image Lisää tunneälykkyyttä organisaatiomuutokseen! image Olipa kerran Balentor…

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Itseohjautuen ja innolla yhteistä hyvää

  Pidä tieto ja osaaminen itselläsi niin näet aina saman peilikuvan heijastuvan järvenpinnasta. Jaa tietosi ja ideasi toisten innovaatiorikkaiden ja intohimoisten ihmisten kanssa, et näe vain heijastusta itsestäsi, näet pintaa syvemmälle.

  Hymyileväinen ja sydämellinen Tiinamme on Balentorin yritysvalmentaja, jonka erikoisosaamiseen kuuluu organisaatioiden muutosprosessit ja itseohjautuvuuden rakentaminen asiakasorganisaatioissamme. Yritysvalmennuksien ammattilaisemme on jo pitkää ollut myös aktiivinen toimija Jyväskylän Hope- yhdistyksessä, ja toiminut järjestössä Jyväskylän toisena tiiminvetäjänä viimeiset kahdeksan vuotta.

  Hope auttaa Keski-Suomessa vähävaraisten lasten perheitä vaate- tavara- ja lelulahjoituksilla ja mahdollistamalla heille elämyksiä sekä harrastuksia. Meillä Hopessa on tällä hetkellä huikea itseohjautuva 35 henkilön tiimi ja 2 tiimin vetäjää! On ollut upeaa nähdä tiimin nivoutumisen yhteen ja meidän organisaatiokulttuurin kehittymisen porrasportaalta aina vain itseohjautuvampaan suuntaan! Porukka on niin mahtavaa, että meillä itseohjautuva toimintatapa on ollut itsestäänselvyys.

  Ajatus Tiinalla Hope-yhdistyksen aktiiviseen toiminnan kehittämiseen lähti aikoinaan innosta tehdä jotain hyvää ja inspiroivaa lapsien parissa: ”Kun oma lapsi oli vielä pieni, vapaata aikaa tuntui olevan käsissä ja lapsien hyvinvoinnin edistäminen tuntui totta kai muutenkin tärkeältä asialta. Hopen kautta oppi ymmärtämään ja näkemään laajemmin, millaisissa eri elämäntilanteissa ihmiset elävät ympärillämme”

  Jyväskylän Hope on toiminnassaan kokenut valtavaa kehittymistä ja kasvua: organisaatiossa elää vahva itseohjautuva ilmapiiri, jossa ihmisillä on sisäinen uudistumisen halu ja into kehittää toimintaa keksien uusia luovia ratkaisuja.

  Porukka on innostava ja meillä on hauskaa yhdessä! On ollut kerrassaan upeaa olla mukana kehittämässä Hopea sen itseohjautuvuuden polulla. Olemme saaneet rakennettua yhdistykseen ensin selkeitä toimintatapoja, jonka jälkeen ihmisten ymmärrys on kasvanut niin korkealle tasolle, että hopelaiset ovat omaksuneet toiminnalleen ihanteellisen itseohjautuvan toimintatavan.

  Tiina kiteyttää oman näkemyksensä balentorilaisena, kokeneena yritysvalmentajana siitä, miksi yhteinen vastuunottaminen kolmannen sektorin toiminnassa pitäisi olla myös voittoa tavoittelevien organisaatioiden mielessä:

  Pienillä organisaatioilla ja hyväntekeväisyysyhdistyksillä ei ole resursseja ostaa osaamista ja tässä meidän pitää ottaa koppia ja nähdä liiketoiminnallisten tavoitteidemme yli. Minäkin olen yritysvalmentajana tehnyt Pro bonona Hopen lisäksi paljon muutakin kehitystyötä: sparraillut tuttuja yrittäjiä ja johtajia, pitänyt strategiatyöpajoja ja auttanut palvelumuotoilussa. Joka kerta aito yhteistyö antaa enemmän kuin ottaa.

  Meillä Balentorilla on paljon osaamista ja sama palo auttaa oivaltamaan yhdessä parempia toimintamalleja yrityksille. Haluamme uudistua ja kehittyä. Vastuullisuus on osa kehittämistämme ja auttaa tekijäänsäkin ymmärtämään yhteiskunnan eri tasoja. Niin yritys kuin yksilötasolla meidän tulee ottaa vastuullinen rooli, koska meillä on mahdollisuus auttaa, kaikilla sitä ei ole.

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa@balentor.fi

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan