image Jes! Enää 101 hommaa ennen lomaa! image Lisää tunneälykkyyttä organisaatiomuutokseen!

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Pro bonolla luomassa tulevaisuuden myyntitykkejä!

  Yrityksillä on nykyaikana enemmän valtaa ja mahdollisuuksia vaikuttaa maailman tapahtumiin kuin koskaan. Tämä ei päde pelkästään isoihin korporaatioihin, vaan myös pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Tiedon saamisella saadaan lyhyen tähtäimen voittoja nykyhetkessä, mutta sen jakamisella toisille, tavoitetaan pitkän aikavälin investointimme tulevaisuuteen. Jos emme tekemisissämme panosta huomiseen, meidän panostuksellamme tähän päivään ei ole mitään merkitystä.

  Gaining knowledge,
  is the first step to wisdom,
  sharing it,
  is the first step to humanity

  Balentorin yritysarvo monialaisena asiantuntijaorganisaationa, kiteytyy pitkälti ihmisiin ja heidän tietotaitoonsa. Tätä ammattitaitoa haluamme hyödyntää myös yhteiseen hyvään, tulevaisuuden osaajiemme taitojen kehittämiseen ja siksi asiantuntijamme yhteistyö Jyväskylän ammattikorkeakoulun, JAMK:n kanssa opiskelijoille järjestetyssä Value selling -myyntikilpailussa, merkitsee molemminpuolisesti erittäin paljon.

  Asiakaspalveluun ja myynnin sparraukseen sekä valmennukseen erikoistunut yritysvalmentajamme Mika Fisk on ollut mukana jo useampana vuonna auttamassa ja sparraamassa nuoria JAMK:n myyntikärjellä opiskelevia tradenomeja. JAMK:lla järjestetty Value Selling -kilpailu on valtakunnalliseen myyntikilpailuun valmistava esikarsinta nuorille myyntitaitureille, jossa opiskelijat pääsevät harjoittelemaan tosielämän myyntitilanteita. Mika on toiminut useampana vuonna vapaaehtoisena tuomarina Value Selling -kisassa ja pitänyt myyntivalmennusta kisaan osallistuville opiskelijoille.

  Päivi Könönen, Jyväskylän ammattikorkeakoulun markkinoinnin lehtori ja myyntiin suuntautuvan opintokokonaisuuden vetäjä, on asiantuntijana mukana monissa yritysprojekteissa ja hankkeissa. Hän kommentoi Value Sellin -kisasta seuraavaa:

  Tuomareiden antama palaute on ollut opiskelijoille tärkeää. Oikeassa kohdassa annetut henkilökohtaiset neuvot kantavat opiskelijoita pitkään. Tuomarina toimimisen lisäksi, Mika Fisk on pitänyt Value Selling kilpailun jälkeen myyntivalmennuksen kilpailuun osallistuneille opiskelijoille. Osana tätä valmennuspäivää Mika on antanut henkilökohtaista palautetta jokaiselle kilpailijalle heidän kisasuorituksistaan. Tämä palaute on ollut tärkeää jokaiselle kilpailijalle, mutta erittäin merkittävässä roolissa tämä palaute on ollut valtakunnalliseen Best Seller myyntikilpailuun osallistuville, Value Selling kilpailun kärkikolmikolle

  Value Selling on opettavainen ja ainutlaatuinen kokemus myyntikärjen valinneille JAMK:n tradenomiopiskelijoille. Mitä Value Selling kokonaisuutena pitää sitten sisällään ja mistä tällainen opetusmuoto juontaa juurensa? JAMK:n Päivi Könönen, vastuuopettajana, vastaa valmennuksen toteuttamisesta ja kilpailutapahtuman organisoinnista ja järjestää mukaan yrityselämän tuomaristoa, kuten Balentorin yritysvalmentajan Mika Fiskinkin. Päivi kuvaa myyntiin valmentavan kisakonseptin sisältöä ja taustaa seuraavasti:

  Myyntitapaamisen simulaationa toteutettava Value Selling -kilpailun konsepti on rantautunut vuosikymmen sitten jenkkilästä ja on mielestäni loistava tapa myyntitaitojen käytännön treenaamiseen. Value Selling -kilpailu kokonaisuudessaan sisältää monia vaiheita ja opiskelijoiden myyntitaitojen edistyminen prosessin aikana tulee hyvin konkreettisella tavalla esiin. Jyväskylän ammattikorkeakoulun Value Selling -myyntikilpailuun valmistava myyntivalmennus kestää pari kuukautta. Myyntivalmennuksessa treenaamme opiskelijoiden kanssa myyntikäynnin eri osa-alueita vaihe vaiheelta. Tämän treenaamisen jälkeen opiskelijat harjoittelevat pareittain myyntikäyntiä ja videoivat omat vetonsa. Nämä myyntitapaamisen videoinnit käydään jokaisen opiskelijan kanssa läpi, analysoiden onnistumiset ja kehittämiskohteet. Tämän jälkeen koittaa kilpailupäivä.

  Miika Hirvonen, 24 vuotias JAMK:n liiketalouden ja myynnin 3. vuoden opiskelija kertoi Value Selling -tempauksen olleen huikea mahdollisuus päästä testaamaan käytännössä oppeja ja saada palautetta yritysmaailman myynnin osaajilta vahvuuksista ja kehityskohteista:

  Mikan sparraus JAMK:n oman Value Selling -esikarsinnan jälkeen oli kultaakin kalliimpi kehitysaskel kohti valtakunnallista Best Seller -kilpailua. Mika auttoi käymään läpi saatua palautetta, tarkensi henkilökohtaisia kehityskohteita sekä tarjosi täysin uusia niksejä jatkoon. Mikan sparraus avasi lisäksi silmiä sellaisista puolista omassa itsessä, joihin ei aiemmin ollut osannut kiinnittää huomiota.

  Palo auttaa ja kehittää omaa suoriutumista toimii inspiraation lähteenä Pro bono -yhteistyöhön JAMK:n myynnin opiskelijoiden sparrauksissakin. Tiedämme, että vaikuttavimmat kehitystulokset vaativat yhteistä ponnistelua ja siksi haluamme olla myös nuorten kumppanina heidän matkassaan rakentamassa heidän ammattitaitoisinta asiantuntijaminäänsä.

  Palaute, jota yritystuomarit antavat, on hyvin tärkeää opiskelijoiden myyntitaitojen kehittymisen kannalta. Palautteen arvoa ei rahassa voi mitata.”, selvittää Päivi Könönen ja kiteyttää yhteistyön antamat mahdollisuudet ja potentiaalin: ”Arvostan suuresti jokaista tuomaria, joka antaa palan aikaansa ja osaamistaan tulevaisuuden tekijöiden kehittymisen mahdollistamiseksi. Ja tokikin tämä on hyvä tapa verkostoitua yrityselämän edustajien, potentiaalisten työnantajien ja työntekijöiden kesken. Koko kilpailun näkökulmasta yritysten mukana olo nostaa esille myyntityön tärkeyttä laajemmassa mittakaavassa. Yritysten mukana olo tapahtumassa on iso juttu monella tapaa! Se tuo mukanaan merkityksellisyyttä, jännitysmomenttia ja ainutkertaisuutta

  Ainutkertaisten merkityksien luominen innokkaille ja tiedonjanoisille ihmisille on aina asia, jossa on etuoikeutettua olla mukana! Tsekkaa myös video, jossa Mika kommentoi ja kuvailee ajatuksiaan tarkemmin JAMK:n kanssa tehdystä yhteistyötä:

  Balentor toimii strategisesti vaikuttavimpana kumppanina yrityksien kokonaisvaltaisessa liiketoiminnan kehittämisessä, yhtenä tärkeimmistä asiantuntija-aloistamme on asiakaspalvelu ja myynti. Nuorten osaajien auttaminen omien taitojensa kehittämisessä kuuluu vastuulliseen arvopohjaamme yrityksenä ja haluamme jatkossakin olla mukana yhteiseen hyvään tähtäävässä toiminnassa.

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Balentor
  Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan