image Myyntijohtajan 7 valttikorttia – Oletko myyjiesi onnistumisen esteenä? image Meidän on opittava oppimaan

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Markkinoinnin tai projektinjohdon harjoittelija

Haemme Jyväskylään kahta kokoaikaista harjoittelijaa markkinoinnin sekä projektinjohdon tehtäviin. Tule meille kasvattamaan ja kehittämään omaa osaamistasi!

Markkinoinnin harjoittelija

Markkinoinnin harjoittelijana tavoitteenasi on tukea liiketoiminnan kasvua tuottamalla brändin mukaisia sisältöjä, ylläpitämällä myynnin ja markkinoinnin työkaluja sekä tukea muita balentorilaisia markkinoinnin saralla. Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa seuraavia työtehtäviä:

 • Monipuolinen sisällöntuotanto ja sisäisen viestinnän tehtävät
 • Markkinoinnin tukitehtävät
 • Markkinoinnin ja myynnin kehittäminen

Markkinoinnin tehtävissä odotamme sinulta itseohjautuvaa työotetta, intohimoista ja idearikasta otetta sisällöntuotantoon ja yrityksen markkinointiin sekä kykyä organisoida työtäsi ja pitää muuttuvissa tilanteissa langat käsissäsi.

Projektinjohdon harjoittelija

Projektinjohdon harjoittelijana tavoitteenasi on luoda Balentorin asiakkaille ammattimainen ja miellyttävä asiakaskokemus huolehtimalla kehitysohjelmien käytännön hallinnasta. Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa seuraavia työtehtäviä:

 • Kehitysohjelmien käytännön organisointi, järjestelyt ja hallinta
 • Henkilöstö- ja taloushallinnon tukitehtävät
 • Projektinjohdon ja tukitoimintojen kehittäminen

Projektinjohdon tehtävissä odotamme sinulta erinomaisia organisointitaitoja, tarkkuutta, itseohjautuvaa ja asiakaspalveluhenkistä otetta sekä kykyä pitää langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa.

Millaista työskentely on Balentorilla?

”Balentorin markkinoinnin harjoittelijana olen saanut huomata, mitä B2B-markkinoilla toimivan yrityksen arki pitää sisällään. Työpäivät koostuvat mitä monipuolisimmista työtehtävistä, joissa pääsee ideoimaan ja kehittämään omaa markkinointiosaamistaan. Olen päässyt toteuttamaan ja olemaan mukana erilaisissa markkinoinnin projekteissa yhdessä muiden yrityksen markkinoinnin osaajien kanssa. Ajatuksiani ja ideoitani kuunnellaan sekä minulla on ollut vapaus toteuttaa niitä, sillä Balentorin itseohjautuva organisaatiorakenne antaa mahdollisuudet myös yksilön kasvulle! Vastuualueisiini harjoittelijana kuuluu niin yrityksen ulkoisesta kuin sisäisestä sisällöntuotannosta huolehtiminen ja viestintä. Yrityksen sosiaalisen median kanavat ovat lähes täysin harjoittelijan oman markkinointiosaamisen pelikenttä: sinulle annetaan tilaa innovoida uusia julkaisuratkaisuja sekä mahdollisuus perehtyä julkaisujen vaikuttavuuden seuraamiseen.”

“Parasta harjoittelussa on huikean asiantuntevan ja mukavan työyhteisön osana toimiminen sekä se, että harjoittelijoihin todella luotetaan ja mielipiteitämme kuunnellaan. Työssä pääsee kehittämään itseään monella saralla ja vaikuttamaan valmennusohjelmien onnistuneeseen toimintaan ja kehitykseen. Oman mielenkiinnon ja taitojen mukaan on mahdollista päästä mukaan monenlaisiin projekteihin. Pesti pitää sisällään erityisesti pk-yrityksille suunnattujen kehitysohjelmien organisointia, osallistujien koordinointia, tilavarausten hallintaa, valmennuspalautteiden raportointia sekä yhteydenpitoa yritysasiakkaiden sekä ELY-keskuksen suuntaan. Näiden lisäksi tehtäväkenttä muodostuu esimerkiksi laskutuksesta, asiakaspalvelusta, tapahtumien järkkäilystä sekä monista muista valmentajiemme työtä tukevista tehtävistä.

Nykyiset harjoittelijamme Joni ja Sanna

Harjoittelijoiden kokemuksia

Lue myös aikaisempien harjoittelijoidemme ja nykyisten työtekijöidemme kokemuksia ja ajatuksia täältä:

Hakeminen

Harjoittelun ajankohta: 13.1.2020 – 14.8.2020
Palkka: 600€/kk
Sijainti: Lutakko, Kielo Innova 1, Jyväskylä

Odotamme sinusta itseohjautuvana ja tavoitteellisena työntekijänä kertovaa hakemusta ja CV:tä perjantaihin 29.11.2019 mennessä osoitteeseen milla.hamalainen@balentor.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja harjoittelupaikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:
Milla Hämäläinen, Operatiivinen johtaja, puh. 050 574 2800, milla.hamalainen@balentor.fi.
Sanna Palomäki ja Joni Haaraniemi, syksyn 2019 harjoittelijat, puh. 010 421 1700, sanna.palomaki@balentor.fi ja joni.haaraniemi@balentor.fi

  Balentor
  Balentor
  Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian