image Meidän on opittava oppimaan image Osaamisen kehittäminen strategisissa muutoksissa –
3 kriittistä onnistumistekijää

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Projektinjohdon ja markkinoinnin harjoittelu Balentorilla – vapautta, vastuuta ja uusia oppeja

  Projektinjohdon harjoittelijana

  Aloitin Balentorilla elokuussa 2019 johtamisen kauppakorkeaopintojen viidennen vuoteni alkaessa. Halusin vaihtelua kouluahertamiselle ja paikka vaikutti loistavalta tilaisuudelta aloittaa ensimmäisessä oman alan työssä asiantuntijaorganisaatiossa. Muistan kirjoittaneeni hakemuksessani harjoittelun vaikuttavan loistavalta näköalapaikalta konsultoinnin maailmaan, joka minua suuresti kiinnosti; tämä osoittautui myöhemmin täysin oikeaksi odotuksesi!

  Harjoittelun antoisuus valtavan osaavien asiantuntijoiden kanssa työskentelyn ja mielenkiintoisen alan lisäksi rakentuu oman osaamisen kehittymisestä, vastuusta ja onnistumisista. Tehtäviä on todella laaja skaala ja tylsyys ei tässä talossa yllätä – siitä pitävät huolen monipuolisten työtehtävien lisäksi loistavat, persoonalliset kollegat. Eniten olen vaikuttunut lämpimästä vastaanotosta, suuresta luottamuksesta osaamiseeni sekä tuesta ja kannustavasta, hyvällä huumorilla höystetystä ilmapiiristä.

  Projektinjohdon harjoittelijan työtehtävät koostuvat pääosin pk-yrityksille suunnattujen kehitysohjelmien käytännön järjestelyistä, osallistujahallinnasta ja ELY-keskuksen kanssa tehtävän yhteistyön tehtävistä kuten palauteraportoinnista. Harjoittelija vastaa itse työnsä aikataulutuksesta ja tehtävien priorisoinnista. Tämä vaatii – sekä kehittää – timanttisia organisointitaitoja, useiden asioiden samanaikaista hallintaa, sekä paineensieto- ja reagointikykyä nopeastikin eteen tuleviin tilanteisiin.

  Asiantuntijauran alkua ajatellen mahdollisuus kehittää toimintoja eri osa-alueilla ja osallistua joiltain osin yrityksen muihin projekteihin pk-valmennusten lisäksi tuovat arvokasta kokemusta harjoittelijalle. Suosittelen Balentoria lämpimästi, mikäli haussa on aidosti haastava, opettavainen ja arvokas kokemus yritysvalmennusalalta!

  Sanna Palomäki – Projektinjohdon harjoittelija 2019

  Markkinoinnin harjoittelijana

  Aloitin pestini Balentorin markkinoinnin harjoittelijana elokuussa 2019 ja heti kättelyssä sain suureksi onnekseni huomata, että harjoittelu Balentorilla mahdollistaa osallistumisen mitä moninaisimpiin markkinoinnin tehtäviin. Balentor antaa harjoittelijoille vastuuta ja siten loistavan mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Harjoittelijana pääset tekemään muutakin kuin keittämään kahvia!

  Markkinoinnin harjoittelijana olen päässyt kehittämään monipuolisesti markkinointiin liittyvää osaamistani. Harjoittelijana tehtäväni ovat moninaisia; sisällöntuotannon suunnittelu sekä varsinainen sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin ja erilaisten materiaalien muokkaus brändiämme vastaavaksi. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu myös erinäiset organisaation sisäiseen viestintään liittyvät tehtävät. Harjoittelijana olen siten päässyt toimimaan aktiivisesti markkinoinnin operatiivisissa tehtävissä, mutta tämän lisäksi olen päässyt mukaan erilaisiin markkinoinnin palavereihin, joissa tehdään suurempia markkinointiin liittyviä strategisia linjauksia. Näissä olen päässyt soveltamaan yliopistolla saatua teoriapohjaa käytännön työelämään sekä imemään oppia rautaisilta ja kokeneilta ammattilaisilta!

  Markkinoinnin tehtävien lisäksi harjoittelu pitää sisällään myös muita yhteistyössä projektinjohdon harjoittelijan kanssa toteutettavia projekteja sekä käytännön toimistoarkeen liittyviä askareita. Harjoittelijan arkeen kuuluu olennaisena osana myös valmentajilta välillä nopeallakin aikataululla tulevia toimeksiantoja, kuten tulostuksia ja materiaalien käännöksiä, vain muutamia mainitakseni.

  Harjoittelu Balentorilla on kehittänyt sekä markkinointiin liittyvää substanssiosaamista että itsensä johtamisen taitoja. Työ on itseohjautuvaa ja Balentorilla saa itse suunnitella ja vaikuttaa oman työpäivän kulkuun, kunhan hommat vain hoituvat! Käydessäni läpi omaa tähänastista harjoitteluaikaa, niin voin todeta esimerkiksi paineensietokykyni, ajanhallinta- ja priorisointitaitojeni kehittyneen roimasti ja tästä olenkin erittäin kiitollinen. Nämä ovat oman alan osaamisen lisäksi niitä taitoja, joita tarvitaan hyvin suurella todennäköisyydellä tulevaisuuden työelämässä yhä enemmän. Koko työyhteisössä on mukaansatempaava draivi, kannustava ja lämmin ilmapiiri, jossa saa apua aina kun sitä vain tarvitsee. Nykyajan työelämä vaatii moninaisia kykyjä ja olen varma, että harjoittelu Balentorilla antaa parhaat mahdolliset eväät tulevaa varten.

  Joni Haaraniemi – Markkinoinnin harjoittelija 2019

  Heräsikö kysymyksiä? Ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää!

  Hae nyt: Markkinoinnin tai projektinjohdon harjoittelija

  Sanna Palomäki
  Projektinjohdon harjoittelija

  Joni Haaraniemi
  Markkinoinnin harjoittelija

   Avatar photo
   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian