä useat tehtävät liittyvät sisällöntuotantoon ja tekstintuottamiseen. Pääset harjoittelun aikana kirjoittamaan ja editoimaan blogitekstejä ja saat paljon vastuuta yrityksen sosiaalisen median kanavien hallinnasta. Pääset myös kehittämään sosiaalisen median hyödyntämistä ja ideoimaan uusia julkaisuja. Yrityksen toimintaan liittyvät vahvasti erilaiset valmennusmateriaalit ja tarjousesitykset, joiden visualisoinnissa apuasi kaivataan. Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat myös sisäinen viestintä ja uutiskirjeiden laatiminen. Näiden lisäksi pääset sukeltamaan CRM-järjestelmä HubSpotin maailmaan useiden ylläpito ja sisällöntuotantotehtävien kautta.

  Monipuolisuutta ja monimuotoisuutta

  Tehtävät eivät Balentorilla lopu ja pääset olemaan monessa mukana! Markkinointitehtävien lisäksi pääset avustamaan valmentajia mm. valmennuspalautteiden raportoinnissa ja erilaisten tapaamisten järjestämisessä. Myös tutkimusassistenttina toimiminen voi tulla eteen. Päivät menevät nopeasti mukavien työtehtävien parissa ja vilkkaassa työyhteisössä. Älä epäröi, hae nyt! Oppimiselta ei täällä välty eikä kukaan oleta, että osaat kaiken heti.

  Tiina Rasku – Markkinoinnin harjoittelija syksy 2021

  Organisointia, yhteydenpitoa, aikatauluttamista ja viestintää eri projektien parissa

  Projektinjohdon harjoittelijana Balentorilla pääsee työskentelemään todella monipuolisten tehtävien parissa. Suurimpana vastuutehtävänä on valmentajiemme kehitysohjelmien järjestelyiden organisointi, johon lukeutuu esimerkiksi tilavarausten tekoa, laskutusta, yhteydenpito asiakasorganisaatioiden suuntaan sekä valmennuspalautteiden kerääminen valmennusohjelmien osallistujilta.

  Projektinjohdon harjoittelija sujuvoittaa projektien etenemistä

  Harjoittelumme aikana olemme päässeet toteuttamaan yhdessä markkinointiharjoittelijan Tiinan kanssa myös esimerkiksi asiakashaastatteluja, keräämään erilaisia markkinoinnin kontaktilistoja ja kohderyhmiä, kokoamaan erilaisia julkaisuja tekstien ja videoiden muodossa, tekemään käännöstehtäviä sekä auttamaan balentorilaisia juoksevissa, nopeatakin reagointikykyä vaativissa tehtävänannoissa. Myös erilaiset, itselleni entuudestaan tuntemattomat järjestelmät ovat tulleet hyvin tutuiksi jokapäiväisessä työskentelyssä. Hyvänä esimerkkinä toimii esimerkiksi CRM-järjestelmä HubSpot, jonka lukuisia erilaisia ominaisuuksia olen päässyt hyödyntämään omassa työnteossani.

  Balentorilla arvostetaan omatoimisuutta ja halua oppia

  Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta B2B-organisaatiossa työskentelystä ja siksi harjoitteluaika onkin ollut todella antoisaa. Koen, että viimeisien kuukausien aikana Balentorilla olen päässyt hyödyntämään ennen kaikkea järjestelmällisyyttäni ja ongelmanratkaisukykyäni erilaisten organisointitehtävien parissa. Välillä valmentajilta tulee nopeitakin tehtäväpyyntöjä, joista on otettava koppia sukkelasti. Ymmärrykseni erilaisia talouslukuja kohtaan on syventynyt ja hahmotan selkeämmin mitä B2B-maailmassa työskentely vaatii: reagointinopeutta, ennakointia, palvelualttiutta sekä ennen kaikkea rohkeutta. On ollut myös hyvin mielenkiintoista päästä seuraamaan, kuinka jokainen balentorilainen toteuttaa oman persoonansa kautta työtään ja ammattitaitoaan.

  Suosittelen ehdottomasti laittamaan hakemusta tulemaan, sillä Balentorin harjoittelussa pystyt valjastamaan hyvinkin monipuolisen opiskelu- ja työkokemuksen työskentelyysi! Suosittelen projektinjohdon harjoittelua sinulle, jos nautit vaihtuvista työtehtävistä, vuorovaikutustilanteista, asioiden saattamisesta eteenpäin sekä niiden viimeistelystä ja omaat hyvän tilannetajun. Tule Balentorille kehittymään!

  Lotta Ahtola – Projektinjohdon harjoittelija syksy 2021

  Heräsikö kiinnostuksesi? Kurkkaa onko haku nyt auki tai jätä avoin hakemus!

  Kurkkaa videoilta Tiinan ja Lotan kokemuksia!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Avatar photo
  Balentor
  Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan