image Pk-yritys
Liiketoiminnan suunnittelua ja strategian laadintaa
image Jaakko Pohjola Oy
Perheyrityksen asiakaskeskeinen kasvumatka

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Mainostalo Teippari - Johtamisen kehittäminen

  Johtajuuden matkaeväät

  Monipuolisia mainostuotepalveluja tarjoava Mainostalo Teippari Oy on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1978. Teipparin avulla yrityskuvasta voidaan rakentaa yhtenäinen ja vahva hyödyntäen mainontaa, opastamista ja esillepanotuotteita. Palvelut kattavat kaiken graafisesta suunnittelusta asennuksiin ympäri Suomen. Teipparilla on edessään muutaman vuoden sisällä tapahtuva sukupolvenvaihdos, jolloin toimitusjohtajaksi vaihtuu Tiia Laukkanen. Tiia on aiemmin osallistunut Balentorin vetämään, pk-yrityksille suunnattuun ELY-ohjelmaan, jonka teemana oli Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen. Tämä innoitti yritystä jatkamaan yhteistyötä Balentorin kanssa, tällä kertaa johtamisen kehittämisen teemalla. Konsultointi toteutettiin ELY-keskuksen tukemana B-palveluna. Tuleva toimitusjohtaja Tiia Laukkanen kertaa Balentorin kanssa tehtyä kasvumatkaa mielellään.

  Miksi juuri Balentor kumppaniksi?

  – Työskentely Balentorin valmentajien kanssa on ollut hyvin luontevaa ja mielekästä. Asioista on puhuttu avoimesti niin kuin ne ovat. Tapaamiset ovat herättäneet ahaa-elämyksiä ja konsultaatio on tarjonnut väylän omille oivalluksille. Konsultaatio on antanut potkua myyntiin sekä tarjoillut hyviä työkaluja, joita käytetään nykyään päivittäin Mainostalo Teipparilla. Jokaisesta konsultointikerrasta on jäänyt käteen sellaisia oppeja, joita on pystytty viemään heti käytännön tasolle yrityksen toimintaan.

  Millaisia käytännön eväitä saitte konsultaatiosta?

  – Konsultointikertoja järjestettiin viisi ja jokaiselle tapaamiselle määriteltiin aihealue, johon syvennyttiin tarkemmin. Ensimmäisessä tapaamisessa käytiin läpi yritysstrategiaa, visiota ja organisaation arvoja sekä sitä, kuinka ne näkyvät toiminnassa. Toisella kerralla aiheena olivat mm. myynnin prosessit, sosiaalisen median hyödyntäminen myynnissä sekä markkinoinnin vaikutus myyntiin. Konsultaatioon sisällytettiin monipuolisesti liiketoiminnan olennaisia osa-alueita kuten johtamista, johtamisen vuosikelloa, talouslukuja, työlainsäädäntöä ja työhyvinvointia.

  Yhteistyö Balentorin kanssa on ollut antoisaa sekä minulle että koko organisaatiolle.

  Mitä Teipparille kuuluu tänään?

  – Konsultaatio on tarjonnut Mainostalo Teipparille vankan pohjan yrityksen viemiseksi eteenpäin. Opit ja oivallukset on viety käytännön tasolle ja liiketoimintaa on kehitetty yhteisesti yrityksen kehittämispäivien ja kehityskeskustelujen kautta kuultujen henkilöstön ajatuksien ja kehitystoiveiden kautta. Ilman Balentoria, yhteinen kehitystyö ja henkilöstön kuuleminen olisi jäänyt järjestämättä. Yhteistyö on antanut varmuutta omaan tekemiseen sekä uskallusta toteuttaa asioita rohkeasti.

  Uskaltaa tehdä asioita, heittää ajatuksia ja esittää uusia kehittämistoimenpiteitä.

  Onnistunut yhteistyö Mainostalo Teipparin kanssa on oiva esimerkki siitä, kuinka organisaation ulkopuolelta tuleva konsultti pystyy tarkastelemaan yrityksen toimintaa eri tavalla luoden erinomaisen väylän kehittää ja kirkastaa yrityksen liiketoimintaa luotettavassa yhteistyössä!


  Mainostalo Teippari on vuonna 1978 alkunsa saanut mainontaan ja mediatuotantoon erikoistunut yritys. Yrityksen osaamiseen kuuluu hyvin laaja-alaisesti kaikenlainen mainonta kuten esillepanot, graafinen suunnittelu sekä eri kokoiset tuotantoprosessit. Vuonna 2017 Teippari laajensi toimintaansa mediatuotantoon. Advert1go Production House tuottaa kuvaa, aina netistä televisioon ja valkokankaalle. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Merilapissa Kemin Coronassa.

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen.

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi