image Videoblogi:
Digitalisaatio – enemmän kuin teknologian ja prosessien uudistumista
image Matka strategian käyttöönottoon –
4 tyypillisintä virhettä

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Harjoittelu Balentorilla: Inspiroivaa, itseohjautuvaa ja monipuolista!

Millaista on olla harjoittelijana yritys- ja muutosvalmennuksiin sekä kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistuneessa firmassa?

Maanantaiaamuna klo 8 toimiston kokoustila on jo valmiina: osa yritysvalmentajista tipahtaa linjoille Skypellä ajomatkaltaan valmennuksiin, toinen puoli ilmaantuu paikan päälle kahvikupin kanssa tasapainotellen. Joku huikkaa nopsaan ovelta: ”Laitoin matskut sähköpostiin, saanko ne viimeisteltynä ensi viikon maanantaille!” Toiselta saapuu sähköposti koskien asiakaskokemusmittauksen haastatteluja. Nopea päivitys uusista toimeksiannoista Planneriin tai pöytäkalenteriin, harjoittelijan parhaaseen kaveriin, ja takaisin perehtymään sen viikon tärkeimpiin painopisteisiin.

Balentorin Projektinjohdon harjoittelijan arki on monipuolista organisointia ja asiakastyötä

”Projektinjohdon harjoittelijana pääsee työskentelemään todella monipuolisten ja mielenkiintoisten valmennusprojektien parissa. Harjoittelijalle annetaan alusta alkaen runsaasti vastuuta ja työtä pääsee tekemään hyvin itsenäisellä otteella. Yhteistyö Markkinoinnin ja myynnin harjoittelijan sekä valmentajien kanssa kuuluu myös olennaisena osana jokaiseen työpäivään.

Pesti pitää sisällään erityisesti pk-yrityksille suunnattujen kehitysohjelmien organisointia, osallistujien koordinointia, tilavarausten hallintaa, valmennuspalautteiden raportointia sekä yhteydenpitoa yritysasiakkaiden sekä ELY-keskuksen suuntaan. Näiden lisäksi tehtäväkenttä muodostuu esimerkiksi laskutuksesta, asiakaspalvelusta, tapahtumien järkkäilystä sekä monista muista valmentajiemme työtä tukevista tehtävistä. Työssä olen päässyt kehittämään entisestään ajanhallinnan kykyjäni ja priorisoinnin taitoja, sillä projekteja pyörii aina lukuisia samanaikaisesti ja uusia tehtäviä saattaa ilmaantua lyhyelläkin varoitusajalla. Paineen alla työskentely sekä ongelmanratkaisutaidot nousevat kiireisessä ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä hyvin tärkeään asemaan.

Parasta harjoittelussa on huikean asiantuntevan ja mukavan työyhteisön osana toimiminen sekä se, että harjoittelijoihin todella luotetaan ja mielipiteitämme kuunnellaan. Työssä pääsee kehittämään itseään monella saralla ja vaikuttamaan valmennusohjelmien onnistuneeseen toimintaan ja kehitykseen. Oman mielenkiinnon ja taitojen mukaan on mahdollista päästä mukaan monenlaisiin projekteihin.”

– Ville Hoffman, Projektinjohdon harjoittelija 2019

Balentorin Markkinoinnin ja myynnin harjoittelijana yksikään päivä ei ole samanlainen

”Balentorin markkinoinnin ja myynnin harjoittelijana olen saanut huomata, mitä B2B-markkinoilla toimivan yrityksen arki pitää sisällään. Työpäivät koostuvat mitä monipuolisimmista työtehtävistä, joissa pääsee ideoimaan ja kehittämään omaa markkinointiosaamistaan. Olen päässyt toteuttamaan ja olemaan mukana erilaisissa markkinoinnin projekteissa yhdessä muiden yrityksen markkinoinnin osaajien kanssa. Ajatuksiani ja ideoitani kuunnellaan sekä minulla on ollut vapaus toteuttaa niitä, sillä Balentorin itseohjautuva organisaatiorakenne antaa mahdollisuudet myös yksilön kasvulle! Vastuualueisiini harjoittelijana kuuluu niin yrityksen ulkoisesta kuin sisäisestä sisällöntuotannosta huolehtiminen sekä viestintä. Yrityksen sosiaalisen median kanavat ovat lähes täysin harjoittelijan oman markkinointiosaamisen pelikenttä: sinulle annetaan tilaa innovoida uusia julkaisuratkaisuja sekä mahdollisuus perehtyä julkaisujen vaikuttavuuden seuraamiseen. Lisäksi olen myös oppinut paljon siitä, miten CRM-järjestelmää hyödyntäen asiakassuhteidenhoito voidaan optimoida ja päässyt seuraamaan sitä, kuinka monipuolisen sisällön tuottaminen eri markkinointikanaviin vaikuttaa koko Balentorin näkyvyyteen.”

– Suvi Gröholm, Markkinoinnin ja myynnin harjoittelija 2019

Kohta haetaan taas uusia harjoittelijoita! Ota somekanavamme seurantaan ja ole ensimmäisten hakijoiden joukossa!

Kerromme mielellämme lisää, joten ole rohkeasti yhteydessä tämän hetkisiin harjoittelijoihin, jotka löydät yhteystiedot -sivulta!

Ville Hoffman
Projektinjohdon harjoittelija

Suvi Grönholm
Markkinoinnin ja myynnin harjoittelija

Balentor
Balentor
Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan